X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obydwie miały racje!! Zasnęłam na godzinkę. Jak do Darka po ponad godzinie. Napisałam na fb to mówi ze się martwił i juz chciał dzwonić czy wszystko ok. A wogole wczoraj kwiaty od niego dostałam. Jak wracaliśmy to czułam się jeszcze dobrze bo znieczulenie trzymalo. To pochechalismy do kwiaciarni i kazał mi wybrać co tylko chce ;) i wybralam kalanche ;)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj ostartnio z okazji walentynek chcial mi kwiatki kupic to mu powiedzialam ze lepiej zrobi jak mi wezmie zelki :P

Madziulla, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ;) mam nadzieje ze były w kształcie serduszek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ale przez dlugi czas nie jadlam z powodu diety wiec smakowaly podwojnie dobrze :P

Madziulla, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba ze tak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba sie wziac za robote... mam kwity do wpisania a przez styczen caly sie opieprzalam bo przygotowania zwiazane z Liwia mi zajmowaly cale dnie... a teraz jestem tak wymemlana ze nawet mi sie nie chce do tego siadac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littleladybird i Basiunia: bylam dzis bylam w lux medzie 15dc po owulacji pecherzyk pekl;) szkoda ze nie wiem kiedy i czy jeszcze serduszkowac teraz wszystko w witkach zolnierzy;) wstretne testy ow nie pokazaly nic..boli mnie lewy jajnik ale nie wiem czy poowulacyjnie czy przez chama z czw powinnam trzasnac drzwiami jak tylko powiedzial zebym nie brala kw.foliowego jak bede w ciazy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz no to może akurat :)
    trzymamy kciuki ;)
    w sumie dla pewnośi dziś mozesz jeszcze zaserduszkować, bo nie wiadomo kiedy pękl :D

INFINITY8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa Ty piła zioła ojca sroki czy mi się coś pokuelbasiło? Bo na płodność niby są zioła ojca sroki nr 3 a ja za cholerę nie mogę obczaić na necie które to...jeśli je piła wyślesz mi konkretnego linka? Jak to nie Ty to porostu napisze do dziewczyn na grupie o tych ziołach.

• olencja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Baronowa Ty piła zioła ojca sroki czy mi się coś pokuelbasiło? Bo na płodność niby są zioła ojca sroki nr 3 a ja za cholerę nie mogę obczaić na necie które to...jeśli je piła wyślesz mi konkretnego linka? Jak to nie Ty to porostu napisze do dziewczyn na grupie o tych ziołach.
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/wszystkie-zielary-z-ovu-soja-dong-quai-z-o-sroki-i-inne,2308,1.html
    jest w 1 poscie na watku zielarek:)

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olencja dziękuję

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INFINITY8 wrote:
    Littleladybird i Basiunia: bylam dzis bylam w lux medzie 15dc po owulacji pecherzyk pekl;) szkoda ze nie wiem kiedy i czy jeszcze serduszkowac teraz wszystko w witkach zolnierzy;) wstretne testy ow nie pokazaly nic..boli mnie lewy jajnik ale nie wiem czy poowulacyjnie czy przez chama z czw powinnam trzasnac drzwiami jak tylko powiedzial zebym nie brala kw.foliowego jak bede w ciazy.

Seksu nigdy za wiele :) dobrze, że pękł :D a ból jajników towarzyszył mi ostatnio od 7 dnia przed owu, aż po termin @. Nawet dzisiaj delikatnie czułam lewy, więc tym bólem się nie stresuj :)

Olencja ;)

Madziulla, jak tam? Lepiej?

INFINITY8 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powoli mija

• olencja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc little;)

littleladybird lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedno slowo na dzis: Nawal mleczny...drugie slowo na dzis: Laktator medela swing...rozkosz rewelacja i ulga w chwilunie...

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littleladybird i Basunia dziękuję :* dziś rano serduszkowalismy o 6! jestem okropna :) jutro jeszcze poprawimy dla przyjemnosci :) Mam nadzieje, ze sie nam uda bo u mojego niby ze spermą spełnia normy who nawet je przewyzsza o 10% ale za to fatalnie wyszedł ruch swim up a ja nie mialam sluzu lodnego w tym cyklu wiec mnie stresuje czy one dały rade.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki wkońcu chwila zeby do Was zajrzeć.
    Madziulla będzie dobrze, szkoda ze az tak cierpisz.
    Ciri Małą zaniedługo będziesz tulić w ramionach.

POszłam dziś do sklepu z bielizną i mierze jedne mały drugi mały i wkońcu kobieta dobrała mi biustonosz z miseczką F az jestem w szoku heh

atdc3e5exzk12dxf.png
  • 55monika5 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny:) mam pytanie :) właśnie zrobiłam test owulacyjny i wyszła gruba druga kreska i zastanawiam sie kiedy zacząć się starać :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kwestii formalnej tu się nie serduszkuje tylko normalnie uprawia seks i nie tylko wtedy kiedy się opłaca
    55monika5 masz pozytywny test, wiec jest szansa na ovulacje. Nie ma co się zastanawiać. Zaczynasz dzisiaj i do skutku;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 20:41

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    55 monika juz serduszkuj

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 517 518 519 520 521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ