Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak. od 3 marca. myslalam ze dostałam @ ale krwawienie trwało dwa dni, pozniej dwa dni przerwy i znowy 3 dni plamienia 2 dni krwawienia i znowy bordowo brazowe plamienie. coś mnie tkneło i zrobilam testy. az 4 i na wszystkich jest druga bardzo słaba kreska... a plamienia niby mniejsze ale są...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno napewno stres bedziesz miala tym bardziej ze idziesz prawdopodobnie w ciazy.
hmm jak sie zachowac? tzn co masz na mysli? napewno musisz opisac swoje ostatnie miesiaczki i plamienia. pewnie spyta o wyniki hormonów ale ich napewno nie masz skoro nie chodzilas do gina wiec napewno Ci je zleci. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
załóż jakąś dłuższą bluzkę będziesz sie lepiej czułą w czsie badań.
zapyta Cie o datę pierwszej miesiączki i datę ostatniej miesiączki. Przygiotuj sobie mniej więcej ile dniowa masz zazwyczaj cykle. jak masz jakies kalenarzyki czy wykresy cyklu to weź ze sobą. Przemyśl czy w rodzinie były choroby np cukrzyca itp bo o to tez zapyta.
Na pierwszej wizycie napewno wykona badnie palpacyjne ( czy jak to zwał) pobiezre napewno wymaz na cytologie, potem usg napewno dopochwowe. Czasem lekarze badają też piersi to zależy od gin. i napewno dosatniesz mase badań do zrobienia
Tola93 będzie dobrzeMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo ewi ma racje ja juz swojej pierwszej wizyty nie pamiętam ale dłuższa bluzka na pewno Ci sie przyda chciaz d tego gina co ja chodza dajet takie papucie i spódniczki z takiego materiału jak te szpitalne kapcie co sie dostaje jak sie odwiedza chorych (nie pamiętam jak to sie nazywa). ale nie wiem czy u Twojego gina dostaniesz cos takiego
-
no u mnie też jest taka spódniczka i na stopy ale j atam wole i tak mieć coś dłuższego bo te spódniczki sa prawie przezroczyste no ale zawsze coś.
O której idziesz do ginekologa na nfz czy prywatnie??
Tola 93 planowałaś dziecko- jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj w sumie ni enasza sprawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 14:22