Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziula to super, no i dołączasz:)
ja wróciłam z pracy, kończę właśnie obiad na jutro, kąpię się i padam na twarz. Jeszcze 2 dni do usg!
Ciri jest jakaś maść z perłą czy coś takiego, moja koleżanka brała na blizny i coś tam pomogło. Tylko to jakaś droga była, gdzieś zamawiana. -
nick nieaktualnyBaronowej to chyba choszilo ze Madziulla wbila sie do gina na podanie pregnulu po stymulacji i zeby zamienila dupha na luteinke ;p
Magdziulla juz wlasnie widzialam ta masc. Droga jakas mega nie jest bo od 35-55zl za opakowanie. Nie jest jeszcze tak zle i ma dosc dobre opinie. Musze sie zaopatrzyc w nia i zobaczymy czy cos pomoze.
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
ewi0808 wrote:a no to wiadomo bo nie wiadomo co sie dzieje czy rosna czy pękaja. monitoring to mus. Moze Madziulla bedzie miec monitoring?
Czemu wolisz luteine od duka? dla mnie dupek miał mniej efektów ubocznych -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Baronowej to chyba choszilo ze Madziulla wbila sie do gina na podanie pregnulu po stymulacji i zeby zamienila dupha na luteinke ;p
Magdziulla juz wlasnie widzialam ta masc. Droga jakas mega nie jest bo od 35-55zl za opakowanie. Nie jest jeszcze tak zle i ma dosc dobre opinie. Musze sie zaopatrzyc w nia i zobaczymy czy cos pomoze.
Ja raz dostałam pregnyl mi akurat nie pomógł, bo mi nie zastrzyk w tyłek a kopniak w toż samo miejsce był potrzebny;)
Ale dobry obiadek na jutro zrobiłam pyszne warzywka duszone na oliwie z łososiem, w końcu coś normalnie zjem. Zwykle w pracy maym zamawiany catering, ale odrzuca mnie od tego. Muszę mieć swoje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 21:34
-
nick nieaktualny
-
Skoro masz badac proga to dlatego dal dupka. Luteina wpływa na wynik;).
No to trzymamy kciuki -
nick nieaktualny
-
Ciri to musialas miec minę ja bym pada. Do mnie wczoraj dzwonili z zusu ze mam donieść do wglądu akt urodzenia to jak zobaczyłam telefon to się wystraszyłam:). Dzis ostatnia wizyta poloznej. Wsadzi mi maluszka w chustę. Kupiłam taką gotową. Bez wiązania
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny