X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12 dni miała podobno

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak. od 3 marca. myslalam ze dostałam @ ale krwawienie trwało dwa dni, pozniej dwa dni przerwy i znowy 3 dni plamienia 2 dni krwawienia i znowy bordowo brazowe plamienie. coś mnie tkneło i zrobilam testy. az 4 i na wszystkich jest druga bardzo słaba kreska... a plamienia niby mniejsze ale są...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola93 idz na bete jak radzi Madziulla;)
    Bedzie dobrze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i na bete nie trzeba byc na czczo to idz jak dasz rade nawet dzis:)

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ze u nas w przychodni dzis juz krwi nie pobierają...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jutro z rana jedz wtedy :) i koniecznie napisz co wyniklo trzymam kciuki <3

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie byłam u gina :o

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yyyy jak nie bylas u gina? :(

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no normalnie... nie byłam.

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każdy idzie kiedyś pierwszy raz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kazdy robi jak uwaza ale powinno sie pojsc po 1 miesiaczce ja bylam w wieku 10 pierwszy raz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gin to nic strsznego :)

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie ma takiego zwyczaju... jakos nigdy nie mialam odwagi i teraz tez sie boje. Nie wiem jak sie zachowac

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no napewno stres bedziesz miala tym bardziej ze idziesz prawdopodobnie w ciazy.
    hmm jak sie zachowac? tzn co masz na mysli? napewno musisz opisac swoje ostatnie miesiaczki i plamienia. pewnie spyta o wyniki hormonów ale ich napewno nie masz skoro nie chodzilas do gina wiec napewno Ci je zleci.

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za wsparcie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie nie do zrozumienia ze tak pozno do gina ale nie jestes pierwsza osoba ktora znam. staraj sie wyluzowac a gin bedzie Ci mowil co masz robic bo zrobi pewnie usg wiec bedzie mowil co i jak. ;) nie taki gin straszny jak go maluja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo po nicku wnioskuje ze jestes 93 rocznik :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    załóż jakąś dłuższą bluzkę będziesz sie lepiej czułą w czsie badań.
    zapyta Cie o datę pierwszej miesiączki i datę ostatniej miesiączki. Przygiotuj sobie mniej więcej ile dniowa masz zazwyczaj cykle. jak masz jakies kalenarzyki czy wykresy cyklu to weź ze sobą. Przemyśl czy w rodzinie były choroby np cukrzyca itp bo o to tez zapyta.

Na pierwszej wizycie napewno wykona badnie palpacyjne ( czy jak to zwał) pobiezre napewno wymaz na cytologie, potem usg napewno dopochwowe. Czasem lekarze badają też piersi to zależy od gin. i napewno dosatniesz mase badań do zrobienia :)
    Tola93 będzie dobrze

Madziulla lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ewi ma racje :) ja juz swojej pierwszej wizyty nie pamiętam :) ale dłuższa bluzka na pewno Ci sie przyda :) chciaz d tego gina co ja chodza dajet takie papucie i spódniczki z takiego materiału jak te szpitalne kapcie co sie dostaje jak sie odwiedza chorych (nie pamiętam jak to sie nazywa). ale nie wiem czy u Twojego gina dostaniesz cos takiego

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie też jest taka spódniczka i na stopy ale j atam wole i tak mieć coś dłuższego bo te spódniczki sa prawie przezroczyste no ale zawsze coś.

O której idziesz do ginekologa na nfz czy prywatnie??

Tola 93 planowałaś dziecko- jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj :) w sumie ni enasza sprawa :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 14:22

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 548 549 550 551 552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ