Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyObydwie miały racje!! Zasnęłam na godzinkę. Jak do Darka po ponad godzinie. Napisałam na fb to mówi ze się martwił i juz chciał dzwonić czy wszystko ok. A wogole wczoraj kwiaty od niego dostałam. Jak wracaliśmy to czułam się jeszcze dobrze bo znieczulenie trzymalo. To pochechalismy do kwiaciarni i kazał mi wybrać co tylko chce i wybralam kalanche
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittleladybird i Basiunia: bylam dzis bylam w lux medzie 15dc po owulacji pecherzyk pekl;) szkoda ze nie wiem kiedy i czy jeszcze serduszkowac teraz wszystko w witkach zolnierzy;) wstretne testy ow nie pokazaly nic..boli mnie lewy jajnik ale nie wiem czy poowulacyjnie czy przez chama z czw powinnam trzasnac drzwiami jak tylko powiedzial zebym nie brala kw.foliowego jak bede w ciazy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa Ty piła zioła ojca sroki czy mi się coś pokuelbasiło? Bo na płodność niby są zioła ojca sroki nr 3 a ja za cholerę nie mogę obczaić na necie które to...jeśli je piła wyślesz mi konkretnego linka? Jak to nie Ty to porostu napisze do dziewczyn na grupie o tych ziołach.
-
Madziulla wrote:Baronowa Ty piła zioła ojca sroki czy mi się coś pokuelbasiło? Bo na płodność niby są zioła ojca sroki nr 3 a ja za cholerę nie mogę obczaić na necie które to...jeśli je piła wyślesz mi konkretnego linka? Jak to nie Ty to porostu napisze do dziewczyn na grupie o tych ziołach.
jest w 1 poscie na watku zielarek:) -
nick nieaktualny
-
INFINITY8 wrote:Littleladybird i Basiunia: bylam dzis bylam w lux medzie 15dc po owulacji pecherzyk pekl;) szkoda ze nie wiem kiedy i czy jeszcze serduszkowac teraz wszystko w witkach zolnierzy;) wstretne testy ow nie pokazaly nic..boli mnie lewy jajnik ale nie wiem czy poowulacyjnie czy przez chama z czw powinnam trzasnac drzwiami jak tylko powiedzial zebym nie brala kw.foliowego jak bede w ciazy.
Seksu nigdy za wiele dobrze, że pękł a ból jajników towarzyszył mi ostatnio od 7 dnia przed owu, aż po termin @. Nawet dzisiaj delikatnie czułam lewy, więc tym bólem się nie stresuj
Olencja
Madziulla, jak tam? Lepiej?INFINITY8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittleladybird i Basunia dziękuję :* dziś rano serduszkowalismy o 6! jestem okropna jutro jeszcze poprawimy dla przyjemnosci Mam nadzieje, ze sie nam uda bo u mojego niby ze spermą spełnia normy who nawet je przewyzsza o 10% ale za to fatalnie wyszedł ruch swim up a ja nie mialam sluzu lodnego w tym cyklu wiec mnie stresuje czy one dały rade.
-
Hej laseczki wkońcu chwila zeby do Was zajrzeć.
Madziulla będzie dobrze, szkoda ze az tak cierpisz.
Ciri Małą zaniedługo będziesz tulić w ramionach.
POszłam dziś do sklepu z bielizną i mierze jedne mały drugi mały i wkońcu kobieta dobrała mi biustonosz z miseczką F az jestem w szoku heh
-
W kwestii formalnej tu się nie serduszkuje tylko normalnie uprawia seks i nie tylko wtedy kiedy się opłaca
55monika5 masz pozytywny test, wiec jest szansa na ovulacje. Nie ma co się zastanawiać. Zaczynasz dzisiaj i do skutku;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 20:41