Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego dobrego w dniu kobiet;) nie wiem jak maluszek poszedł do kwiaciarni ale na stole obudzily mnie dwa bukieciki:) hahaha
P.s. Wszem i wobec oglaszamy- od dzis ostatecznie juz wchodzimy w ubranka 56:)! 50 baj baj do pudła:)!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 08:01
-
nick nieaktualnyhej laski
również życzę wsyzstkiego co najlepsiejsze
ja na razie z mężem w sepracaji przez ten remont to kwiatka jeszcze nie widziałam
Magdziulla ja wizyte mam co 3 tyg i na każdej usg, bo też chodze na dwóch lekarzy
właśnie mam nadzieję, ze za dwa tyg poznam płeć
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Przepraszam ze dopiero teraz ale cały dzien w pracy i dopiero teraz usiadłam sobie na spokojnie i właczyłam "różowy Facebook"
Magdziulla drugie bedzie na pewno ale przy mojej przypadloscci podczas porodu proponuja poczekac kolo roku z kolejnym.
Musze ogadnac bo wczoraj sie jakis burdelik zrobil a ma przyjs polozna.
Wczoraj Mlodej sie kikut naderwal i saczy jej się krew. Ciekawe co na to powie i czy dostaniemy zielone swiatlo na spacery. Jak tam to będziemy się werandowac bo teraz średnia pogoda a za 3 dni spacerek i w weekend może dłuższy jak będzie ladnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Najlepszego w dniu kobiet a ja nie czuje ze wysyp chłopaków. wśród znajomych wiecej dziewczyn moj powiedział ze ma geny do robienia tylko chłopaków wiec jak będzie dziewczyna to sie śmieje ze test na ojcostwo zrobi głupek u niego pradziadek dziadek i tata mieli po 2-3 braci no i Darek tez ma 2 braci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 09:54
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny