Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Ciri tak czytam teraz o tym projekcie 500 plus łapiesz się na to?
-
oki napisz n a priv.
Bierze się dochody z całego roku. Ale tak naprawde to pod uwgaę biezre się dochody z 2014 roku chyba że sytuacja uległa zmianie na mniej korzystna np ktos pracował w 2014 i miał dochody i nie łapał się na 500 dla pierwszego dziecka a w 2015 roku np został zwolniony i wówczas ma mniejsze dochody i przedstawia oświadczenie że zmieniłas ię jego sytuacja.
-
nick nieaktualny
-
e ja tez nie chociaż sie zastanaiwam jak to jst bo bierze sie niby dochody z 2014 roku a tak jak np ja nie byłam cały rok w związku małżeńskim i miałm całkiem inną (gorszą)sytuacje finansową jak teraz. i ciekawe jak to jest czy gdyby starając sie o 500 + to w takim przypadku bierze się pod uwagę nasze spólne dochody za 2014 czy aktualne! hm?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 14:17
-
nick nieaktualnyNo i dzieli się na 3 osoby, nie 2. Ja też nie mam szans się załapać, ale jak liczą z 2014r dochód to liczyłam,.że chociaż becikowe wezmę
też będę chciała Malucha na basen brać, ponoć świetna sprawa, ale trzeba jak najszybiciej zacząć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 14:05
-
Szczerze mówiąc poza świetna zabawa to nawet nie wiedziałam ze są jakies medyczne wzkazania poza dobrym napięciem mięśniowym:). Ciri to kopalnia nowinek! Chcemy chodzić właśnie dla zabawy ale fantastycznie ze są inne plusy! Na rolkach juz byliśmy.
P.s. Wiecie ze robotnicy buchnęli mi pudelka maluszka ze szpitala????nawet nie zajrzałam do nich jeszcze i nie wiem co tam bylo:( tylko jakiś smoczek przyuwazylam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:e ja tez nie chociaż sie zastanaiwam jak to jst bo bierze sie niby dochody z 2014 roku a tak jak np ja nie byłam cały rok w związku małżeńskim i miałm całkiem inną (gorszą)sytuacje finansową jak teraz. i ciekawe jak to jest czy gdyby starając sie o 500 + to w takim przypadku bierze się pod uwagę nasze spólne dochody za 2014 czy aktualne! hm?
-
nick nieaktualny
-
NO WIEM ZE CALY ROK, ALE NASZE WSPÓLNE DOCHODY CZY KAŻDEGO Z OSOBNA.
aż musze to wyczytać, bo ciekawa jestem jak to jest ) tak samo z becikowym- jak za 2014 to spoko coś jednorazowo może dostaniemy al ejak za 2015 to już guzik dostaniemy, nic od państwa heh.
Ciekawe jak to jest ahh moja upierdliowśc teraz bede wertować internet heh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi wspolne dochody sie licza bo twoje i ojca dziecka. My nie mamy ślubu i nam też liczą sie moje i G.
Czyli mówisz ze z 2014roku sie liczy? A jak w 2015 oddałam lepsze dochody to musze jakieś wyjasnienia pisac? I biora to pod uwage? Jurde to może się lapie ;p
-
nick nieaktualny