Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mały to już wie, że mówię mu dzień dobry i dobranoc i wiem na pewno że z uszami ma wszystko ok bo jak tatę słyszy to kopie az miło..a wczoraj było fajnie widać jak się wybałusza góra i dół coś małego...założe się że stopę przesuwał...góra i dół, góra i dół...
Ewi spać- a Ciri do roboty! Do kwitów czy czego tam...rok zamykasz! -
nick nieaktualnyA ja jeszcze w pizamie
W ogole nie chce mi sie myc i ubierac
Ale zaraz pranie sie chyba skonczy to powiesze, pozmywam, i chyba zaraz pora na drugie sniadanie, choc pierwsze bylo pozno...
Picja rok zamkniety juz u mnie
Mnie to smieszy jak ona stope wlasnie wypina i ja ja palcem w ta stope naciskam i ona szybciutko zabieraWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 12:34
-
Picja sprzedawaj, odkładaj na lokatę dziecka. Kiedys mu wyjaśnisz i zrobi z tym co bedzie chcial, np. Zwiedzi swiat
A cesark sie nie przejmuj. Lepiej cesarka niż mialabys mieć niewiadomo jakie problemy ze wzrokiemciri22 lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Picja sprzedawaj, odkładaj na lokatę dziecka. Kiedys mu wyjaśnisz i zrobi z tym co bedzie chcial, np. Zwiedzi swiat
A cesark sie nie przejmuj. Lepiej cesarka niż mialabys mieć niewiadomo jakie problemy ze wzrokiem
ja mu powiem: widzisz synek- a mogłeś za ta kasę pieluchy do obsrania mieć..a tak to sobie zwiedzasz:P hahaha
Ciri a reaguje na buziaki:)? mój uwielbia ten dźwięk:)! normalnie całowac się już nie mozemy hahaha
Ewi...prosty sposób...kup krople do oczu i...połóz je na biurku...Odchyl głowe do tylu i śpij...a jak ktos Cię szturchnie to mów...o...juz chyba zakropione....ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlahahaha Picja sposob dla Ewi genialny
Na buziaki nie, ale jak rozpoznaje glaskanie i drapanie broda przez G, na glaskanie nie reaguje wystarczy jednak ze G przytuli sie i poglaszcze policzkiem brzuch a dziecko sie ozywia, nooo i mruczenie kota to sa rzeczy na ktore reaguje. -
Nasz najbardziej na całusy i na swojego króliczka. Od perwszego dnia ciąży puszczamy mu taką pozytywkę 30 sekundową
i już ją zna:) bo jak huknie w pęcherz głową i w żołądek szkitami to aż gwiazdy widzę
a najbardziej sie cieszył jak na sesji brzuszkowej promienie słońca padały mi na brzuch...nie wiem czy mu było jasno czy mu grzało ale fikał jak mała żabka
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie jasno
Choc moze jedno i drugie
A ja mam takie pytanie odnosnie podpasek, bo ja to od lat uzywam jednych ale one sa pokryte taka siateczka a w pologu sa takie nie zalecane szczegolnie po szyciu, czy ktoras moze polecic jakies podpaski zeby byly troche wieksze i chlonne i bez tej siateczki? -
ciri22 wrote:Pewnie jasno
Choc moze jedno i drugie
A ja mam takie pytanie odnosnie podpasek, bo ja to od lat uzywam jednych ale one sa pokryte taka siateczka a w pologu sa takie nie zalecane szczegolnie po szyciu, czy ktoras moze polecic jakies podpaski zeby byly troche wieksze i chlonne i bez tej siateczki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Najzwyklejsze bella. Do kupienia w aptece. Tylko mówisz ze na połóg. One dają takie olbrzymie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja alwaysy od lat uzywam i te co kupuje maja taka siateczke z dziurkami na tym wkladzie.
a te belli nie maja czegos takiego?
Madziulla bede robic ten gulasz od Ciebie dzisiajOn dosc szybko sie robi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 14:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny