Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZbijamy cisnienie, ustalamy dawke leku i kiedys tam do domu, cesarka albo indukcja.
Byl ordynator i zdziwil sie ze wczoraj nie probowali indukcji. Ale jesli samo sie nie zacznie niebaem (a nic na to nie wskazuje) to indukcje na czwarek planowali zeby mnie rozwizac przed terminem.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najbardziej mi przykro z powodu Tadka bo sie przejal bardzo. A ciężko mu to wyjaśnić. On sie lekarzy boi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo obiedzie ide do domu badala mnie ta sama doktor co wtedy na przedporodowej wiec dokladnie wie jak to wygladalo w sobote.
Zrobili mlodej wszystkie przeplywy, mieli problem ze zmierzeniem jej bo jest tak wcisnieta w kanal ze glowki nie da sie zmierzyc, spojenie mi sie nie rozeszlo wiec jak powiedziala pani doktor ze pewnie skurczy przepowiadajacych nie mialam (to co bylo w sobote co dosc mnie bolalo to bylo wciskanie sie mlodej w kanal, to sie dzis dowiedzialam), po badaniu ginekologicznym od soboty nic sie nie zmienilo. Szyjka miekka i rozwarta na troche podad palec.
Dostalam dopegyt 4x1tab plus cos na obnizenie tetna.
Wywolywac nie chca na razie (przynajmniej to poniedzialku chyba ze znow cisnienie skoczy to dadza oxy) bo jeszcze powiedzieli ze mloda ma chwilke czasu i fajnie by bylo zeby bez wywolywacza urodzila bo wszystko super wyglada.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny