Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i niestety nie wymyślimy i nie wyeliminujemy wszystkiego. Dziecko może sie zachłysnąć czy uderzyć i też będzie tragedia. My pewnie teraz będziemy szczepić na wiecej bo Tadek może przywlec ze szkoły wiecej rzeczy. Przy Tadku tylko 5w 1 poszło
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam gosci dzis. G pojechal po samochod, a ja Mloda wsadzilam w nosidelko bo nie mam jeszcze chusty i robimy ciasto a moje dziecko robi mi to co ja mamie robilam w jej wieku i poza karmieniem nie spi mi w dzien wiec razem gotujemy. Jak skoncze chyba ja nakarmie, przewine, ubiore i pojdziemy na spacer. Jest zimno ale jest mega slonce!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do listy wyprawkowej za jakiś miesiąc dam znac co na pewno zbedne bylo ;p
Noo samochod bomba trzeba jeszcze mu gaz założyć bo w benzynie to do roboty się nie oplaca. Ogolnie boooski i zupelnie inny niz tan nasz 20 letni złom.
Dziś idziemy do pediatry, ciekawe co powie na te jej drzenia i sapke. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wizytę mam wcześnie o 15 i mąż nie da rady urwać się z pracy to raz, a dwa to od początku oboje nie chcieliśmy znać płci nie było to dla nas ważne. Ale mnei już teraz ciekawość zżera czy moje przeczucie że to będzie chłopczyk jest prawdziwe. No dla mnie nei ważne też czy to chłopczyk czy dziewczynka tylko czy moje przeczucie się sprawdzi I tak nikomu nie powiem jaka płeć dziecka :DD
-
nick nieaktualnyhehhe mam dokładnie tak samo, identyczne przeczucie i tez mi obojętne co będzie, ale musze wiedziec, bo warjuje w sklepie jak nie wiem co kupić
znaczy na kogo
ostatnio były mega przeceny w h&m i moja siostra jak wpadła, myslała, że dostanie obłędu i kupił mi (bąblowi) kombinezonik zimowy ze 130 przeceniony na 50, biały uniwersalny i sweterek szary:D nic więcej się nie dało mówi, bo już jest ukierunkowanie na płeć -
nick nieaktualny