Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Mega kupa jak u mnie...
-
nick nieaktualnyHahah ja mam wielka lazienke wieksza niz w mieszkaniu ;p ja za to malo rzadko sikam a mala lezy juz w spojeniu lonowym bo pomierzyc glowy sie nie dalo...
Powiedz mi jak to z tym ktg jest bo juz zglupialam... Toco czyli tam gdzie skurcze caly czas mialam na poziomie 40 czasem skoczylo do 50 a czasem do 30 spadlo ale raczej bylo jenostajne na 40 sie utrzymujace.. Nie wiem co to moze oznaczac...
I czemu nieltore ruchy ja czulam w podbrzuszu a na kartce sie nie pisaly? To jest hardcore! -
ciri22 wrote:Hahah ja mam wielka lazienke wieksza niz w mieszkaniu ;p ja za to malo rzadko sikam a mala lezy juz w spojeniu lonowym bo pomierzyc glowy sie nie dalo...
Powiedz mi jak to z tym ktg jest bo juz zglupialam... Toco czyli tam gdzie skurcze caly czas mialam na poziomie 40 czasem skoczylo do 50 a czasem do 30 spadlo ale raczej bylo jenostajne na 40 sie utrzymujace.. Nie wiem co to moze oznaczac...
I czemu nieltore ruchy ja czulam w podbrzuszu a na kartce sie nie pisaly? To jest hardcore!
A ruchy nie wiem. Widocznie nie zbierslo to urządzonko ono noe obejmuje całego brzucha -
nick nieaktualnyTo ze nie rodze wiem ;p tylko zastanawialam sie czemu czasem jest to 0 czasem 20 przez caly zapis a dzis 40. ;p
Tak naprawde podobno wartosci nie maja znaczenia tylko to czy skurcze sa regularne. Babki rodza przy skurczach co 3 min na poziomie 40...
Aaa to nie wiedzialam myslam ze caly brzuc a ja duuzo tych ruchow mialam w miednicy tak jakby mi gmerala lapa tam. Palcami a to sie nie pisalo. Noo nic wazne ze ruchy jakies tam byly i nie maja sie do czego przyczepic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-