X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ciepło ale jak ja przyniosłam do domu lzej ubrana to cała noc ivpol dnia mi czkala i poplakiwala, spac nie mogla i byla pod ciuszkami zimna. Dlatego cieplej zaczelismy ja ubierac szczegolnie ze mnie też było zimno...

Noo wiem ze moze z tego wynikac to drzenie ale mimo wszystko juz ktoras osobę to niepokoi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietacie ile przytylam podczas ciazy? Duzo...
    Pokaze wam jak teraz wyglada moj brzuch :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e63ad35e8372.jpg

Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie spada.

Nie no odrobinę niepokoi to jest dobra opcja;). Trzeba poobserwować
    Zresztą może ona chciała w brzuchu posiedziec do 42 tygodnia. I dla niej wywolywanie bylo za szybko.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze tak...

Dzis i wczoraj w nocy w ogole mi nie spi i caly czas chce jesc. Drzemki ma tylko przy cycu jak odkladam 5 minut i juz sie wierci po 15 zaczyna poplakiwac... Tyle wyzarla ze moje cycki ktore same daja znac ze nalezy ja nakatmic bo mam tyle nleka teraz mam wrazenie ze sa puste... A ona dalej nie spi..

Z brzucha jestem mega szczesliwa ;) naprawde nie spodziewalam sie ze przy tylu kilogramach tak bedzie wygladal tydzien po cesarce ;D jeszcze jutro musze sie zwazyc i mloda tez ;)

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa po 3 tygodnich:) ja mam ochotę pójść do playboya:)! My ubieramy w body z krótkim i pajaca. Czapkę juz w szpitalu kazali poslac do lamusa i tylko po kąpaniu zdejmujemy. No i śpi w rozku Bo nakrywanie sie kocykiem to jego ukubiona zabawa nogami. Ale rozek luzno no on nie lubi ooo wijania i zawijania. Żadnych otulaczy nie lubi. Śpi rozwalony na pól lozka.

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekam, trochę poślizg jest. Na szczęście dzień w pracy ciężki, więc nie miałam czasu myśleć. Trzymajcie kciuki. Jak będzie wszystko ok to się upiję...sokiem z pomarańczy:)

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mnie w szpitalu kazali czapeczke ale tam bylo mega cieplo wiec ja zdejmowakam bo mi sie dziecko pocilo. I dzis polozna tez tylko po kapieli kazala zakladac a pozniej zdejmowac.

Przebralam ja to budzila sie z czkawka po 5 minutach jak ja odlozylam... Ale kazala to przeczekac...

Ja tez wlasnie tak zrobilam ze koc wywalilam a w tozek luzno teraz zapielam i w miare jest. Zobaczymy... Ale zdecydowanie potem obserwowalam i te drzenia ma jak jej zimno albo sie zdenerwuje za nim zacznie plakac.

Magdziulla kciuki sa ;)

A i powiem wam ze jestem mega zadowolona z jednej butelki ktora kupilam i jakbym mogla to bym cofnela czas i kupila jeszcze jedna taka a inne olala ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jest cudnie. 5,8cm wszystkie pomiary idealnie, przyzierność, przepływy wzorowo.
    No i ponoć dynda coś między nogami, i tak wiedziałam:)

Baronowa_83, ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla to super ;) gratulacje chyba synka ;) hmmm? Jakis pomysł na imię?? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dla chłopaka nie mam:) mamy dużo czasu żeby wymyślić.
    Termin mi się przesunął z 18.09 na 14.09 jestem obłędnie szczęśliwa. Machał rączka i miał nogę na nogę założoną:)

Ciri co to za butelka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ciri no nie powiem jak na to ile przytyłaś w ciąży i na tydzien po porodzie super wygladasz. no wlasnie co to za butelka? bo chyba kiedys w koncu mi sie przyda :D

Wysłany: 4 marca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co karmilam tylko raz butelka. A właściwie mąż jak bylam na jodze. Ale póki co butelki w szafie. A Ty Ciri czemu przeszlas juz na butle?

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przeszlam na butelke tylko podalam mleko butelka bo wiem ze w przyszlym tygodniu bede musiala ja zostawic i pojechac zalatwic sprawy wiec probowal czy je w ogole z butelki.

Kupilam butelke canpol haberman antykolkowa. Smoczek sie odpowietrza i nalewa po brzegi pokarmem i dziecko musi ssac jak piers zeby lecialo i naprawde super sie sprawdziala. Jak ja przewrocic to ani kropla nie ucieknie a ksztalt jak cycka wiec od razu zalapalo dziecko o co chodzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisane dzięki! Jak macie takie złote strzały to piszcie, dla mnie to mega przydatne.

Wysłany: 4 marca 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja polecam smoczek do butelki medela calma:) trzeba sie nasiłowac zeby polecialo:) sprawdzalam;)

No i ich laktator medela swing- powinni za niego dostać nobla:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 23:26

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziula ale super;) ja bylam w pon na usg ale babel spal z kciukuem w/przy buzi i nozek nie rozlozyl, takze nadal nie wiemy :) ale czekam cierpliwie do nastepnej wizyty :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia niedługo zobaczysz:) kiedy następna wizyta?.
    Ja od początku byłam tak przekonana o płci,aż tak że jak Dr zasugerowała, że coś jest między nogami to dla mnie już pewniak;) do tego stopnia jestem w euforycznym obłędzie, że...zrobiłam małe zakupy:) jest zimowa wyprzedaż w Smyku na drugą się nie złapię, więc poszaleli z mężem, wydałam 150 zł, rozmiary staraliśmy się dopasować, a kupiłam:
    http://zapodaj.net/42b2208a2d75f.jpg.html
    http://zapodaj.net/a2161d523e5fe.jpg.html
    http://zapodaj.net/f578a44db8b1d.jpg.html
    http://zapodaj.net/c9600b576f63d.jpg.html
    http://zapodaj.net/7e412209634f7.jpg.html

Baronowa_83, basiunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza ten laktator to ten drogi? Chyba nie mój pułap cenowy, choć wydaje się fajny.

Eliza K.vel Picja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o laktator mam canpolu reczny gruszkowy, Bylby spoko gdyby nie to ze gruszka mi sie zacina, ale dostane niebawem inny tez reczny, Avent jak wyprobuje to dam znac jak wrazenia.

Wysłany: 5 marca 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Eliza ten laktator to ten drogi? Chyba nie mój pułap cenowy, choć wydaje się fajny.
    Na poczatku dzialalam ręcznym tez medeli. W szpitalu dostałam ręczny canpol. Ten automatyczny ma Malo części i latwe do mycia nie zadne uszczelki jak canpol w których zbiera sie woda czy para i ciężko to osuszyć. Ma Malo zakamarków i w 10 minut opróżnia calutka piers jak bobasek:) poszukaj filmiki na yt. Warto szukac promocji. W necie dużo ludzi sprzedaje używany co akurat jest super bo w nim z mlekiem matki mają styczność tylko 3 elementy które można dokupić za niewielkie pieniadze wiec nie ma strachu jak kupujesz używany. Po prostu dokupisz membranę, ustnik na pierś i srodkowy łącznik i masz jak nowiutki:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
‹‹ 536 537 538 539 540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ