X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od nowego roku seksu nie mialam wiec tez mi sie chce juz po nocach mi sie sni ;D

Trzymajcie kciuki moze jutro kupujemy samochod (nasz juz odmawia posluszenstwa)

ewi0808 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znowu musze sobie zrobić przerwę bo mnie wszystko wkurza.
    Takze nie martwcie się. Jakby cos sie dzialo to dam znać

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja od nowego roku seksu nie mialam wiec tez mi sie chce juz po nocach mi sie sni ;D

Trzymajcie kciuki moze jutro kupujemy samochod (nasz juz odmawia posluszenstwa)
    hahah będzie okazja :D

Baronowa nie wkurzaj sie:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dziewczyny znowu musze sobie zrobić przerwę bo mnie wszystko wkurza.
    Takze nie martwcie się. Jakby cos sie dzialo to dam znać
    To czekamy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia jakieś lekkie, ale coś na uda i dupsko zwłaszcza. Chodzi mi po głowie, żeby ewentualnie zapisać się na coś, są ponoć jakieś fajne dla mam u mnie w mieście.

Ciri no to żeby autko było faktycznie takie, że niemiec płakał jak sprzedawał:)

Basiunia u mnie od kilku dni brzuch wyskoczył jutro wstawię foto do pamiętnika. Mówią, że to dlatego, bo jestem generalnie chuda. Na wadze jakieś 1,5kg do przodu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa ogarniaj sie szybko i wracaj do nas!! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc babeczki :D jakie plany na weekend?

Kupujemy samochod :D Jutro G po niego jedzie :) Z jednej strony bardzo sie ciesze z drugiej bedzie to dla nas mega obciazenie finansowe, ale jak trzeba to trzeba bez samochodu nie bedziemy zarabiac ;/

Ale jakos to bedzie! Musi byc inaczej sie nie da :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ogarne dom, zrobie obiad i pojde do pracy ;)
    A jutro spie cały dzien ;)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis do pracy?! Wspolczuje... ;/ Ja juz zapomnialam co to jest isc do pracy w weekend... Prace mam caly czas ale w domu i na szczescie tylko w domu.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety taki okres w biurze rachunkowym. w maju sobie odbije- będe wić gniazdko dla Bąbla :DD czyli mini remont

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis szalejemy w galerii. Szok. Jak wypuszczona z klatki. Kiedy malutki to wszystko ubierze?!?!?! Kupiliśmy dzis tez szczepionkę. Za 2 tyg maluszka klujemyy...szczepionki. Tp dopiero obciążenie finansowe:/

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś idziemy do kina. Darek za godzinę wraca z pracy a ja godzinę temu wróciłam z galerii handlowej. Pobuszowalam z mama po sklepach. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz umylam okap ogarnelam kuchnie i szykuje obiad ;) wrapy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz polowe ciuchow pochowalam bo Mloda ich nie zalozy bo w sumie chodzi w kolko w kilku zestawach reszta nie ruszana w szufladzie jest.

Ja szczepie tylko wedlug kalendarza szczepien. Pneumokoki mialam szczepic ale doszlismy do wniosku ze zaszczepimy przed pojsciem do przedszkola.

A od przyszlego roku sa obowiazkowe.

Ewi jaki remont?

Madziulla jaki film?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na film "wstrząs"

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri powaga? Pneumokoki będą obowiązkowe? ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Polio zabieraja a pneumokoki refunduja i sa w kalendarz szczepien wpisane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam "alergie" na jakie kolwiek szczepionki... mam nadzieje ze nie będzie między mną a Darkiem o to kłótni jak przyjdzie na szczepienie naszego dziecka....

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szczepie tylko wedlug kalendarza szczepien. Tylko nad tymi pneumokokami zaczelam sie zastanawiac bo skoro je wprowadzaja jako obowiazkowe to cos jest na rzeczy.

Mama ma znajoma co pracuje w ministerstwie wlasnie przy kalendarzach szczepien to z nia bede jeszcze gadac.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jakieś malowanie itp. Bo mamy teraz jeden pokoj z mężem który jest pokojem dziennym i sypialnia. brat się ożenił i wyprowadził do żony a jego pokoj stoi pusty. I teraz jak bedzie miał się Bąbel urodzić to będzie pretekst żeby zagarnąć pokoj brata. Trzeba będzie to wszystko jakoś po przemeblowywać, pomalować ściany itp. Nic wielkiego ale już się nie moge doczekać jak będe mieć sypialnie z pokojem dziecieecym i poko dzienny z tv kompem itp :D

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 543 544 545 546 547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ