Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUuu to faktycznie. Mam nadzieje ze nie zabuliłas za to jakoś mega dużo.
Ja dziś będę z Dark em robić prezent dla Anastazji tej mojej bratanicy co się 3 tyg temu urodziła. Jutro idziemy ja odwiedzić robimy tort pieluchowy. Do tego jako dekoracje mamy misia smoczek buciki czapeczka i łańcuszek z imieniem do smoczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 15:31
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mialam 140/90. I dopiero dawka 3x1 mi utrzymuje w ryzach.
Możesz isc do internisty sie zapytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 18:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Ja mialam 140/90. I dopiero dawka 3x1 mi utrzymuje w ryzach.
Możesz isc do internisty sie zapytać.
Zastanawiam sie czy to co u siebie dzis zaobserwowalam to byl kawalek odchodzacego czopu. Pani doktor nic nie mowila a wujek google w sumie mowi ze moglo i ze nie moglo ;p zobaczymy jutro czy sytuacja sie powtorzy. -
nick nieaktualnyBo to nie wygladalo do konca tak jak wiemszosc piasze. U mnie to wygladalo tak ze caly czas mialam sucho i zadnych wydzielin ktore by sie na majtkach czy wkladce zatrzymywaly do tego stopnia ze wczoran w szpitalu w ogole wkladki nie zakladalam.
I dzis rano jak poszlam do lazienki na majtkach mialam taka biala kulke wielkosci paznokcia i dosc gesta ale calkiem biala jak tako kremowy sluz. Zbita forma. Po podtarciu jeszcze troche tego i teraz znow mam totalnie sucho... Zastanawiam sie czy to nie byl jakis maly fragment bo to doac dziwne jak na normalna wydzieline pochwowa... -
nick nieaktualny