X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szwagierka przezyla śmierć synka przez rotawirusy. Maly miał 15 miesięcy. Nawet się nie zastanawiam...

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 01:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie za to był zgon po szczepienie na rotawirusy, a kuzyn zostal kaleka do tego siostra powaznie zachorowała i prawie umaprla najprawdopodobniej przez szczepienie.

Ile osób tyle reakcji.

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i niestety nie wymyślimy i nie wyeliminujemy wszystkiego. Dziecko może sie zachłysnąć czy uderzyć i też będzie tragedia. My pewnie teraz będziemy szczepić na wiecej bo Tadek może przywlec ze szkoły wiecej rzeczy. Przy Tadku tylko 5w 1 poszło

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.

Wysłany: 13 marca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my 6 w 1. Jakos tak mniej konserwantów tym lepiej. Polsk a jest jednym z ostatnich krajów w których ta szczepionka nie jest normą. Niestety:/ mam nadzieje ze przynajmniej nie zwymiotuje tej szczepionki na rotawirusy:/

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w temacie szczepionek to jestem zielona bedzie trzeba sie podszkolic.

cały dzien dzis w pizamce i nie zamierzam sie ruszac z wyrka.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam gosci dzis. G pojechal po samochod, a ja Mloda wsadzilam w nosidelko bo nie mam jeszcze chusty i robimy ciasto a moje dziecko robi mi to co ja mamie robilam w jej wieku i poza karmieniem nie spi mi w dzien wiec razem gotujemy. Jak skoncze chyba ja nakarmie, przewine, ubiore i pojdziemy na spacer. Jest zimno ale jest mega slonce!

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki samochód kupujecie?
    Ciasto napewno pyszne.
    wazne ze grzeczna ;))

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 13 marca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri zazdroszczę przewijania po karmieniu:) moj lord bez przewijania nie zje. Rzezwijam. Karmie. Czekam pól godziny. Znów przewijam:). Taki z niego lord:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opla vectre.

A ciasto pierwszy raz z tego przepisu wiec nie wiem czy dobre ;p

Dziecko mam grzeczne w ogole nie placze ale nie spi i sobie marudzi jak nikogo przy niej nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja przewijam tez przed karmieniem ale to dlatego ze na kupe czekam dluzej niz Ty ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ja dziś miałam w gościach rodziców i teściów.
    I zaczęłam robić listę wyprawkową - Ciri tu Ci dziękuję, bo ta którą mi kiedyś wysłałaś jest mega, mega przydatna:)
    Jak samochód?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do listy wyprawkowej za jakiś miesiąc dam znac co na pewno zbedne bylo ;p

Noo samochod bomba trzeba jeszcze mu gaz założyć bo w benzynie to do roboty się nie oplaca. Ogolnie boooski i zupelnie inny niz tan nasz 20 letni złom.

Dziś idziemy do pediatry, ciekawe co powie na te jej drzenia i sapke.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ktorej masz wizytę? daj znać co i jak!!

Little kiedy mm mieć wizyte?? ja już nie mogę się doczekać piątku :)) i chyba zapytam o płeć bo pójde sama na wizytę więc dla swojej wiadomości :D

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri kciuki trzymam!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi Litlle pisała o wtorku ale o której nie wiem.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi a to mąż nie chce znać płci ???:p
    my właśnie w poniedziałek razem idziemy w tej samej sprawie ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wizytę mam wcześnie o 15 i mąż nie da rady urwać się z pracy to raz, a dwa to od początku oboje nie chcieliśmy znać płci nie było to dla nas ważne. Ale mnei już teraz ciekawość zżera czy moje przeczucie że to będzie chłopczyk jest prawdziwe. No dla mnie nei ważne też czy to chłopczyk czy dziewczynka tylko czy moje przeczucie się sprawdzi :D I tak nikomu nie powiem jaka płeć dziecka :DD

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe mam dokładnie tak samo, identyczne przeczucie i tez mi obojętne co będzie, ale musze wiedziec, bo warjuje w sklepie jak nie wiem co kupić :D
    znaczy na kogo :D

ostatnio były mega przeceny w h&m i moja siostra jak wpadła, myslała, że dostanie obłędu :D i kupił mi (bąblowi) kombinezonik zimowy ze 130 przeceniony na 50, biały uniwersalny :D i sweterek szary:D nic więcej się nie dało mówi, bo już jest ukierunkowanie na płeć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę o 13:40 a potem spotkanie z polozna.

Wysłany: 14 marca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my byliśmy u pediatry i mamy pozwolenie na basen po szczepieniu!

atdcj44jlm6ihsh3.png
‹‹ 544 545 546 547 548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ