Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Basiunia niedługo zobaczysz:) kiedy następna wizyta?.
    Ja od początku byłam tak przekonana o płci,aż tak że jak Dr zasugerowała, że coś jest między nogami to dla mnie już pewniak;) do tego stopnia jestem w euforycznym obłędzie, że...zrobiłam małe zakupy:) jest zimowa wyprzedaż w Smyku na drugą się nie złapię, więc poszaleli z mężem, wydałam 150 zł, rozmiary staraliśmy się dopasować, a kupiłam:
    http://zapodaj.net/42b2208a2d75f.jpg.html
    http://zapodaj.net/a2161d523e5fe.jpg.html
    http://zapodaj.net/f578a44db8b1d.jpg.html
    http://zapodaj.net/c9600b576f63d.jpg.html
    http://zapodaj.net/7e412209634f7.jpg.html
    No ja mam wizyte 21.03 :D jak sie chodzi na dwoch lekarzy to czesciej te wizyty :D i tez mam takie przeczucie, ze bedzie synek i nie moge sie doczekac sprawdzenia swojej intuicji :D
    O szalona, no ja jeszcze sie wstrzymuje :D na razie wyremontowalam mu/jej lazienke :D ale niebawem rzucam sie na ubranka :D i poluje na lozeczko :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry , co tam slychać

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O my tu gadu gadu a u mnie 8 miesiąc ;). Juz mniej niż 50 dni do terminu

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz zleci ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;) jeny Baronowa kiedy to zleciało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Baronowa to lada chwila się rozpakujesz.
    a ja w środę zaczynam 2 trymestr!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dziś do mojego gin i mam nadzieję, że sam zapyta o zwolnienie, bo mega mi się popieprzyło w pracy:/ wygląda na to, że prowizji już wiecej nie zobaczę a to blisko połowa mojej wypłaty. Więc zasiłek też spadnie na leb:/ wkurzyli mnie na maksa, a co będzie jak się dowiedzą jutri o ciąży, nienawidzą ciężarnych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla moge spytać w jakiej branży pracujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla sama popros o zwolnienie. Powiedz co i jak. U mnie krwcil mega nosem ale dal.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Magdziulla sama popros o zwolnienie. Powiedz co i jak. U mnie krwcil mega nosem ale dal.
    ja znowu trafiłam na lekarza który przezywał, ze nie jestem jeszcze na l4 ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wiem wiem ale Ty dlugo pracowalas :)

Baronowa moje cisnienie od kilku dni idealne :D od 110-130/60-80 :D Wiec cos czuje ze dopegyt poleci do Ciebie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuję przy kompie + tel to firmia z portalami internetowymi.
    Ciężko fizycznie nie jest, ale psychicznie idzie sezon i jest mega ciśnienie:)
    generalnie pochodziłabym jeszcze ze 2 msc nie pali mi się na to zwolnienie, ale to co ffinansowo wyrabiają to tragedia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla ale bez sensu zeby Ci po zasilku i macierzynskim polecialo...

Mam do oddania 29 tab prenatal classic od 2 trymestru. Ja bede pila od jutra tran bo tam dha jest i witaminy wiec juz prenatalu nie wezme do tego. Wiec moze ktos chce je sprobowac?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri wiem tym bardziej, że po ciąży na pewno tam nie wracam. Chcialam być w porządku, jakoś pójść im na rękę, bo nie będąc fałszywie skromną będą mieli beze mnie problem, generuję im prawie największy dochód i na moje miejsce trzeba im 3 osoby. Ale zachłanność ich zjada, wszyscy najlepsi pracownicy odchodzą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi przywoluje Cie jak bedziesz miala chwilke bo potrzebuje pomocy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest dobrze, wypisze mi zwolnienie kiedy będę chciała. Uff. Puścił serducho:). Ale dramat jest gdzie indziej; następne usg za matkoboskoczestochosko 2 msc! Toż to już kawał Bąbla będzie do tego czasu. Wy też tyle czekałyście/czekacie po prenatalnych? Tyle czasu nie upewnię się, że to chłop.

Ciri a jak u Ciebie z zasiłkiem, wypłacają już?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co dwa misiace mialam czyli kolejne polowkowe.

Dzis dopiero akt urodzenia dostalam wiec musze zlozyc dopiero o rodzicielki a oni chyba maja miesiac na decyzje a potem iles tam na wyplate.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Bo chodze do dwóch lekarzy i mialam częściej usg

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A stwierdziliśmy z mężem, że pójdziemy sobie wcześniej tzn. za msc. Jego nie było ostatnio i chciałby zobaczyć. Zapłacimy i sobie pójdziemy.

No to lżej Wam będzie, a jak tam ściąganie długów firmowych?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ewi przywoluje Cie jak bedziesz miala chwilke bo potrzebuje pomocy :P

jestem Co sie dzieje?

Od prenatalnych czekam 5 tygodni na wizytę :) Ale chodze prywatnie i to pewnie sprawai ze lekarz zarabia na m że często przychodzi sin a wizyte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 20:51

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 537 538 539 540 541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ