X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ciepło ale jak ja przyniosłam do domu lzej ubrana to cała noc ivpol dnia mi czkala i poplakiwala, spac nie mogla i byla pod ciuszkami zimna. Dlatego cieplej zaczelismy ja ubierac szczegolnie ze mnie też było zimno...

Noo wiem ze moze z tego wynikac to drzenie ale mimo wszystko juz ktoras osobę to niepokoi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietacie ile przytylam podczas ciazy? Duzo...
    Pokaze wam jak teraz wyglada moj brzuch :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e63ad35e8372.jpg

Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie spada.

Nie no odrobinę niepokoi to jest dobra opcja;). Trzeba poobserwować
    Zresztą może ona chciała w brzuchu posiedziec do 42 tygodnia. I dla niej wywolywanie bylo za szybko.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze tak...

Dzis i wczoraj w nocy w ogole mi nie spi i caly czas chce jesc. Drzemki ma tylko przy cycu jak odkladam 5 minut i juz sie wierci po 15 zaczyna poplakiwac... Tyle wyzarla ze moje cycki ktore same daja znac ze nalezy ja nakatmic bo mam tyle nleka teraz mam wrazenie ze sa puste... A ona dalej nie spi..

Z brzucha jestem mega szczesliwa ;) naprawde nie spodziewalam sie ze przy tylu kilogramach tak bedzie wygladal tydzien po cesarce ;D jeszcze jutro musze sie zwazyc i mloda tez ;)

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa po 3 tygodnich:) ja mam ochotę pójść do playboya:)! My ubieramy w body z krótkim i pajaca. Czapkę juz w szpitalu kazali poslac do lamusa i tylko po kąpaniu zdejmujemy. No i śpi w rozku Bo nakrywanie sie kocykiem to jego ukubiona zabawa nogami. Ale rozek luzno no on nie lubi ooo wijania i zawijania. Żadnych otulaczy nie lubi. Śpi rozwalony na pól lozka.

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekam, trochę poślizg jest. Na szczęście dzień w pracy ciężki, więc nie miałam czasu myśleć. Trzymajcie kciuki. Jak będzie wszystko ok to się upiję...sokiem z pomarańczy:)

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mnie w szpitalu kazali czapeczke ale tam bylo mega cieplo wiec ja zdejmowakam bo mi sie dziecko pocilo. I dzis polozna tez tylko po kapieli kazala zakladac a pozniej zdejmowac.

Przebralam ja to budzila sie z czkawka po 5 minutach jak ja odlozylam... Ale kazala to przeczekac...

Ja tez wlasnie tak zrobilam ze koc wywalilam a w tozek luzno teraz zapielam i w miare jest. Zobaczymy... Ale zdecydowanie potem obserwowalam i te drzenia ma jak jej zimno albo sie zdenerwuje za nim zacznie plakac.

Magdziulla kciuki sa ;)

A i powiem wam ze jestem mega zadowolona z jednej butelki ktora kupilam i jakbym mogla to bym cofnela czas i kupila jeszcze jedna taka a inne olala ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jest cudnie. 5,8cm wszystkie pomiary idealnie, przyzierność, przepływy wzorowo.
    No i ponoć dynda coś między nogami, i tak wiedziałam:)

Baronowa_83, ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla to super ;) gratulacje chyba synka ;) hmmm? Jakis pomysł na imię?? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dla chłopaka nie mam:) mamy dużo czasu żeby wymyślić.
    Termin mi się przesunął z 18.09 na 14.09 jestem obłędnie szczęśliwa. Machał rączka i miał nogę na nogę założoną:)

Ciri co to za butelka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ciri no nie powiem jak na to ile przytyłaś w ciąży i na tydzien po porodzie super wygladasz. no wlasnie co to za butelka? bo chyba kiedys w koncu mi sie przyda :D

Wysłany: 4 marca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co karmilam tylko raz butelka. A właściwie mąż jak bylam na jodze. Ale póki co butelki w szafie. A Ty Ciri czemu przeszlas juz na butle?

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przeszlam na butelke tylko podalam mleko butelka bo wiem ze w przyszlym tygodniu bede musiala ja zostawic i pojechac zalatwic sprawy wiec probowal czy je w ogole z butelki.

Kupilam butelke canpol haberman antykolkowa. Smoczek sie odpowietrza i nalewa po brzegi pokarmem i dziecko musi ssac jak piers zeby lecialo i naprawde super sie sprawdziala. Jak ja przewrocic to ani kropla nie ucieknie a ksztalt jak cycka wiec od razu zalapalo dziecko o co chodzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisane dzięki! Jak macie takie złote strzały to piszcie, dla mnie to mega przydatne.

Wysłany: 4 marca 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja polecam smoczek do butelki medela calma:) trzeba sie nasiłowac zeby polecialo:) sprawdzalam;)

No i ich laktator medela swing- powinni za niego dostać nobla:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 23:26

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziula ale super;) ja bylam w pon na usg ale babel spal z kciukuem w/przy buzi i nozek nie rozlozyl, takze nadal nie wiemy :) ale czekam cierpliwie do nastepnej wizyty :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia niedługo zobaczysz:) kiedy następna wizyta?.
    Ja od początku byłam tak przekonana o płci,aż tak że jak Dr zasugerowała, że coś jest między nogami to dla mnie już pewniak;) do tego stopnia jestem w euforycznym obłędzie, że...zrobiłam małe zakupy:) jest zimowa wyprzedaż w Smyku na drugą się nie złapię, więc poszaleli z mężem, wydałam 150 zł, rozmiary staraliśmy się dopasować, a kupiłam:
    http://zapodaj.net/42b2208a2d75f.jpg.html
    http://zapodaj.net/a2161d523e5fe.jpg.html
    http://zapodaj.net/f578a44db8b1d.jpg.html
    http://zapodaj.net/c9600b576f63d.jpg.html
    http://zapodaj.net/7e412209634f7.jpg.html

Baronowa_83, basiunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza ten laktator to ten drogi? Chyba nie mój pułap cenowy, choć wydaje się fajny.

Eliza K.vel Picja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o laktator mam canpolu reczny gruszkowy, Bylby spoko gdyby nie to ze gruszka mi sie zacina, ale dostane niebawem inny tez reczny, Avent jak wyprobuje to dam znac jak wrazenia.

Wysłany: 5 marca 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Eliza ten laktator to ten drogi? Chyba nie mój pułap cenowy, choć wydaje się fajny.
    Na poczatku dzialalam ręcznym tez medeli. W szpitalu dostałam ręczny canpol. Ten automatyczny ma Malo części i latwe do mycia nie zadne uszczelki jak canpol w których zbiera sie woda czy para i ciężko to osuszyć. Ma Malo zakamarków i w 10 minut opróżnia calutka piers jak bobasek:) poszukaj filmiki na yt. Warto szukac promocji. W necie dużo ludzi sprzedaje używany co akurat jest super bo w nim z mlekiem matki mają styczność tylko 3 elementy które można dokupić za niewielkie pieniadze wiec nie ma strachu jak kupujesz używany. Po prostu dokupisz membranę, ustnik na pierś i srodkowy łącznik i masz jak nowiutki:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
‹‹ 536 537 538 539 540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ