Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPicja wlasnie kapsulki bo dostalam kilka w spadku ale od jutra tez krople bo kapsulki mnie wkurzaja.
My juz po spacerze pol godziny za szybko minelo. Fajnie ze jutro juz dluzej i w piatek a w weekend jak bedzie ladna pogoda to juz mozna pojsc na 2-3 godzinki jesli Mloda bedzie spac
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4dfe3b34d3a8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 13:36
ewi0808, Madziulla, anusiak5, Magdziulla, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja juz przed ciaza mialam lekko zaznaczona i wydaje mi sie ze od 2 trymestru mi ciemniala a pod koniec 2 poleciala od mostka do pepka (wczesniej tylko pod pepkiem byla). Ale np moja mama w zadnej z 3 ciaz nie miala jej. wiec to totalnie indywidualne.
Dzis mi krem na rozstepy G odbiera bede sie kremowacewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie sie wydaje ze Liwii sie cipka w nich bardziej poci bo to takie jak potowki, a ubieram ja lzej wiec moim zdaniem to wina pampersow...
A dostalam je w paczce od znajomych wiec jak dada mi sie skonczyly to tych uzylam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:53
-
Moj ma to samo. Bo pampersy mają ten niby balsam nawilżający i żel. W ogóle strasznie ciężkie sie robiły po małym siku. I sa tak chlonne ze jak maly kupę zrobil to pielucha przyklejona do skory:(
Lidlowe z kolei byly sztywne. Ale lidl ma dwa rodzaje wiec może miałam te gorsze. Po rosmanowych trz pokrzywka. Tesco byly swietne ale jakos mam nie po drodze. Wiec dada i sprawdza sie superWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 16:17
-
ciri22 wrote:mnie sie wydaje ze Liwii sie cipka w nich bardziej poci bo to takie jak potowki, a ubieram ja lzej wiec moim zdaniem to wina pampersow...
A dostalam je w paczce od znajomych wiec jak dada mi sie skonczyly to tych uzylam... -
ewi0808 wrote:Czyli tych tetrowych czy jakoś tak się nazwywają ( takie z materiału)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny