X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie potrafie z brzuchem gadac :P Czasem tylko do niej mowie ze nie ma serca jak mnie tak mocno kopie :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satysfakcja napewno ;)

Spanie mnie zmiata wrrr

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mały to już wie, że mówię mu dzień dobry i dobranoc i wiem na pewno że z uszami ma wszystko ok bo jak tatę słyszy to kopie az miło..a wczoraj było fajnie widać jak się wybałusza góra i dół coś małego...założe się że stopę przesuwał...góra i dół, góra i dół...

Ewi spać- a Ciri do roboty! Do kwitów czy czego tam...rok zamykasz!

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze w pizamie :P

W ogole nie chce mi sie myc i ubierac :D

Ale zaraz pranie sie chyba skonczy to powiesze, pozmywam, i chyba zaraz pora na drugie sniadanie, choc pierwsze bylo pozno...

Picja rok zamkniety juz u mnie :P
    Mnie to smieszy jak ona stope wlasnie wypina i ja ja palcem w ta stope naciskam i ona szybciutko zabiera ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 12:34

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja sprzedawaj, odkładaj na lokatę dziecka. Kiedys mu wyjaśnisz i zrobi z tym co bedzie chcial, np. Zwiedzi swiat ;)

A cesark sie nie przejmuj. Lepiej cesarka niż mialabys mieć niewiadomo jakie problemy ze wzrokiem

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e nie ma jak spać jestem w pracy ;/

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Picja sprzedawaj, odkładaj na lokatę dziecka. Kiedys mu wyjaśnisz i zrobi z tym co bedzie chcial, np. Zwiedzi swiat ;)

A cesark sie nie przejmuj. Lepiej cesarka niż mialabys mieć niewiadomo jakie problemy ze wzrokiem

ja mu powiem: widzisz synek- a mogłeś za ta kasę pieluchy do obsrania mieć..a tak to sobie zwiedzasz:P hahaha

Ciri a reaguje na buziaki:)? mój uwielbia ten dźwięk:)! normalnie całowac się już nie mozemy hahaha

Ewi...prosty sposób...kup krople do oczu i...połóz je na biurku...Odchyl głowe do tylu i śpij...a jak ktos Cię szturchnie to mów...o...juz chyba zakropione....

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahaha Picja sposob dla Ewi genialny :P

Na buziaki nie, ale jak rozpoznaje glaskanie i drapanie broda przez G, na glaskanie nie reaguje wystarczy jednak ze G przytuli sie i poglaszcze policzkiem brzuch a dziecko sie ozywia, nooo i mruczenie kota to sa rzeczy na ktore reaguje.

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz najbardziej na całusy i na swojego króliczka. Od perwszego dnia ciąży puszczamy mu taką pozytywkę 30 sekundową:) i już ją zna:) bo jak huknie w pęcherz głową i w żołądek szkitami to aż gwiazdy widzę:) a najbardziej sie cieszył jak na sesji brzuszkowej promienie słońca padały mi na brzuch...nie wiem czy mu było jasno czy mu grzało ale fikał jak mała żabka

ciri22 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ewi biedna teraz czyta i myśli..."oj jak słodko że kopie, oj ti oj ti...tez tak będe miała"...A tu lipa- tez będziesz miała ochotę go od małych dziadów i wstręciuchów "wyzywać":P napisałam GO? Hmmmm Ewi, będzie chłop!

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie jasno :) Choc moze jedno i drugie :D

A ja mam takie pytanie odnosnie podpasek, bo ja to od lat uzywam jednych ale one sa pokryte taka siateczka a w pologu sa takie nie zalecane szczegolnie po szyciu, czy ktoras moze polecic jakies podpaski zeby byly troche wieksze i chlonne i bez tej siateczki?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarąbisty patent na spanie :)) heheh własnie rozmawiałm z teśiowa o kroplach do oczu bo jej łzawia heh.

Mam takie przeczucie ze to będzie chłopak :)
    Picj adokładnie tak sobie myśle ale fajnie ze czujecie ruchy swoich dzieci :*

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja lubie podpaski z firmy bella chyba takie iebieskie można je kupić np. w biedronce

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Pewnie jasno :) Choc moze jedno i drugie :D

A ja mam takie pytanie odnosnie podpasek, bo ja to od lat uzywam jednych ale one sa pokryte taka siateczka a w pologu sa takie nie zalecane szczegolnie po szyciu, czy ktoras moze polecic jakies podpaski zeby byly troche wieksze i chlonne i bez tej siateczki?
    Najzwyklejsze bella. Do kupienia w aptece. Tylko mówisz ze na połóg. One dają takie olbrzymie ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belle to chyba mozna wszedzie kupic :)

Jeszcze troche i tez poczujesz swojego Babla :D

Pierwsza partia ciuszkow powieszona, pierze sie kolejna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Najzwyklejsze bella. Do kupienia w aptece. Tylko mówisz ze na połóg. One dają takie olbrzymie ;)
    Ale chodzi mi juz zwykle podpaski na pozniejsza pore, po bodkladow (bo o nie ci chodzi?) to mam 3 opakowania, a pozniej chcialabym przejsc na podpaski jak juz wroce do domu

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja tylko belli używam ze skrzydełkami. sa zarąbiste. mega wygodne. kiedyś always kupiłam nie wytrzymałam godziny z ta podpaska

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja alwaysy od lat uzywam i te co kupuje maja taka siateczke z dziurkami na tym wkladzie.

a te belli nie maja czegos takiego?

Madziulla bede robic ten gulasz od Ciebie dzisiaj ;) On dosc szybko sie robi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 14:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nie maja siateczki

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.bella.pl/pl_PL/product/bella-nova

ja konkretnie te kupuje

ciri22 lubi tę wiadomość

‹‹ 406 407 408 409 410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ