Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla nie masz sie do czego spieszyć objawy ciążowe nic fajnego
no ale wiadomo dla dziecka wiele się zniesie.
Pytałaś sie mnei wcześniej czy rodzice wiedzą , a więc moi rodzice wiedzą natomiast teściowie jeszcze nie. Mąż chce im powiedzieć po tej wizycie na którą idziemy 22.01.
Moja mama oprócz braku miesiączki nie miała przez całą ciąże żadnych objawów ani ze mną ani z bratem. To kwestia indywidualna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja mama tak samo przez 3 ciaze, dlatego nie rozumiala moich objawow i zlego samopoczucia bo przeciez u nas w rodzinie zadna kobieta nie przechodzi obajowo ciazy... taaaa... tak samo jak zadnej nie przepowiadali tak duzego dziecka, jak zadna tak nie tyla, i jak zadnej nie chcieli na cesarke umawiac (poza jednym razem jak mamie powiedzieli ze jak brat sie nie obroci to bedzie miala cesarke) i zadna nie miala komplikacji...
Wszystko to mega indywidualne... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ktos się kolo nas reontuje i mają robotników na kominie. A faje to mam co 3 sekundy w domu:( masakra jak śmierdzi!
Ale śnieg pięknie pruszy....jak w bajce:)
Ciri. Ja przytylam! Co prawda 0,9 w 2 tygodnie ale w końcu cos ruszylo. Bo jadłam normalnie tluste i w ogóle tonę oliwy czy makreli i nic. A tu nagle ruszylo. A tez mnie chcieli klasc. Wiec może i Tobie nagle sie zatrzyma. Chociaż jak mierzylas na pracującej podlodze to się nie dziwie ze Ci zawyzalo -
Nie pamietam ktora ale ktoras pytala o suchy nos. Bylam wczoraj na prelekcji I chcialam tylko powiedziec ze szkodliwe parabeny i glikol propylenowy w ciazy najszybciej wchlaniaja sie przez sluzowke. Przypomnialo mi sie Bo akurat Te uzywam pantherin do nos a i on ma je w skladzie:(taka maniaczka skladow zawodowo i prywatnie i calkiem zapomnialam zeby sprawdzic:/
-
nick nieaktualnyNie wiem czy zawyzalo bo w sumie w 3 wazeniu pokazalo mniej niz za pierwszym razem wiec nie wiem czy zawyzona czy zanizona byla ta wczorajsza i przedwczorajsza...
Ale ja sie uparlam, z corka mam uklad ze jeszcze sie nie witamy na tym paskudnym swiecie, do szpitala nie ide bo mama chce przygotowac corce pokoik i bedzie po mojemu a wszystkim dookola pokaze fige z makiem -
nick nieaktualnybasiunia wrote:hehe myśmy tez najpierw tylko moim rodzicom powiedzieli, w poniedziałek mąż przekazał swoim, no i szał, euforia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:My z mężem już dawno postanowiliśmy, że powiemy po 3 msc, bo bliska nam osoba poroniła i jakoś tak przeżyliśmy to. A u mnie będzie wyczekany bardzo pierwszy wnuk i to z dwóch stron. Moi rodzice to już 60 lat, więc o niczym innym nie marzą
może Bozia pozwoli donosić i urodzić zdrowe dzieciątko
-
Dziewczyny bedzie dobrze! Zobaczycie. I od czasu do czasu napiszemy wzajemnie co slychac. Ewi. Mam witaminki dla ciezarnych I herbatki na 1 trymest antymdlosciowe ktore przywiozlam z dojczlandu. Moge podeslac. Tylko likwidowalam konto I nie mam Cie w prywatnych. Odezwij sie z adresem jesli chcesz. Witaminy sa super Bo nie maja niepotrzebnych smieci I duzo foliowego. Mi lekarz kazal juz odstawic w 3 trymestrze foliowy.
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja a ja mam pytanko do Ciebie, Ty zamierzasz karmić piersia? Jesli tak czy zabierasz tak w razie czego choc jedna butelke do szpitala? Ja wlasnie sie tak zastanawiam nad wzieciem jednej tak w razie "W" takiej gdzie dziecko ma utrudnione pobieranie pokarmu zeby uczylo sie ssac.
Ja juz jedno pranie powiesilam i wstawilam kolejne. Z ciuszkow to juz bedzie wszystko wyprane, wiec kolejne pieluchy i inne wspanialosci ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 11:19
-
nick nieaktualnyJasne, że każdy robi ja pewnie też bym powiedziała szybko, ale moja mama jest po dwóch zawałach, ma słabe serce. Gdyby nie daj Boże coś sie wydarzyło to złamałabym jej serce bałabym się o jej zdrowie. Chociaż nie wiem czy wytrzymam.
Matko i córko kiedy te wyniki!