Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTola93 wrote:Tylko ten mi powiedzial ze jak wulyjdzie 70 80 lub wiecej to mam skierowanie do szpitala na obserwacje dokladnie wpisane "obserwacja ciąży pozamacicznej"
Tylko ze jak będzie miedzy 5 załóżmy a 70 to kazał Ci anty brać a te wynik nadal oznacza ciąże i to jest zastanawiające -
nick nieaktualnynie powiem bo nie mialam poza macicznej. u mnie po biochemicznej samo sie oczyscilo w postaci bardzo silnego i bolesnego krwawienia.
a jak sie postepuje w przypadku pozamacicznej nie mam pojęcia...wiem jedno jesli beta byla by powyzej 5 czy 10 powtórzyłabym ja w poniedziałek i wtedy do innego gina. taka moja rada -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja bym nie brała anty, poszła do innego gin a wcześniej zrobiła drugą bete. powyżej 5 traktuje się już jako ciąże.
U mnie wszystko dobrze Bąbel rośnie, wszsytko z nim dobrze!
I zapytałam jednak o płeć. Będzie.............. nooooooooooo zgadujcie!!!! )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tola
Ja byłam w ciąży pozamacicznej. Radziłabym Ci zrobić ponowną Beta HCG i z wynikiem do innego ginekologa.
Mnie tez tak prowadzili ze a to poronienie, a to wczesna miesiączna a Beta spadała z 19 tys do 2 tyś i wylądowałam na stole z wewnętrznym krwotokiem!
-
lena82 wrote:Tola
Ja byłam w ciąży pozamacicznej. Radziłabym Ci zrobić ponowną Beta HCG i z wynikiem do innego ginekologa.
Mnie tez tak prowadzili ze a to poronienie, a to wczesna miesiączna a Beta spadała z 19 tys do 2 tyś i wylądowałam na stole z wewnętrznym krwotokiem!
Powoedzial ze jest mozliwosc ciazy pozamacicznej ale nie koniecznie i zaproponowal co zaproponowal....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 16:52