Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPostanowiłam, że po Świętach idę do gin prosić o zwolnienie. Mam już dość, nie dość, że zasypiam na biurku, brzuch mam spięty od 8 h siedzenia przy komp i stresu to jeszcze kochanany kierownik nakręcił tak, że zarobiam połowę tego co zwykle, chyba, że pójdę na zwolnienie to uratuję zasiłek, czepia się ciągle, wymyśla głupoty, nie wiem po co ja się z nim męczę. Nie dziwię się, że dziewczyny zawsze od razu brały l4 tylko ja chciałam być taka dobra:/
-
nick nieaktualnyWitam się z rana. Nadal bez @ z byłem brzucha i mdłościami...
Ewi nie komentuje wyników bo sie kompletnie nie znam. Mam nadzieje ze są dobre.
Mój tata miał wczoraj wypadek ;/
Baba nie ogarnieta wyjechała zza zakrętu....tacie naszczescie nic nie jest i to jest najważniejsze. Ale auto trochę dostało...przyznał się ze myślał o sprzedaży i kupnie nowego no ale teraz to chyba nie będzie zmieniał...nowe auto niedawno się lising skończył ;/ heh ludzie nie potrafia jeździć...tata ma prawko 50 lat.. jego 2 wypadek w życiu. Oba nie z jego winy.. ludzie dbają o auta i wogole a przypierdzielil taKa nie ogarnieta baba i to jeszcze w auto niemało warte.... ;/
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi zapytaj albo poczytaj, ja też niektóre wyniki miałam niebardzo, a potem czytałam - przyczyny podwyższonego/obniżonego wynikui okazywało się - ciąża:) lekarz później potwierdził
Madziula przykro mi, a naprawa nie idzie z ubezpieczenia tej babki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhelo ) u Was tez taka piękna pogoda ??
ja też się pochwalę, 4 lata i 4 miesiace razem, poltora roku po ślubie i jakieś 15 cykli starań
Ewi na glukozie się nie znam, czemu taka niska, a jeśli chodzi o bakterie w moczu, to czy przed oddaniem podmyłaś się ???bo mnie ginka ochrznaila i w laboratorium, że przed oddaniem trzeba się porządnie umyć i jak teraz odberalam wyniki to bakterie mi wyszly nieliczne, a tak to zawsze miałam liczne
a jak zrbiłam posiew to nic nie wykazało
a jeśli chodzi o morfo to też gin powiedział, ze w ciąży to normalne, byle anemii nie było
Madziulla wiem co czujesz mój tata też kilka lat temu miał wypadek, Bóg świecił, ze nic się mu nie stalo, ale auto na złom poszło ;/ -
nick nieaktualny
-
z ta płcią to sama nie wiem, jestemmega ciekawa, ale z mężem umówiliśmy się że nie będziemy pytać o płeć. Jutro ide sama i zastanwiam się czy nie wykorzystać tego i podpytać o płeć. Ale czy to wporządku wobec męża. skoro coś ustaliliśmy. A ja jestem ciekawa czy moje przeczucia się spełnią i tyle.
-
nick nieaktualny
-
Hej
Olencja, my seksy zaczęliśmy dopiero po 2,5 roku bycia razem przetrzymałam trochę mojego
Ewi, ja tez mam glukozę poniżej normy (wynik 65, norma od 70). Mój lekarz powiedział, że jest ok. Rozmawiałam z moją mama i mówiła, że ze mną w ciąży miała cukier na poziomie 55 i lekarka kazała jej nosić cukierki i jeść w miarę regularnie ale to było 27 lat temu, wiec może się coś zmieniło
Też bym podpytała o płeć mój gin na ostatniej wizycie zastrzegł, że jeśli nie chcę znać płci to mam mu przypominać na każdej wizycie na samym początku ale ja chcę wiedzieć, więc nie będzie problemu jesli się wygadaewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciri zawsze możesz powspominać a tym samym udzielić nam rad jako doświadczona ciężarna a aktualnie mamusia
No ja zakupów póki co nie będe robić dopiero w czerwcu. Bo końcem maja musimy zapłacic jeszcze ratę za dom więc odkładamy a dwa to nie mam teraz czasu chodzić po sklepach. jak mam neidzielę wolną to chce w domu poodpoczywać i coś tam sobie porobić z domowych obowiązków a nie chodzić po sklepach.
Kurde nie wiem co z ta płcią zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja jeszcze nic nie kupiłam tylko mam to co od siostry dostałam
ale tak powolutku po jednej rzeczy bym gromadziła, żeby właśnie później nie wyłożyć tysiąca
i jak mi powiedziała Baronowa, żebym potem z wilekim brzuchem na zakupy nie chodziła
Ewi jak Twoj żołądek ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny