Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle gratuluję! Pewnie jeden, ale silny potomek:)
Ja byłam u gin od razu, ale pierwsze usg miałam w 7tyg kiedy było serduszko. Teraz cieszę się, że wytrzymałam, ale przez 2 tyg oczekiwania stresowałam się nie ukrywam:)
super będziemy wszystko po kolei przechodziły, a "starsze" koleżanki męczymy o rady...przynajmniej dopóki się nie rozpakują -
No ja chciałam poczekać, ale nie zaszkodzi. Tym bardziej, że śluz mnie zalewa i czasem mam wrażenie, że mam podrażnione krocze i chciałabym sprawdzić, czy czasem jakaś infekcja się nie szykuje. U mnie to infekcje bywały bezobjawowe nawet jeśli chodzi o stres... to go nie mam nie stresowałam się przed pierwszą betą, a tym bardziej nie w oczekiwaniu na drugą stres się ulotnił wraz z pozytywnym testem Wierzę, wiem, że jest wszystko w porządku, a kropek rośnie jedynie nie mogę się doczekać kiedy podzielimy się tą informacją z rodzicami chcę poczekać, aż będzie serduszko, ale cała się palę, żeby oznajmić im wesołą nowinę
ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle mnie tylko cycole bolały, a śluz to mam teraz na masę. Albo to normalne, albo krwiak się złuszcza co też jest dobrym znakiem. Ale za to od 2 dni tak mnoe naparza na dole w lędźwiach kręgosłup.
Little Ty jesteś chyba mój rocznik 89?
Ciri jak się dziś czujesz? -
nick nieaktualnyBardzo dobrze dziekuje
Choc juz chodzic nie moge bo zaraz brzuch twardy i ciagnie, zadyszka po wejsciu na 3 pietro i w ogole jest mega ciezko. Od tego czwartku co do szpitala trafilam zrobilam sie mega ociezala, powolna i nie moge stac. Mysle ze to cisnienie to wlansie bylo po to zebym troche zwolnila... Ze za duzo i za szybko wszystko... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Uczucie lepsze chyba niz po slubie ;p
Baronowa juz tez Liwii powiedzialam ze smialo moze sie rodzic skoro tata jest na papierze wyrozniony przy okazji pani nam wytlumaczyla formalnosci z aktem urodzeniasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyMoja Liwia ma nazwisko ojca bo i tak kiedys slub planujemy. Ale to co sie dowiedzialam ze drugie dziecko musi miec to samo nazwisko co pierwsze jak ojciec ten sam.
Ja zalatwilam teraz bo juz wiem co G moze sam zalatwiac przy dziecku a boje sie ze jak bede miala cc i znieczulenie ogolne to przez 12 godzin znow bede nie swiadoma i nie bede mogla podejmowac decyzji co do dziecka to wtedy by musieli moja mame sciagac... A tak G jest uprawniony do podejmowania decyzji.
Ja po akt urodzenia nie musze jechac i nie musze zalatwiac. Ze szpitala dokumnety sa wysylane do urzedu i potem G tylko odbiera. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nie masz problemow z kregoslupem? Nigdy nie bolal od dluzszego stania? Nie jest za bardzo wygiety do srodka?
Ja mam taki problem.
Cieply ale nie goracy oklad na odcinek ledzwiowy (nie wolno rozgrzewajacych plastrow ani kremow) najlepiej cipely reczniczek punktowo albo jak masz termofor z ciepla woda.
Jak masz pilke do cwicze. To rozciagaj kregoslup na pilce. Jak nie to na podlodze. Musisz to lekko ruszyc jak bedziesz lezec bedzie gorzej. Wiec lekko rozciagajace cwiczenia rob by kregi od siebie odsunac. -
nick nieaktualnyciri22 wrote:A nie masz problemow z kregoslupem? Nigdy nie bolal od dluzszego stania? Nie jest za bardzo wygiety do srodka?
Ja mam taki problem.
Cieply ale nie goracy oklad na odcinek ledzwiowy (nie wolno rozgrzewajacych plastrow ani kremow) najlepiej cipely reczniczek punktowo albo jak masz termofor z ciepla woda.
Jak masz pilke do cwicze. To rozciagaj kregoslup na pilce. Jak nie to na podlodze. Musisz to lekko ruszyc jak bedziesz lezec bedzie gorzej. Wiec lekko rozciagajace cwiczenia rob by kregi od siebie odsunac.
A z kręgosłupem miałam problemy, bo się trochę garbię i mam krzywy, ale zawsze to był odcinek piersiowy.
-
nick nieaktualnyNie chodzi o wymagajace cwiczenia tylko bardziej takie rozciagajace one Ci nie zaszkodza.
Stan w rozkroku i sie nachyl zeby te wszystkie kregi odsunac od siebie. Albo poloz sie na podlodze i zrob koci grzbiet. Chodzi tylko o to zey go poruszyc a nie nadwyrezac miesni brzucha za bardzo. Wiem to teudne bo to ten sam poziom ale jaknys miala pilke supet sie sprawdza polozenie sie na niej na plecach i wygiecie plecow w luk. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa miala jakos byc w lidlu czy w tesco to poluj na koniec ciazy tez Ci sie przyda ;p
Noo swietuje kot dostal kawalek kaczki z taleza. Zaslinil sie i mega cieszyl (ona nigdy z talerza nie dostaje)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:44