Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
My kupilismy wanienke z ikei i ten przewijak i jestem meeega zadowolona. Ale od kapieli jest Tatus ja to rzadko robie bo on zawsze mowi ze ja karmie a on przewija i kapie zeby zblizyc sie do Szkraba jak ja nazywaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 12:55
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny wybaczcie, że się nie udzielam. Jakoś tak wychodzi. Wróciłam do pracy od wtorku i nie mogę ogarnąć tego syfu po dwóch tygodniach nieobecności totalnie nie chce mi się pracować. Ogólnie czuję się dobrze, mdłości zelżały i wymioty się nie powtórzyły, chociaż cały czas mam dziwne uczucie na żołądku. Cały dzień chodzę senna, rano wstać nie mogę, a po ok. 2h w pracy zaczyna boleć mnie głowa skupić się nie mogę po pracy zjadam jakiś szybki obiad i śpię. Ogólnie to cały dzień bym spała i jadła na zmianę.
Ciri, pierwsze spacery nie mogę się tego doczekać
Miłego dnia wszystkim
edit: we wtorek mam wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 11:08
-
nick nieaktualnyLittle to dobrze ze u Ciebie dobrze. Ta sennosc to trzeba pogoda i ciaza na oewno na to wplywa.
Jak nie dasz znac po wizycie to bedzie wpierdziel na odleglosc ;p
Noo a my poprzestalismy na jednym spacerze na razie bo pogoda nam sie zepsula...ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEliza K.vel Picja wrote:A my robimy w tym roku Wielkanoc...na 11 dorosłych osób:-)! Na co ja sie porwalam!!!
A bo Mloda nie zdrabniam jej imienia i w sumie tylko jak do niej bezposrednio zwracam mówie Liwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁadnie Ci powiedział.
Ja pierwsze wyglądowe załamanie przeżyłam. Na urodziny mąż mnie wziął na zakupy i po prostu nic na mnie dobrze nie leży, uda przytyły i te straszne lustra w przymierzalniach. Ech nic nie kupiłam. Myślę nad jakimś ćwiczeniami, ale odkryłam, że od samego myślenia nie ma efektu;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla jakie cwiczenia masz na mysli ??
ja z wyglądu nie zmieniłam się jeszcze nic:D ciuchy nadal te same
i myśle dziś biec do reserved po żóltą marynarkę w romziarze 34
Ciri a wiesz jak ja marze o sexieniu ???(
i z akażdym razem jak sie przytuę do męża ta franca zaczyna piec i swędzieć i po ptokach, jakby normalnie czuła i miała rozum, głupia