X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Czyli wszystko jasne. Ja ze swoim dopiero bede dwa lata w maju miala a seks od pierwszego spotkania. Dziecko po 13miesiacach seksu i 6 miesiacach staran.
    joo u Was to nawet staran nie bylo;)

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Olencja wiedziałam że zawsze potrafisz pocieszyć :D
    kubel zimnej wody zawsze do uslug:D

Madziulla lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postanowiłam, że po Świętach idę do gin prosić o zwolnienie. Mam już dość, nie dość, że zasypiam na biurku, brzuch mam spięty od 8 h siedzenia przy komp i stresu to jeszcze kochanany kierownik nakręcił tak, że zarobiam połowę tego co zwykle, chyba, że pójdę na zwolnienie to uratuję zasiłek, czepia się ciągle, wymyśla głupoty, nie wiem po co ja się z nim męczę. Nie dziwię się, że dziewczyny zawsze od razu brały l4 tylko ja chciałam być taka dobra:/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem czy szystko ok- troche parametrów zbzikowało ale w ciąży są troche inne normy. Glukoza jest nisko- nigdy tak niskiej nie miałam. I bakterie w moczu heh. zobaczymy jutro co gin powie

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana. Nadal bez @ z byłem brzucha i mdłościami...

Ewi nie komentuje wyników bo sie kompletnie nie znam. Mam nadzieje ze są dobre.

Mój tata miał wczoraj wypadek ;/
    Baba nie ogarnieta wyjechała zza zakrętu....tacie naszczescie nic nie jest i to jest najważniejsze. Ale auto trochę dostało...przyznał się ze myślał o sprzedaży i kupnie nowego no ale teraz to chyba nie będzie zmieniał...nowe auto niedawno się lising skończył ;/ heh ludzie nie potrafia jeździć...tata ma prawko 50 lat.. jego 2 wypadek w życiu. Oba nie z jego winy.. ludzie dbają o auta i wogole a przypierdzielil taKa nie ogarnieta baba i to jeszcze w auto niemało warte.... ;/

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi zapytaj albo poczytaj, ja też niektóre wyniki miałam niebardzo, a potem czytałam - przyczyny podwyższonego/obniżonego wynikui okazywało się - ciąża:) lekarz później potwierdził:)

Madziula przykro mi, a naprawa nie idzie z ubezpieczenia tej babki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak idzie ale już wartość spadla... i narazie nie wiem czy będzie sprzedawał.. no i juz samochod uznany za wypadkowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helo :)) u Was tez taka piękna pogoda ??:)
    ja też się pochwalę, 4 lata i 4 miesiace razem, poltora roku po ślubie i jakieś 15 cykli starań :D

Ewi na glukozie się nie znam, czemu taka niska, a jeśli chodzi o bakterie w moczu, to czy przed oddaniem podmyłaś się ???bo mnie ginka ochrznaila i w laboratorium, że przed oddaniem trzeba się porządnie umyć i jak teraz odberalam wyniki to bakterie mi wyszly nieliczne, a tak to zawsze miałam liczne :)
    a jak zrbiłam posiew to nic nie wykazało :)
    a jeśli chodzi o morfo to też gin powiedział, ze w ciąży to normalne, byle anemii nie było :)

Madziulla wiem co czujesz mój tata też kilka lat temu miał wypadek, Bóg świecił, ze nic się mu nie stalo, ale auto na złom poszło ;/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akurat tym razem wziełam prysznic, a potm siku zawsze w druga strone było :D

Inne parametry to czytałam w necie ze przez ciąże bo więcej osocza i krew jest bardziej rozrzedzona. cukier dowiem się jutro

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm ale to i tak jeszcze nie jest powód do obaw :))
    także spokojnie :))
    o wizytujesz jutro, pewnie poznasz płeć :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z ta płcią to sama nie wiem, jestemmega ciekawa, ale z mężem umówiliśmy się że nie będziemy pytać o płeć. Jutro ide sama i zastanwiam się czy nie wykorzystać tego i podpytać o płeć. Ale czy to wporządku wobec męża. skoro coś ustaliliśmy. A ja jestem ciekawa czy moje przeczucia się spełnią i tyle. :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh hm..no ja bym nie wytrzymała, mąż też bardzo ciekaw, poza tym są takie wyprzedaże i czlowiek nie wie co kupic, a zawsze by się już coś chomikowało :D

ja bym podpytała :D

ale no zdecydujesz jutro :)

my już w poniedziałek :D <3

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Olencja, my seksy zaczęliśmy dopiero po 2,5 roku bycia razem :D przetrzymałam trochę mojego :D
    Ewi, ja tez mam glukozę poniżej normy (wynik 65, norma od 70). Mój lekarz powiedział, że jest ok. Rozmawiałam z moją mama i mówiła, że ze mną w ciąży miała cukier na poziomie 55 i lekarka kazała jej nosić cukierki i jeść w miarę regularnie ;) ale to było 27 lat temu, wiec może się coś zmieniło ;)
    Też bym podpytała o płeć :P mój gin na ostatniej wizycie zastrzegł, że jeśli nie chcę znać płci to mam mu przypominać na każdej wizycie na samym początku :P ale ja chcę wiedzieć, więc nie będzie problemu jesli się wygada :D

ewi0808 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wracam do was bo juz mi humor sie poprawil, bo do tej pory bylo srednio.

Ale macie tematy :D szkoda ze mnie juz to nie dotyczy :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri zawsze możesz powspominać a tym samym udzielić nam rad jako doświadczona ciężarna a aktualnie mamusia :D

No ja zakupów póki co nie będe robić dopiero w czerwcu. Bo końcem maja musimy zapłacic jeszcze ratę za dom więc odkładamy a dwa to nie mam teraz czasu chodzić po sklepach. jak mam neidzielę wolną to chce w domu poodpoczywać i coś tam sobie porobić z domowych obowiązków a nie chodzić po sklepach.

Kurde nie wiem co z ta płcią zrobić :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze swojemu mozesz powiedziec ze lekarz sie wygadal :D

ciri22, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to nie dawno Picja mowila ja to juz zapomnialam jak to bylo w ciazy ;p to sie wydaje tak odlegle ze masakra.

Musze dziecko uspic na chwile i ogarnac cos w domu i wyszykowac siebie i ja na spacer. Ciekawe czy mi się uda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jeszcze nic nie kupiłam :D tylko mam to co od siostry dostałam :)
    ale tak powolutku po jednej rzeczy bym gromadziła, żeby właśnie później nie wyłożyć tysiąca :D
    i jak mi powiedziała Baronowa, żebym potem z wilekim brzuchem na zakupy nie chodziła :D
    Ewi jak Twoj żołądek ?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ee117ab3070.jpg

Madziulla, basiunia, ewi0808, littleladybird, majamia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczna :)

ciri22 lubi tę wiadomość

‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ