Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri zazdroszcze, ze wszystko przyswaja. U mnie z synem bylo w pierwszych miesiacach wsio ladnie, a pozniej wyszlo... alergia na nabial... na moje mleko... ugh...
Pam pam pam... na jutro termin mam...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:My to codziennie z G sie rozczulamy nad tym ze dopiero co przezywalismy pierwsze usg i ze ten maly szkrab ma juz wszystko ze tak sie rusza ze jest takie fajne a teraz juz jest z nami takie duze
Ogolnie doszlismy do wniosku ze wiek dziecka nie powinien sie liczyc od porodu tylko duzo wczesniej skoro juz w brzuszku zyje i to co jesmy chociazby wplywa na nie i w ogole to czemu liczymy jego wiek dopiero po wyjsciu na swiat....
powinno mieć na starcie te 9 miechw plus -
Madziulla wrote:Hejka miałam dziś testować żeby wrazie co nie potrzebnie nasienia nie badac. No i nie zdążyłam zrobić testu bo @ przylazla. rowniotko po 28 dniach od odstawienia leku moze to głupie ale cieszę się jak male dziecko.
-
majamia wrote:Ciri zazdroszcze, ze wszystko przyswaja. U mnie z synem bylo w pierwszych miesiacach wsio ladnie, a pozniej wyszlo... alergia na nabial... na moje mleko... ugh...
Pam pam pam... na jutro termin mam...
Ja sie dzisiaj wbija do lekarza bo ciśnienie mi swiruje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-