Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla to do marca jest na lekach blokujacych.@... Mysle ze ona to sie czuje teraz jak w ciazy bez okresu ;p
Boze jaki wpiacy dzien... Mam dosc.
Zaczynam znow marudzic... Juz chce urodzic z kazdym dniem zaczynam sie stresowac a do tej poru byla oaza spokoju... Jeszcze mama mnie postraszyla wywolywaniem porodu a ja juz sie boje ze bede miala skurcze z krzyza nie z brzucha... Bez sensu... -
nick nieaktualnyO Madziulla nie za to Ty od razu z braku okresu do 9 msc braku okresu;) a bardziej mi chodziło czy czekasz aż kontrast się wydali, ale i tak musisz czekać.
coś czuję, że podmienisz tu Ciri;)
A Ty spokojnie, chyba za bardzo się nastawiłaś na przedwczesny poród, jeszcze nie masz terminu, już niedługo i Mała będzie z Wami!Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj Kochana ja teraz też o kosmetyczkach mogę zapomnieć, mnie relaksuje czytanie dobrej kksiążki, film, spacer z mężem, ale to zależy jak jest u Ciebie. Mam nadzieję, że niedługo urodzisz, ale obawiam się, że takie napięcie nie pomaga, a wręcz wstrzymuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiunia wrote:yyyy z tego co mi wiadomo to pecherzyk pęka jak ma ok 23 mm, do zapłodnienia min.musi miec 21-22 mm, o takim pęcherzyku 37mm nie słyszałam ;/ chyba, ze nie było owulacji i dlatego tak urósł ;/
moze ktoś inny Ci pomoże
Pomoże ktoś jeszcze? Jutro się umówiłam do cywilizowanego gabinetu typu LUX MED także się przekonam..ale ten pozal się boze dr... i jego teoria pt;jak bedzie pani w ciazy to niech pani nie bierze kwasu foliowego i 'jak pani lepiej wie kiedy pekaja pecherze niz profesor bla bla bla,ktory mowi,ze przy 37mm to ja nie bede pani mowil'' no cycki i wszystko inne mi opadły najbardziej jestem zła, ze tam w ogole poszlam.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri, maruda Ci się załączyła pamiętaj, że z każdym dniem jesteś bliżej rozwiązania
Madziulla, mnie na drugi dzień nic nie bolało, gdyby nie wypływający kontrast to nie miałabym żadnych widocznych oznak po HSG. Natomiast miałam niezły odlot po samym badaniu Jak wracałam do domu z mężem to myślałam, że zarzygam cały samochód i jechałam na leżąco, wyciągając szyję do otwartego okna. Przespałam cały dzień.
Masz rację, odpocznij w domu. Nie ma sensu się męczyć.
Infinity, basiunia ma rację. Pęcherzyki pękają przy ok. 23mm. Pęcherzyk 37mm to już chyba LUF i z takich to na pewno dzieci nie będzie. A zmniejszający się pęcherzyk może wynikać z różnicy pomiaru. Albo lekarz ma kiepski sprzęt, albo się nie przyłożył skoro to cham.
Magdziulla, wizytę mam za tydzień -
Madziulla wrote:Little czy ba drugi dzień tez Ciebie tak bolało? Nie boli może aż tak jak wczoraj wieczorem ale boli na tyle ze biorę urlop na żądanie e pracy
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Cie jak tam? Koleżanka dzisiaj urodziła w 20 minut
Madziulla mysle ze Baronowa ma racje skoro boli to jednak cos musialo sie zadziac bo tak by przelecialo i nie zostawilo sladu..