Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziecko mi sie obrucilo albo uroslo bo zaczął boleśnie kopać. W końcu nie bede musiała sie w ruchy wsluchiwac bo co jakiś czas czuje niezależnie czy siedze stoję czy cis robię
ciri22, littleladybird, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Little Ty jesteś chyba mój rocznik 89?
Tak, 89 i też mieszkam na 4p, więc łączę się z Tobą w bólu podczas wspinaczek
Miłego dnia
P.S. Ciri, zagadaj do Liwii (tak jak gadałaś do jajek G), że ma już wychodzić Może posłucha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj tam no to dopadło Żyganko
A ja mega śpiąca
Mój mąż poprostu przechodzi sam siebie nei wiedziałam ze aż tak będzie przezywał tą ciąże. Mam teraz dużo pracy i wracam późno do domu a mężulek wysłała mnie pod prysznic a sam poszedł podgrzać mi obiad i przyniósl do pokoju. I jadłam obiad w łózku :DD SZOKbasiunia, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiesz co znaczy generalnie mogę, ale ja siedzac w domu nie zarabiam nie mam "urlopu" moge nie być pracy ale nima dniówki :)a póki mdłości troszku ustaly to wykorzystuję, żeby cos jeszcze dorobić
mam teraz ten remont łazienki, a nie czuję się źle, a w biurze nikt mnie nie widzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Madziula tzn że przepchali coś, problem rozwiązany i teraz zachodzisz!
Ciri poćwiczyłam, mąż pomasował i jest o niebo lepiej! -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny prosze o rade zaciazone dzis bylam na usg u prawdziwego chama a nie dr. do tego powiedzial ze pecherzyki pekaja przy 37mm.ja powiedzialam ze moj w 11dc mial 23*19mm dlatego przyszlam zobaczyc czy juz po owulacji niestety mojej gin teraz nie ma..do tego powiedzial ze dzis ma 16mm wtf? bo sie wchlanal i nic z tego nie bedzie.. no jestem wkur..na maxa!