X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzie kolejna mamusia po clo?
    a od którego dnia bierzesz?
    Po 12h w pracy wrociłam do domu i jem wkoncu obiad

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi clo mam od 3 do 7 dnia cyklu 1 tabletka dziennie a od 16 do 25 duphaston 1/2 tabletki raz dziennie

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, wbilabym sie do gina na podanie pregnylu. I zamienila dupka na luteine.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula to super, no i dołączasz:)
    ja wróciłam z pracy, kończę właśnie obiad na jutro, kąpię się i padam na twarz. Jeszcze 2 dni do usg!

Ciri jest jakaś maść z perłą czy coś takiego, moja koleżanka brała na blizny i coś tam pomogło. Tylko to jakaś droga była, gdzieś zamawiana.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwszy cykl Madziulla spokojnie, zacznij od małych dawek, potem sie zobaczy czy beda rosnac i jak.
    Bedzie dobrze.

Baronowa po co Ci pregnyl i luteina?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowej to chyba choszilo ze Madziulla wbila sie do gina na podanie pregnulu po stymulacji i zeby zamienila dupha na luteinke ;p

Magdziulla juz wlasnie widzialam ta masc. Droga jakas mega nie jest bo od 35-55zl za opakowanie. Nie jest jeszcze tak zle i ma dosc dobre opinie. Musze sie zaopatrzyc w nia i zobaczymy czy cos pomoze.

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi lekarka dała receptę na clo bez monitoringu to ja zmieniłam.

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no to wiadomo bo nie wiadomo co sie dzieje czy rosna czy pękaja. monitoring to mus. Moze Madziulla bedzie miec monitoring?

Czemu wolisz luteine od duka? dla mnie dupek miał mniej efektów ubocznych

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    a no to wiadomo bo nie wiadomo co sie dzieje czy rosna czy pękaja. monitoring to mus. Moze Madziulla bedzie miec monitoring?

Czemu wolisz luteine od duka? dla mnie dupek miał mniej efektów ubocznych
    Dziewczyny z wątku wiedzmowego raczej polecają lutein bo to jest naturalny hormon

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Baronowej to chyba choszilo ze Madziulla wbila sie do gina na podanie pregnulu po stymulacji i zeby zamienila dupha na luteinke ;p

Magdziulla juz wlasnie widzialam ta masc. Droga jakas mega nie jest bo od 35-55zl za opakowanie. Nie jest jeszcze tak zle i ma dosc dobre opinie. Musze sie zaopatrzyc w nia i zobaczymy czy cos pomoze.
    To musi być jeszcze inna, bo ona jakoś dużo mocno zapłaciła, ale nie pamiętam ile, chociaż to było wiele lat temu, więc może potaniało.
    Ja raz dostałam pregnyl mi akurat nie pomógł, bo mi nie zastrzyk w tyłek a kopniak w toż samo miejsce był potrzebny;)

Ale dobry obiadek na jutro zrobiłam pyszne warzywka duszone na oliwie z łososiem, w końcu coś normalnie zjem. Zwykle w pracy maym zamawiany catering, ale odrzuca mnie od tego. Muszę mieć swoje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 21:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie nic nie mówił o monitoringu. Mam w pierwszym cyklu zbadać progesteron i tsh i wtedy mam przyjść do niego i zobaczymy co dalej ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro masz badac proga to dlatego dal dupka. Luteina wpływa na wynik;).
    No to trzymamy kciuki

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, miłego dnia
    Mój plan na dziś Praca do wieczora ;/

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobny plan.

Wczoraj sie zdenerwowalam bo dostalam list z US ale na szczescie tylko na firmowym pitcie zly krs wpisalam a balam sie ze jakas kontrole chca mi zrobic a ja w pologu jeszcze nie w tym mieszkaniu noo bez sensu.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj w plnach kawa :D

ewi0808 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to musialas miec minę:) ja bym pada. Do mnie wczoraj dzwonili z zusu ze mam donieść do wglądu akt urodzenia to jak zobaczyłam telefon to się wystraszyłam:). Dzis ostatnia wizyta poloznej. Wsadzi mi maluszka w chustę. Kupiłam taką gotową. Bez wiązania

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akt urodzenia bede miala w poniedzialek to bede zalatwiac macierzynski, ubezpieczenie Mlodej i becikowe.

A Ty zalatwialas formalnosci zwiazane z synem w Zus przez pue? Czy osobiscie? Czy im przez poczte wysylalas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwale sie ;) po 2 wizytach mamy i pokazaniu jak kapac Mloda dzis to zrobiłam sama tylko w asyscie mojego G :D a kąpiel to zawsze bylo cos czego najbardziej się bałam :)

Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri fajnie, jeszcze tyle pierwszych razów przed Wami. Ja nawet nie mam pojęcia jak bym miała się do tego zabrać.

Ja doczekałam w końcu. Jutro moja upragniona wizyta, usg, nawet dziwnie spokojna jestem. Już nie mogę się doczekać. Trzymajcie kciuki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ooo to super pomału do przodu ;)
    Magdziulla kciuki są ;)

Magdziulla lubi tę wiadomość

‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ