Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpi! Wreszcie znalazlysmy pozycje idealna dla siebie do karmienia i dziecko mi przesypia od 2-6 godzin. Jak zaczela wczoraj o 8 tak takie cykle ma jak widac do dzis w nocy tylko dwie pobudki byly. Minus taki ze mam tyle pokarmu ze wczoraj sie nim ksztusila, musze odciagac troszke zeby mogla normalnie ssac... Spokojnie jeszcze jedno dziecko wykarmilabym... ale podobno to sie za kilka dni ustabilizuje jak juz sie piersi naucza ile dziecko zjada...
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Hejka! Jakie plany na dzis?
.
odstawienie do przedszkola,
badanie,
wizyta w pracy
śniadanie
czekolada
ide leżeć do 14 -
Czyli druga mamusia na z naszego forum która ma grzeczną pociechę
Tez tak słyszałam że jest szał pokarmu nawet niektóre mamy odciągają i przechwowują w jakiś sposób na późniejszy czasy jak już tyle nie ma pokarmu a dziecko ma wieksze zapotrzebowanie.
Ja dziś cały dzień w pracy roboty w cholere. ale czasu myślec nad głupotami nie mam. Nie myślę ze coś nei tak ze coś tam ze sramto :)Nie szukam w necie bo nie mam kiedy. i to jest spoko
-
nick nieaktualnyJa wczoraj odciagnelam tak 60ml (nie chcialam wiecej zeby nie opronic piersi tyle zeby mi troszke ulzylo) i tez wstawilam do lodowki tak w razie czego jakby miala kryzys w nocy czy cos...
Nooo Picja podziwiam ze do pracy wrocilas ja dzis tez siadam do papierow tylko akurat mloda ma czas ze od 9:45 nie spi i albo je albo patrzy albo ma czkawke ale nie placze w ogole wiec zostala na 20 minut do fotelika samochodowego wsadzona i patrzyla sobie na swiat
Wiem zrobilo sie dzieciowato i ciazowo tutaj
a ciekawe co u Little. Kochana odezwij sie jak tam i co tam
Ewi w sumie to dobrze ze nie masz czasu myslec
U mnie mloda coraz mocniej ssie macica dziala i znow krwawie, moze nie duzo ale krwawie jak podczas miesiaczki wiec sie nie martwie
Baronowa masz mega napiety plan Ale najwazniejsze ze mozesz poleniuchowac
Madziulla cierpliwosci wiesz jak to moze byc po lekach. Kiedy dokladnie odstawilas?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Ciri, Twoje dziecko to anioł u mnie w porząsiu po grypie nie ma prawie śladu (czasem kichnę, czasem zakaszlę). A wczoraj byłam na podglądanku robal ma 3mm (6t1d), było serduszko, chociaż biło trochę za wolno (108), ale lekarz powiedział, że nie ma powodu do obaw, bo to i tak za wcześnie i za dwa tygodnie już powinno być w normie więc się tym nie martwię do 7 marca mam L4 i zamierzam je wykorzystać na maksa zaczynają męczyć mnie mdłości i jedyne co mi teraz smakuje to białe bułki (nawet suche) i pizza już dawno nie jadłam takiego żarcia
-
nick nieaktualnyAniol ktory dzis od 10 juz 4 razy na cycu byla i nie spi.
Ale ogolnie little nie przejmuj sie, mnie na tym etapie powiedzial lekarz ze bije serce ale jeszcze nie miarowo i nie jest wstanie powiedziec jak dokladnie, i dopiero za dwa tygodnie udalo mi sie dokladnie obejrzec
co do jedzenia podobno organizm sam wie czego potrzebuje -
nick nieaktualnyLittle spia razem Kot jej pilnuje i kazde kwilenie to jest na posterunku. Wczoraj bylo kapanie i mloda sobie oplakiwala to myslalam ze kot wlezie do wanienki zeby sprawdzic czy wszystko ok.
Picja sadze ze moja za jakis tydzien tez bedzie tyle jadla bo z dnia na dzien coraz wiecej je. -
nick nieaktualny
-
Dobrze ze moje dziecko jest ogarnięte i zna sie na kalendarzu. To on mnie uświadomił ze ma dzisiaj angielski
Madziulla, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny