Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeszcze sobie tak mysle ze jak to sie dzieje ze niektore po 30kg tyja w ciazy i do szpitala nie trafiaja?
Ja wedlug wagi wyjsciowej mam ok 12kg patrzac na wage po schudnieciu 22kg...
Chyba mnie dopada frustracja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 08:18
-
Ciri nie olewaj pilnuj sie to ważne.
MAdziulla dalej przezywam jak robiłam bety powiem Ci ze mneij niż teraz. bo wiedziałam ze jedna beta dodatnia nie oznacza ciązy. wiec tak troche już inaczej było- now iadomo czekałam na wynik z niecierpliwością.
Teraz to dopiero przeżywam i czekam z niecierpliwością na kolejne USG) mam nadzieje ze u nas wszystkich zakończy się sukcesem
)
Dziś mi też lepiej mikstura Picji chyba naprawde dziąła wkońcu rano coś zjem- banana+sucharek+ pare płatków żytnich i do tego pół szklanki letniej wody przed jedzeniem a po jedzeniu mikstura Picji. i no mdli mnie trochę ale jest o niebo lepiej mogę normalnei funkcjonować. Musze kupić sobie śliwki suszone i siemie lniane bo mnei zaparcia teraz dopadłyale wole zaparcia niż żyganko.
-
nick nieaktualnyJak ja mialam problem z zalatwieniem usg to co dopiero z lekarzem. Mam chyba to gdzies mloda na swiat sie nie pcha a przynajmniej nie mam zadnych dolegliwosci o ktorych pieza dziewczyny zagrozone przedwczesna ciaza. Tydzien to krotko i nawet jak przechodzi sie na diete jest to za krotko zeby zoabczyc zmiany. Z dnia na dzien one nie nastepuja na to trzeba czasu. Zrobie usg i bede sie obserwowac i tyle. Jak cos bedzie sie dzialo pojade na IP. Szkoda nerwow mysle ze wiecej sie denerwuje niz to jest warte.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUWAGA UWAGA! Bez paniki okazalo sie ze moja waga przeklamuje a u mnie kazdy dag robi roznice.
W akcie frustracji wstalam i 4 razy sie zwazylam pod rzad a tu waga: 81,7 82 81,4 80,8
I moj G wpadl na pomysl ze moze za miekka podloga w pokoju zebym do kuchni wziela wage na plytki...
I tam na 5 razy mierzenia 81kgczyli od dzis licze tydzien, bo tak naprawde nie wiem czy mierzyla dobrze czy zle czy co...
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvi jak robiłaś tą miskturkę ? bo ja wczoraj załam plaster imbiru wrzątkiem odczekałam z 10 min dałam ciut miodu i piłam,ale bez jakichś rezultatów ;/
dziś rano w końcu się zebrałam, żeby iśc na czczoo na te badania, nie wiem jak to zorbiłam, ale dojechałam pobrały mi i w ogole nie czułam głodu ani mdłości, wpucyłam w siebie kapuśniaczka i pół kubka herbaty w pracy, ale nie czuję mdłości (na razie) tylko lekki głód, jednak boje się jesć żeby nie zaczęło mnie mdlić -
nick nieaktualnyze mna? z waga... kurde ale nie wpadlam na to ze moze przeklamywac... nigdy na wage po kilka razy nie wchodze... a tu taki zong.. Ciekawa jestem tylko czy wczorajsza i przedwczorajsza waga tez byla zla.
Dzisiaj rano wazylam wedlug niej 81,6kg potem bylo siku ale i piciu i teraz jak weszlam to na twardym juz ta dobra waga to 81kg wiec stawiam ze wczorajsza i przedwczorajsza waga tez byla zla. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ciri pewnie tak.u mnie też tak jedt z wagą.
Kurczę Dziewczny zuełnie nie czuję się ciążowo nic mnie nie mdli, objawów brak kurczę boję się wyników tej drugiej bety:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jutro spróbuj tak; nie wstawaj z łóżka tylko wypij pół szklanki letniej wody i sucharka za chwile zjedz banana tylko takiego nie za bardzo dojrzałego. Poleż na łóżku tak z 10 minut a potem wstań i zrób miksturę ja dałam dwa plasterki korzenia imbiru rozdrobnione zalewam wrzątkiem czekam chwilę i dodaje ze trzy krople soku z cytryny i to powoli wypijam małymi łyczkami.
u mnie miód czy sok malinowy póki co odpadają nie jestem w stanie nic słodkiego zjeść
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ale nie wiesz kiedy byla owulacja wiec tez tak na to nie patrz
Mozesz miec rownie dobrze przesuniecie jak ja albo i nie wiec poczekasz zobaczysz
Pamiętam, że Ty nie miałaś żadnych objawów i to mnie pociesza:)
mam nadzieję, że jeszcze za tym stanem zatesknie;)
wyniki dziś beda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Jutro spróbuj tak; nie wstawaj z łóżka tylko wypij pół szklanki letniej wody i sucharka za chwile zjedz banana tylko takiego nie za bardzo dojrzałego. Poleż na łóżku tak z 10 minut a potem wstań i zrób miksturę ja dałam dwa plasterki korzenia imbiru rozdrobnione zalewam wrzątkiem czekam chwilę i dodaje ze trzy krople soku z cytryny i to powoli wypijam małymi łyczkami.
u mnie miód czy sok malinowy póki co odpadają nie jestem w stanie nic słodkiego zjeść
O to też praktykowałam, budziłam się, jadłam na leżąco biszkopciki ale jak tylko wstałam z powrotem to samo;/ ja mam taki jak ja to nazywam syndrom zgięcia w półnie mogę się wyprostować, bo wtedy jest najgorzej, na leżąco ok;/
ale sprobuję jeszcze z tą wodą i z rozdrobnieniem imbiru;)
dzieki