X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spi! Wreszcie znalazlysmy pozycje idealna dla siebie do karmienia i dziecko mi przesypia od 2-6 godzin. Jak zaczela wczoraj o 8 tak takie cykle ma jak widac do dzis :) w nocy tylko dwie pobudki byly. Minus taki ze mam tyle pokarmu ze wczoraj sie nim ksztusila, musze odciagac troszke zeby mogla normalnie ssac... Spokojnie jeszcze jedno dziecko wykarmilabym... ale podobno to sie za kilka dni ustabilizuje jak juz sie piersi naucza ile dziecko zjada...

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w pracy maile firmowe nie działają i mam trochę luzu. No to dobrze ze ładnie przybycia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nadal brak @. Juz szału dostaje juz ja chcę...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Hejka! Jakie plany na dzis? :D

.
    histeria dziecka,
    odstawienie do przedszkola,
    badanie,
    wizyta w pracy
    śniadanie
    czekolada
    ide leżeć do 14 :)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli druga mamusia na z naszego forum która ma grzeczną pociechę :)

Tez tak słyszałam że jest szał pokarmu nawet niektóre mamy odciągają i przechwowują w jakiś sposób na późniejszy czasy jak już tyle nie ma pokarmu a dziecko ma wieksze zapotrzebowanie.

Ja dziś cały dzień w pracy roboty w cholere. ale czasu myślec nad głupotami nie mam. Nie myślę ze coś nei tak ze coś tam ze sramto :)Nie szukam w necie bo nie mam kiedy. i to jest spoko

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się chwalę....od porodu -13 kg.
    P.s. Wracanie z pracy do domu co 3 godziny zeby nakarmić maluszka mnie wykończy:) w tym śniegu:)!

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj odciagnelam tak 60ml (nie chcialam wiecej zeby nie opronic piersi tyle zeby mi troszke ulzylo) i tez wstawilam do lodowki tak w razie czego jakby miala kryzys w nocy czy cos...

Nooo Picja podziwiam ze do pracy wrocilas :) ja dzis tez siadam do papierow tylko akurat mloda ma czas ze od 9:45 nie spi i albo je albo patrzy albo ma czkawke :P ale nie placze w ogole wiec zostala na 20 minut do fotelika samochodowego wsadzona i patrzyla sobie na swiat :)

Wiem zrobilo sie dzieciowato i ciazowo tutaj :)

a ciekawe co u Little. Kochana odezwij sie jak tam i co tam :)

Ewi w sumie to dobrze ze nie masz czasu myslec :)

U mnie mloda coraz mocniej ssie macica dziala i znow krwawie, moze nie duzo ale krwawie jak podczas miesiaczki wiec sie nie martwie :D

Baronowa masz mega napiety plan :) Ale najwazniejsze ze mozesz poleniuchowac :D

Madziulla cierpliwosci wiesz jak to moze byc po lekach. Kiedy dokladnie odstawilas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :) Dawno tu do was nie zaglądałam ....
    Ciri, pamiętam jak zaczynałam na owu jak byłas ze wszesnej ciązy a TY juz po porodzie :) Ale ten czas leci....:)

Gratuluję wszytskim zaciążonym i swieżym mamuśkom :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri 20 lutego czy 19 chyba a kurka do 4 tyg może wracać ja przecież oszaleje 3 tyg jeszcze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo niestety ale przynajmniej wiesz ze nie masz sie czym denerwowac. Mam nadzieje ze przyjdzie jednak szybciej do Ciebie... i zaczniesz nowy nowy cykl...

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) Ciri, Twoje dziecko to anioł :D u mnie w porząsiu ;) po grypie nie ma prawie śladu (czasem kichnę, czasem zakaszlę). A wczoraj byłam na podglądanku :D robal ma 3mm (6t1d), było serduszko, chociaż biło trochę za wolno (108), ale lekarz powiedział, że nie ma powodu do obaw, bo to i tak za wcześnie i za dwa tygodnie już powinno być w normie ;) więc się tym nie martwię ;) do 7 marca mam L4 i zamierzam je wykorzystać na maksa :) zaczynają męczyć mnie mdłości i jedyne co mi teraz smakuje to białe bułki (nawet suche) i pizza :D już dawno nie jadłam takiego żarcia :D

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniol ktory dzis od 10 juz 4 razy na cycu byla i nie spi. :P

Ale ogolnie little nie przejmuj sie, mnie na tym etapie powiedzial lekarz ze bije serce ale jeszcze nie miarowo i nie jest wstanie powiedziec jak dokladnie, i dopiero za dwa tygodnie udalo mi sie dokladnie obejrzec :)

co do jedzenia podobno organizm sam wie czego potrzebuje :D

Wysłany: 1 marca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ;) widocznie mój bardzo tęsknił za pizzą, której uparcie mu nie dawałam :P takie aniołki muszą jeść ;) jak się Liwia fogaduje z Fioną?

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj za to musi dostac obie piersi bo inaczej krzywi sie:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little spia razem :) Kot jej pilnuje i kazde kwilenie to jest na posterunku. Wczoraj bylo kapanie i mloda sobie oplakiwala to myslalam ze kot wlezie do wanienki zeby sprawdzic czy wszystko ok.

Picja sadze ze moja za jakis tydzien tez bedzie tyle jadla bo z dnia na dzien coraz wiecej je.

Wysłany: 1 marca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :D zwierzaki są bardzo mądre ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo tez sie bardzo ciesze ze sie tak zachowuje bo jak Liwie przynioslam do domu to mega sie stresowalam.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze moje dziecko jest ogarnięte i zna sie na kalendarzu. To on mnie uświadomił ze ma dzisiaj angielski

Madziulla, ciri22 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo to znaczy dodatkowo ze lubi te zajecia :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam z pracy w końcu. mam dosc zjadłam zupe, ide pod prysznic i spac ;)a od rana to samo brrr

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 532 533 534 535 536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ