Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja marze o remoncie. W weekend siostra ma skończyć rysowac zgłoszenia na pozwolenie do urzędu miasta i szukamy ekipy
-
nick nieaktualnyJa nie chce. Rozwalil sie brodzik i zalewamy sasiada.. I trzeba to zrobic. Na razie sprobujemy uszczelnic zeby dotrwalo chociaz do porodu a jak mloda sie urodzi przeniose sie na jakis weekend do tesciowej i niech wstawia nowy brodzik bo tak po kazdym myciu cieknie sasiadowo na glowe.
-
nick nieaktualnyHej byłam na wizycie u gin. Popatrzył, pomyślał i efekt jest taki, że jutro idę na usg. I się cieszę i się boję. Ale już nie mogę się doczekać.
Mnie też remont czeka, ale drobny pokoi, a łazienka poczeka parę lat. Nie mój styl, ale tragedii nie ma, więc póki co nie zmieniamy. -
nick nieaktualny
-
jestem
FHR:153ud/min
CRL: 6106 mmm
NT:2,60mmm
BPD: 18,4mmm
łozysko: tylna ściana wysoko
płyn owodniowy w normie
czaszka/ mózg- obraz prawidłowy, serce połozone prawidłowo, brzuch/; obraz prawidłowy, ręce i stopy obie widoczne
wolne betahCG 35,51 IU/l
PAPPA-A 2,374 IU/l
NT jest troche za wysokie ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ale to gin Ci nie powoedzial ze jest ok?
Mi te wyniki nic nie mowia
A co do remontu to tez mam zamiar pojechac do rodzicow jak juz kibel rozwalanie bedr biegac pietro nizej 3 razy w nocy na sikanko
Ee ciri to Ty masz pryszcz jak tylko brodzikja mam burzenie scian i sciagnie straych plytek przerobka kanalizacji ale no wierze ze do swiat sie wyrobia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:33
-
nick nieaktualny
-
Poniżej 3 jest dobrym wynikiem. Mierzyl to kilka razy na bardzo dobrym sprzecie?
Pamiętaj to tylko statystykaewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ewi sie nie przejmuj jak sie krecil to sie nie da idealnie wyliczyc.
Basiunia ale ja rodze wiec ja mam jednak gorzej bo wolalabym miec sprawny brodzik i prysznic jak sie zacznie...
Teraz ktg nie wyszlo zbyt dobrze... 2 godziny lezalam pod nim...ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiadomo. Zobaczymy jak jutro rano wyjda badania. Jeszcze popoludniu na obchodzie mowili ze wyjde.
Mloda dzis caly dzien bardzo pobudzona a tetno do 200 jej dochodzilo... Tak przez godzine. Potem sie uspokoila i bylo niby w normie ale rano 90 a teraz 200 to duza roznica. -
Kurde no. Albo niech cie trzymają w szpitalu i robią to ktg. Albo niech wala oxy i mala niech wylazi;)