Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzytam że przy torbieli może być wysoki progesteron...ehhh... Świra dostane a z czego powstała nie wiem lekarz nic na razie nie mówił. Pewnie w sierpniu coś więcej powie. ja już nie raz miałam torbiele ale małe i nie rosły tak szybko... U mnie w rodzinie są niestety tendencje do torbieli..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzejedzeniem tego nie da sie nazwac bo jadalam wiecej ;p ale jak na czas kiedy jestem w ciazy to duzo bo 3 kajzerki i nektarynka i jablko wiec sporo a zwykle to konczy sie na jednej max dwoch kanapkach do tej pory... Ale dzis zajadalam mdlosci. Jak jadlam nie bylo mi niedobrze.ale pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Przejedzeniem tego nie da sie nazwac bo jadalam wiecej ;p ale jak na czas kiedy jestem w ciazy to duzo bo 3 kajzerki i nektarynka i jablko wiec sporo a zwykle to konczy sie na jednej max dwoch kanapkach do tej pory... Ale dzis zajadalam mdlosci. Jak jadlam nie bylo mi niedobrze.ale pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo...
Koleżanka tak miała. Jak była głodna to jej się zbierało na mdłości. Więc potem cały dzień chodziła i jadła, ale ile można jeść? -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:jeszcze trochę to będziesz miała najważniejszy dowód że nie wymyśliłaś- usg
Noo ja do tej pory mialam mdlosci ale jedzenie to bylo wielkie zlo ale dzis moze dlatego ze dobre kanapki mialam ;p a i jem te cukierki imbirowe i pomagaja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo a wyobraz sobie ze o 5;20 wstaje a jesli mialabym jesc sniadanie w domu i to przed wstaniem z lozka to o 5 bym musiala sie budzic.. Masakra...
Noo ale na szczescie jak mowilam nie mam ciurkiem mdlosci jak moja kolezanka (ona od 2 do 5 miesiaca cale dnie nad kiblem spedzala plus noce czasem) to chyba bym zwariowala... Wystarcza mi plamienia jako atrakcje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo a wyobraz sobie ze o 5;20 wstaje a jesli mialabym jesc sniadanie w domu i to przed wstaniem z lozka to o 5 bym musiala sie budzic.. Masakra...
Noo ale na szczescie jak mowilam nie mam ciurkiem mdlosci jak moja kolezanka (ona od 2 do 5 miesiaca cale dnie nad kiblem spedzala plus noce czasem) to chyba bym zwariowala... Wystarcza mi plamienia jako atrakcje...
No dokładnie ale dobrze że już nie plamisz. ale i tak musisz uważać na siebie. oszczędzać się. A za tydz zobaczysz co gin powie