X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obydwie miały racje!! Zasnęłam na godzinkę. Jak do Darka po ponad godzinie. Napisałam na fb to mówi ze się martwił i juz chciał dzwonić czy wszystko ok. A wogole wczoraj kwiaty od niego dostałam. Jak wracaliśmy to czułam się jeszcze dobrze bo znieczulenie trzymalo. To pochechalismy do kwiaciarni i kazał mi wybrać co tylko chce ;) i wybralam kalanche ;)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj ostartnio z okazji walentynek chcial mi kwiatki kupic to mu powiedzialam ze lepiej zrobi jak mi wezmie zelki :P

Madziulla, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ;) mam nadzieje ze były w kształcie serduszek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ale przez dlugi czas nie jadlam z powodu diety wiec smakowaly podwojnie dobrze :P

Madziulla, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba ze tak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba sie wziac za robote... mam kwity do wpisania a przez styczen caly sie opieprzalam bo przygotowania zwiazane z Liwia mi zajmowaly cale dnie... a teraz jestem tak wymemlana ze nawet mi sie nie chce do tego siadac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littleladybird i Basiunia: bylam dzis bylam w lux medzie 15dc po owulacji pecherzyk pekl;) szkoda ze nie wiem kiedy i czy jeszcze serduszkowac teraz wszystko w witkach zolnierzy;) wstretne testy ow nie pokazaly nic..boli mnie lewy jajnik ale nie wiem czy poowulacyjnie czy przez chama z czw powinnam trzasnac drzwiami jak tylko powiedzial zebym nie brala kw.foliowego jak bede w ciazy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz no to może akurat :)
    trzymamy kciuki ;)
    w sumie dla pewnośi dziś mozesz jeszcze zaserduszkować, bo nie wiadomo kiedy pękl :D

INFINITY8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa Ty piła zioła ojca sroki czy mi się coś pokuelbasiło? Bo na płodność niby są zioła ojca sroki nr 3 a ja za cholerę nie mogę obczaić na necie które to...jeśli je piła wyślesz mi konkretnego linka? Jak to nie Ty to porostu napisze do dziewczyn na grupie o tych ziołach.

• olencja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Baronowa Ty piła zioła ojca sroki czy mi się coś pokuelbasiło? Bo na płodność niby są zioła ojca sroki nr 3 a ja za cholerę nie mogę obczaić na necie które to...jeśli je piła wyślesz mi konkretnego linka? Jak to nie Ty to porostu napisze do dziewczyn na grupie o tych ziołach.
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/wszystkie-zielary-z-ovu-soja-dong-quai-z-o-sroki-i-inne,2308,1.html
    jest w 1 poscie na watku zielarek:)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja dziękuję

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INFINITY8 wrote:
    Littleladybird i Basiunia: bylam dzis bylam w lux medzie 15dc po owulacji pecherzyk pekl;) szkoda ze nie wiem kiedy i czy jeszcze serduszkowac teraz wszystko w witkach zolnierzy;) wstretne testy ow nie pokazaly nic..boli mnie lewy jajnik ale nie wiem czy poowulacyjnie czy przez chama z czw powinnam trzasnac drzwiami jak tylko powiedzial zebym nie brala kw.foliowego jak bede w ciazy.

Seksu nigdy za wiele :) dobrze, że pękł :D a ból jajników towarzyszył mi ostatnio od 7 dnia przed owu, aż po termin @. Nawet dzisiaj delikatnie czułam lewy, więc tym bólem się nie stresuj :)

Olencja ;)

Madziulla, jak tam? Lepiej?

INFINITY8 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powoli mija

• olencja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc little;)

littleladybird lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedno slowo na dzis: Nawal mleczny...drugie slowo na dzis: Laktator medela swing...rozkosz rewelacja i ulga w chwilunie...

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littleladybird i Basunia dziękuję :* dziś rano serduszkowalismy o 6! jestem okropna :) jutro jeszcze poprawimy dla przyjemnosci :) Mam nadzieje, ze sie nam uda bo u mojego niby ze spermą spełnia normy who nawet je przewyzsza o 10% ale za to fatalnie wyszedł ruch swim up a ja nie mialam sluzu lodnego w tym cyklu wiec mnie stresuje czy one dały rade.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki wkońcu chwila zeby do Was zajrzeć.
    Madziulla będzie dobrze, szkoda ze az tak cierpisz.
    Ciri Małą zaniedługo będziesz tulić w ramionach.

POszłam dziś do sklepu z bielizną i mierze jedne mały drugi mały i wkońcu kobieta dobrała mi biustonosz z miseczką F az jestem w szoku heh

atdc3e5exzk12dxf.png
  • 55monika5 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny:) mam pytanie :) właśnie zrobiłam test owulacyjny i wyszła gruba druga kreska i zastanawiam sie kiedy zacząć się starać :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kwestii formalnej tu się nie serduszkuje tylko normalnie uprawia seks i nie tylko wtedy kiedy się opłaca
    55monika5 masz pozytywny test, wiec jest szansa na ovulacje. Nie ma co się zastanawiać. Zaczynasz dzisiaj i do skutku;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 20:41

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    55 monika juz serduszkuj

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 517 518 519 520 521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ