Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny znowu musze sobie zrobić przerwę bo mnie wszystko wkurza.
Takze nie martwcie się. Jakby cos sie dzialo to dam znać
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia jakieś lekkie, ale coś na uda i dupsko zwłaszcza. Chodzi mi po głowie, żeby ewentualnie zapisać się na coś, są ponoć jakieś fajne dla mam u mnie w mieście.
Ciri no to żeby autko było faktycznie takie, że niemiec płakał jak sprzedawał
Basiunia u mnie od kilku dni brzuch wyskoczył jutro wstawię foto do pamiętnika. Mówią, że to dlatego, bo jestem generalnie chuda. Na wadze jakieś 1,5kg do przodu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc babeczki jakie plany na weekend?
Kupujemy samochod Jutro G po niego jedzie Z jednej strony bardzo sie ciesze z drugiej bedzie to dla nas mega obciazenie finansowe, ale jak trzeba to trzeba bez samochodu nie bedziemy zarabiac ;/
Ale jakos to bedzie! Musi byc inaczej sie nie da
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz polowe ciuchow pochowalam bo Mloda ich nie zalozy bo w sumie chodzi w kolko w kilku zestawach reszta nie ruszana w szufladzie jest.
Ja szczepie tylko wedlug kalendarza szczepien. Pneumokoki mialam szczepic ale doszlismy do wniosku ze zaszczepimy przed pojsciem do przedszkola.
A od przyszlego roku sa obowiazkowe.
Ewi jaki remont?
Madziulla jaki film? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa szczepie tylko wedlug kalendarza szczepien. Tylko nad tymi pneumokokami zaczelam sie zastanawiac bo skoro je wprowadzaja jako obowiazkowe to cos jest na rzeczy.
Mama ma znajoma co pracuje w ministerstwie wlasnie przy kalendarzach szczepien to z nia bede jeszcze gadac. -
no jakieś malowanie itp. Bo mamy teraz jeden pokoj z mężem który jest pokojem dziennym i sypialnia. brat się ożenił i wyprowadził do żony a jego pokoj stoi pusty. I teraz jak bedzie miał się Bąbel urodzić to będzie pretekst żeby zagarnąć pokoj brata. Trzeba będzie to wszystko jakoś po przemeblowywać, pomalować ściany itp. Nic wielkiego ale już się nie moge doczekać jak będe mieć sypialnie z pokojem dziecieecym i poko dzienny z tv kompem itp