Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też właśnie wróciłam z pracy, muszę jeszcze zmusić się do zjedzenia czegoś, a teraz otworzenie lodówki to wyczyn. Szkoda, że nie mogę męża wykorzystać
Ciri fajnie, że kot tak reaguje ja ciągle zastanawiam się jak będzie z moją, jest strasznie rozpieszczona.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Heh to na tym wątku tylko ja zostałam niezaciazona?
Madziulla, Magdziulla, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wiesz co?? kurcze opis mam w domu, ale nic nie mowil ze cos jest baaardzo nie pokojacego. zauwazyl 2 maultkie torbielki na tarczycy. ale na tyle malutkie ze nie kazal mi sie nimi wogole przejmowac. pojemnosc chyba dobra jak na moja tarczyce. wiem ze mam dos mala ta tarczyce wiec jej pojemnosc tez jest mala ale odpowiednia do jej wielkosći
-
nick nieaktualnyHej
Jak tam? co tam? Jak nastroje?
Powiem wam ze dzis spojrzalam w lustro i widac jak ta ciaza ze mnie zchodzi. Brzuch pieknie malrje z dnia na dzien, buzia wyszczuplala i w ogole, kilogramy tez z dnia na dzien leca w dol. Jedyny minus ze ostatnie dwa tygodnie ciazy daly mi tyle rozstepow ze masakra... Sa wszedzie... Brzuch, plecy, nogi.... Jakas masakra. Musze cos dobrego na to kupic zeby choc troce zbladlo...
Madziulla trzymam kciuki za wyniki -
super że ładnie schodzi.
Siostra koleżanki, też miała problem jak ty, ze nabierała wody tyle. 2 tygodnie po porodzie sikała non stop
A na rozstępy jest chyba maść biała perła. Ja smarowałam wit A w kremie. szybko zbledły no ale zostały -
nick nieaktualnyWiem ze zostana a sa mega duze ;/ noo ale co zrobic... Ale mamy dziecko i sie liczymy ze tak moze byc albo nie robimy sobie dzieci...
Noo ja wlasnie tez sikam duzo. Mam nadzieje ze zejde szybko z tej wagi. Choc w sumie waga nie jest wazna wazne ze juz lepiej wygladam.
A na sali ze mna lezala dziewczyna juz 9 dobe w szpitalu po porodzie to ona zaczela mega puchnac po urodzeniu szkraba. Wygladala chyba gorzej niz ja pod koniec ciazy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny