X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nijak. Sprawa w toku... Ale to jeszcze dluuuugo moze potrwac.
    Lzej nam raczej nie bedzie bo dwa ostatnir miesiace to jakies 1/3 zarobkow z listopada i grudnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    jestem Co sie dzieje?
    A juz nic :p z pitem mama problem bo nie wiedziałam jak zasilek rozliczyć ale sobie poradzilam.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ze dopiero teraz ale cały dzien w pracy i dopiero teraz usiadłam sobie na spokojnie i właczyłam "różowy Facebook"

Madziulla lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha różowy Facebook ;) padlam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Ciri w końcu się karta odwróci. Albo róbcie drugie, żeby 500zł dostać;);)
    Ewi a co u Ciebie?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosne, mam jak to mój maz mówi "eksplozje smaków"całymi dniami w pracy i leci.

A co tam u Cb?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja coraz lepiej się czuję, jakoś więcej energii mam. Dziś idę w pracy powiedzieć. Trochę się stresuję, ale z drugiej strony fajnie będzie mieć to za sobą, ciekawe jak się zachowają.
    Jakieś zakupki poczyniałaś czy czekasz jeszcze?

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego w dniu kobiet;) nie wiem jak maluszek poszedł do kwiaciarni ale na stole obudzily mnie dwa bukieciki:) hahaha

P.s. Wszem i wobec oglaszamy- od dzis ostatecznie juz wchodzimy w ubranka 56:)! 50 baj baj do pudła:)!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 08:01

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski :)
    również życzę wsyzstkiego co najlepsiejsze :D <3

ja na razie z mężem w sepracaji przez ten remont to kwiatka jeszcze nie widziałam :D

Magdziulla ja wizyte mam co 3 tyg :D i na każdej usg, bo też chodze na dwóch lekarzy :D
    właśnie mam nadzieję, ze za dwa tyg poznam płeć :D

Wysłany: 8 marca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie wysyp chłopaków. Mowie Wam:)

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Przepraszam ze dopiero teraz ale cały dzien w pracy i dopiero teraz usiadłam sobie na spokojnie i właczyłam "różowy Facebook"
    Spoko ;) tak myslalam ze jestes zapracowana. A ja w necie szukalam info ale co strona to inna informacja ale w koncu wzielam info ze strony powiazanej z edeklaracje i tyle.

Magdziulla drugie bedzie na pewno ale przy mojej przypadloscci podczas porodu proponuja poczekac kolo roku z kolejnym.

Musze ogadnac bo wczoraj sie jakis burdelik zrobil a ma przyjs polozna.
    Wczoraj Mlodej sie kikut naderwal i saczy jej się krew. Ciekawe co na to powie i czy dostaniemy zielone swiatlo na spacery. Jak tam to będziemy się werandowac bo teraz średnia pogoda a za 3 dni spacerek i w weekend może dłuższy jak będzie ladnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza K.vel Picja wrote:
    Będzie wysyp chłopaków. Mowie Wam:)
    Picja teżmam takie przeczucie i w ogole jest wysyp chłopców, wszytskie koleżanki co teraz rodziły i inne kobieciny na oddziale to 8 chlopcow 2 dziewczynki :D

Wysłany: 8 marca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na sali bylo 4 chłopaków i 1 królewna:). Ale dzis maly pospal. 6 godzin w nocy:) ech. A w środę będzie miał juz miesiąc...ale leci.

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Najlepszego w dniu kobiet :) a ja nie czuje ze wysyp chłopaków. wśród znajomych wiecej dziewczyn :D moj powiedział ze ma geny do robienia tylko chłopaków wiec jak będzie dziewczyna to sie śmieje ze test na ojcostwo zrobi :D głupek :D u niego pradziadek dziadek i tata mieli po 2-3 braci no i Darek tez ma 2 braci :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 09:54

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli coś będzie na rzeczy :D u mnie i u męża kombinacja taka sama, dwie dziewczyny i jeden chlopak, także zobaczymy :D

• majamia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego kobietki :)

A to w moim otoczeniu wiecej dziewczynek ma/mialo sie urodzic.

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy pozwolenie na spacery!

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro pójdziemy na pierwszy ;) drzenia do obserwacji. Albo same zanikna albo neurolog sie klania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mówiła kiedy powinny minąć? kiedy powinno Cie to zacząć niepokoić?

‹‹ 538 539 540 541 542 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ