Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mały to już wie, że mówię mu dzień dobry i dobranoc i wiem na pewno że z uszami ma wszystko ok bo jak tatę słyszy to kopie az miło..a wczoraj było fajnie widać jak się wybałusza góra i dół coś małego...założe się że stopę przesuwał...góra i dół, góra i dół...
Ewi spać- a Ciri do roboty! Do kwitów czy czego tam...rok zamykasz!
-
nick nieaktualnyA ja jeszcze w pizamie

W ogole nie chce mi sie myc i ubierac
Ale zaraz pranie sie chyba skonczy to powiesze, pozmywam, i chyba zaraz pora na drugie sniadanie, choc pierwsze bylo pozno...
Picja rok zamkniety juz u mnie
Mnie to smieszy jak ona stope wlasnie wypina i ja ja palcem w ta stope naciskam i ona szybciutko zabiera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 12:34
-
Picja sprzedawaj, odkładaj na lokatę dziecka. Kiedys mu wyjaśnisz i zrobi z tym co bedzie chcial, np. Zwiedzi swiat

A cesark sie nie przejmuj. Lepiej cesarka niż mialabys mieć niewiadomo jakie problemy ze wzrokiem
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Picja sprzedawaj, odkładaj na lokatę dziecka. Kiedys mu wyjaśnisz i zrobi z tym co bedzie chcial, np. Zwiedzi swiat

A cesark sie nie przejmuj. Lepiej cesarka niż mialabys mieć niewiadomo jakie problemy ze wzrokiem
ja mu powiem: widzisz synek- a mogłeś za ta kasę pieluchy do obsrania mieć..a tak to sobie zwiedzasz:P hahaha
Ciri a reaguje na buziaki:)? mój uwielbia ten dźwięk:)! normalnie całowac się już nie mozemy hahaha
Ewi...prosty sposób...kup krople do oczu i...połóz je na biurku...Odchyl głowe do tylu i śpij...a jak ktos Cię szturchnie to mów...o...juz chyba zakropione....
ewi0808 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyBlahahaha Picja sposob dla Ewi genialny

Na buziaki nie, ale jak rozpoznaje glaskanie i drapanie broda przez G, na glaskanie nie reaguje wystarczy jednak ze G przytuli sie i poglaszcze policzkiem brzuch a dziecko sie ozywia, nooo i mruczenie kota to sa rzeczy na ktore reaguje. -
Nasz najbardziej na całusy i na swojego króliczka. Od perwszego dnia ciąży puszczamy mu taką pozytywkę 30 sekundową
i już ją zna:) bo jak huknie w pęcherz głową i w żołądek szkitami to aż gwiazdy widzę
a najbardziej sie cieszył jak na sesji brzuszkowej promienie słońca padały mi na brzuch...nie wiem czy mu było jasno czy mu grzało ale fikał jak mała żabka
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyPewnie jasno
Choc moze jedno i drugie 
A ja mam takie pytanie odnosnie podpasek, bo ja to od lat uzywam jednych ale one sa pokryte taka siateczka a w pologu sa takie nie zalecane szczegolnie po szyciu, czy ktoras moze polecic jakies podpaski zeby byly troche wieksze i chlonne i bez tej siateczki? -
Najzwyklejsze bella. Do kupienia w aptece. Tylko mówisz ze na połóg. One dają takie olbrzymieciri22 wrote:Pewnie jasno
Choc moze jedno i drugie 
A ja mam takie pytanie odnosnie podpasek, bo ja to od lat uzywam jednych ale one sa pokryte taka siateczka a w pologu sa takie nie zalecane szczegolnie po szyciu, czy ktoras moze polecic jakies podpaski zeby byly troche wieksze i chlonne i bez tej siateczki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle chodzi mi juz zwykle podpaski na pozniejsza pore, po bodkladow (bo o nie ci chodzi?) to mam 3 opakowania, a pozniej chcialabym przejsc na podpaski jak juz wroce do domuBaronowa_83 wrote:Najzwyklejsze bella. Do kupienia w aptece. Tylko mówisz ze na połóg. One dają takie olbrzymie

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja alwaysy od lat uzywam i te co kupuje maja taka siateczke z dziurkami na tym wkladzie.
a te belli nie maja czegos takiego?
Madziulla bede robic ten gulasz od Ciebie dzisiaj
On dosc szybko sie robi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 14:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny