Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/acb05d13eda9.jpg
Ciri nie wiem gdzie więc tutaj chciałam Ci bardzo pogratulować. Cudna Twoja córa . Duuuuuużo zdrówka dla Was :-* -
nick nieaktualny
-
Leże;). Za h sie zbieram na polowanie na szlafrok i ostatnie pierdoly bo mi maz kazał spakować torbę
-
Mam zamiar kupic najzwyklejszy. Bo i tak nie bede tego używać.widzislam juz takie cieniutkie bawełniane za 40,zl. A koszule dostalam. Takze ide po najmniejszej linii oporu;)
-
mam szare rozpinane z kotkami ;P, ale dla mnie są ok. Wolałabym ładniejsze, nie z kotkami, ale jak je dostałam wieć nie będę narzekać. A są fajne bawełniane
muszę jeszcze kupić octanisept i chyba już wszystko -
Jak dla mnie kolo bawelny to nawet nie leżalo mimo napisu na metce ale ja to wtazliwa na sztuczne jestem i może dlatego. W każdym razie pierwsza noc w tym byla okropna i dziewczyny z pokoju tez spaly topless:D jakby co to mam dwie do oddania i szlafrok;) szary i z kotkiem:P
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:musze i tak pojsc do lekarza bo od dwóch dni tak mnie boli głowa ze dzis to tylko prawie na siku estaje z łóżka
Fajny brzusio
A gdzies w tych tygodniach więzadła sie rozciągają. I to mocno może boleć -
Ja juz zapomniałam całą ciaze. A dzis próbowałam sobie przypomnieć to uczucie jak maly kopal i nic:). Maly ma się dobrze. Ja juz zapomniałam o Cesarce. Powoli rozszerzam dietę. Od jutra wracam do pracy. Nie wiem jak to ogarnę ale dam radę. Za tydzien chyba wskoczymy juz w pieluchy dwójki. No i nosimy juz kilka ubranek na 56:)
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
oo no to ekstra Mały rosnie. Ktoś Ci będzie przy małym pomagał? To dobrze ze o cesarce zapomniałaś, a wspomnienia z ciąży chyba szkoda ze uleciały.
Czyli stan podgorączkowy bo dziś rano miałam 37 ból głowy mocny to może być od ciąży. boje sie ze może coś z Bąbelm nie tak i przez to mam takie objawy.
-
nick nieaktualny