X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Basiunia niedługo zobaczysz:) kiedy następna wizyta?.
    Ja od początku byłam tak przekonana o płci,aż tak że jak Dr zasugerowała, że coś jest między nogami to dla mnie już pewniak;) do tego stopnia jestem w euforycznym obłędzie, że...zrobiłam małe zakupy:) jest zimowa wyprzedaż w Smyku na drugą się nie złapię, więc poszaleli z mężem, wydałam 150 zł, rozmiary staraliśmy się dopasować, a kupiłam:
    http://zapodaj.net/42b2208a2d75f.jpg.html
    http://zapodaj.net/a2161d523e5fe.jpg.html
    http://zapodaj.net/f578a44db8b1d.jpg.html
    http://zapodaj.net/c9600b576f63d.jpg.html
    http://zapodaj.net/7e412209634f7.jpg.html
    No ja mam wizyte 21.03 :D jak sie chodzi na dwoch lekarzy to czesciej te wizyty :D i tez mam takie przeczucie, ze bedzie synek i nie moge sie doczekac sprawdzenia swojej intuicji :D
    O szalona, no ja jeszcze sie wstrzymuje :D na razie wyremontowalam mu/jej lazienke :D ale niebawem rzucam sie na ubranka :D i poluje na lozeczko :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry , co tam slychać

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O my tu gadu gadu a u mnie 8 miesiąc ;). Juz mniej niż 50 dni do terminu

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz zleci ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;) jeny Baronowa kiedy to zleciało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Baronowa to lada chwila się rozpakujesz.
    a ja w środę zaczynam 2 trymestr!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dziś do mojego gin i mam nadzieję, że sam zapyta o zwolnienie, bo mega mi się popieprzyło w pracy:/ wygląda na to, że prowizji już wiecej nie zobaczę a to blisko połowa mojej wypłaty. Więc zasiłek też spadnie na leb:/ wkurzyli mnie na maksa, a co będzie jak się dowiedzą jutri o ciąży, nienawidzą ciężarnych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla moge spytać w jakiej branży pracujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla sama popros o zwolnienie. Powiedz co i jak. U mnie krwcil mega nosem ale dal.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Magdziulla sama popros o zwolnienie. Powiedz co i jak. U mnie krwcil mega nosem ale dal.
    ja znowu trafiłam na lekarza który przezywał, ze nie jestem jeszcze na l4 ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wiem wiem ale Ty dlugo pracowalas :)

Baronowa moje cisnienie od kilku dni idealne :D od 110-130/60-80 :D Wiec cos czuje ze dopegyt poleci do Ciebie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuję przy kompie + tel to firmia z portalami internetowymi.
    Ciężko fizycznie nie jest, ale psychicznie idzie sezon i jest mega ciśnienie:)
    generalnie pochodziłabym jeszcze ze 2 msc nie pali mi się na to zwolnienie, ale to co ffinansowo wyrabiają to tragedia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla ale bez sensu zeby Ci po zasilku i macierzynskim polecialo...

Mam do oddania 29 tab prenatal classic od 2 trymestru. Ja bede pila od jutra tran bo tam dha jest i witaminy wiec juz prenatalu nie wezme do tego. Wiec moze ktos chce je sprobowac?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri wiem tym bardziej, że po ciąży na pewno tam nie wracam. Chcialam być w porządku, jakoś pójść im na rękę, bo nie będąc fałszywie skromną będą mieli beze mnie problem, generuję im prawie największy dochód i na moje miejsce trzeba im 3 osoby. Ale zachłanność ich zjada, wszyscy najlepsi pracownicy odchodzą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi przywoluje Cie jak bedziesz miala chwilke bo potrzebuje pomocy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest dobrze, wypisze mi zwolnienie kiedy będę chciała. Uff. Puścił serducho:). Ale dramat jest gdzie indziej; następne usg za matkoboskoczestochosko 2 msc! Toż to już kawał Bąbla będzie do tego czasu. Wy też tyle czekałyście/czekacie po prenatalnych? Tyle czasu nie upewnię się, że to chłop.

Ciri a jak u Ciebie z zasiłkiem, wypłacają już?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co dwa misiace mialam czyli kolejne polowkowe.

Dzis dopiero akt urodzenia dostalam wiec musze zlozyc dopiero o rodzicielki a oni chyba maja miesiac na decyzje a potem iles tam na wyplate.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Bo chodze do dwóch lekarzy i mialam częściej usg

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A stwierdziliśmy z mężem, że pójdziemy sobie wcześniej tzn. za msc. Jego nie było ostatnio i chciałby zobaczyć. Zapłacimy i sobie pójdziemy.

No to lżej Wam będzie, a jak tam ściąganie długów firmowych?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ewi przywoluje Cie jak bedziesz miala chwilke bo potrzebuje pomocy :P

jestem Co sie dzieje?

Od prenatalnych czekam 5 tygodni na wizytę :) Ale chodze prywatnie i to pewnie sprawai ze lekarz zarabia na m że często przychodzi sin a wizyte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 20:51

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 537 538 539 540 541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ