Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo licze ze mnie jutro wypuszcza poswiruje w domu i w srode wylezie ;p oxy nie chce na razie bo szyjka jeszcze nie jest gotowa.
Mloda jak przestała się wywrócić to tetnob sie unormowalo wiec chyba tak ale nie jest... Mysle ze jakby coś się działo to by zapadla decyzja o cesarce lub o wywolaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 22:05
-
nick nieaktualnySa dzis i jutro wypisy. Ktg ladne. Cisnienie poranne w normie ale podwyzszone. Zobaczymy co dzis lekarz powie.
Ale plan jesr dzis wyjsc. Bede skakac biegac i seksic sie by mloda w tygodniu wyskoczyla bo szkoda nerwow juz. A na pewno serducho jej lepiej zmonitoruja na swiecie niz tutaj.
Edit jesli dzis bedzie wypis to kolo poludnia bede w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 08:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tylko wtrącę na szybko, bo jestem po usg.
Maluch ma 22,3mm, serduszko bije 167/min, mam jakiegoś krwiaka, ale ponoć nie przejmować się poza tym coś się przykleja są miejsca gdzie jest nieprzyklejone jakaś ablacja. I lekarz kazał się oszczędzać. Też miałyście tą ablację? Ale poza tym wszystko ok jestem szczęśliwa i jadę dziś powiedzieć mamie:)Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZachecam bedzie przynajmniej pretekst zeby kaee wypic. Mam nadzieje ze jak wpadniesz to bedziemy opijac bezalkoholowym Twoja ciaze
Liwia nie jest duza z dzisiejszego usg 3100-3200 wazy wiec sie ciesze jesli urodze nawet w terminie to nie bedzie mega duza. Ale i tak pani doktor i polozna powiedzialy ze ze wzgledu na te skoki w tetnie Liwii i moim cisnieniem rozpakowala sie wczesniej ale uznala po badan i szyjki ze jest idealnie ale na porod tu sie nie zanosi. Mam mierzyc cisnienie 3-4 razy dziennie i we srode kontrolne ktg.Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMloda od dwoch dni mega szaleje.
A ja czuje sie mocno srednio. Caly czas mi duszno i spac mi sie chce...
Dzis mialam incydent ze myslalam ze czop mi odchodzi bo tak to suchosc mialam ze bez wkladki moglam chodzic a dzis taki jakby kawal sluzu gesty pojawil mi sie i potem znow nic.
Myslalam ze p. Doktor cos powie podczas nadania ale nie. Nic nie mowila...
Leki wykupilam ale kurde nie zerknelam w necie jak duze te opakowania a ona mi dala recepte na dwa a to na 50 dni brania...