Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tez tak powiedzieli, ze trzeba brac ciaze pozamaciczną, później tak chodziłam 3 tygodnie i robiłam bete i wpierał mi ze to poronienie, krwawienie się uspokoiło na tydzień i później znowu zaczęło się to powiedział ze to wczesna miesiaczka, później tydzień spokoju tylko w głowie mi się kręciło i wewnętrznie czułam ze to coś nie tak i nagle zabolał mnie brzuch w dole tak jak na miesiączkę i zaczęłam bardzo żle się czuc i szybko pojechałam do szpitala i okazało się ze jajowód pękł i jest krwotok wewnętrzny i ciaża w pękniętym jajowodzie. laparatomia, przetaczanie krwi i teraz już dochodzę do siebie.
-
nick nieaktualnyEwi gratuluję, a byłam pewna, że będzie dziewczynka:).
Tola ten lekarz to jakiś konował jak dla mnie, przecież na tym etapie jest wcześnie wszystko się może zdarzyć, trzeba sprawdzić czy przyrośnie beta. I dlaczego anty? Bez badań? Bardzo dziwne jak dla mnie.
Ewi daj znać jak mąż zareaguje:)ewi0808 lubi tę wiadomość
-
Tadam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8b7694587c1.jpg
I bebzok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1537927763d.jpg
Jeszcze tylko wybrać imięewi0808, Madziulla, justi::, littleladybird lubią tę wiadomość
-
ewi0808 wrote:Baronowa a macie już jakieś pomysły na imie?
Justi zostawiam wirusyjusti::, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa my też mamy pomysły przez nikogo nie popierane, ale Nam się od.dawna podobają i pewnie tak zostanie.
Ja mam nadzieję, że będę miała potwierdzenie lub nie płci 30.03.
Ewi też miałaś taki spokój w 4 msc?, bo ja kompletnie się w ciąży nie czuję, czekam na usg i poproszę o filmik, żeby sobie puszczać w takich chwilach dla przypomnienia:)
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
Ewi, gratuluję udanej wizyty i 5 miesiąca
Baronowa, to już ostatnia prosta
Co do imion, mnie nie obchodzi opinia innych. Ważne, żeby imię podobało się mnie i mężowi, reszta może sobie wiecie co zrobić
Tola, lekarz u którego byłaś brzmi jak konował jakiś. Zrób jak dziewczyny radzą. Powtórz betę i idź do innego ginekologa. Jeśli to ciąża pozamaciczna (nie daj Boże) to antyki nie pomogą, a brak działania może się skończyć tragicznie.
Miłej sobotyewi0808 lubi tę wiadomość
-
Ja czekam na drugi trym jak na zbawienie tylko w nocy czuję się dobrze pod warunkiem, że śpię wymiotuję sporadycznie, chociaż przy myciu zębów odruch wymiotny mam za każdym razem Żołądek mi świruje, cały czas mam wrażenie, że puszczę pawia
ale jest superbasiunia lubi tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:Baronowa my też mamy pomysły przez nikogo nie popierane, ale Nam się od.dawna podobają i pewnie tak zostanie.
Ja mam nadzieję, że będę miała potwierdzenie lub nie płci 30.03.
Ewi też miałaś taki spokój w 4 msc?, bo ja kompletnie się w ciąży nie czuję, czekam na usg i poproszę o filmik, żeby sobie puszczać w takich chwilach dla przypomnienia:)
Ja mam inny pomysł, a mój mąż inny i się nie zgadzamy. Reszta rodziny nas wali
Mamy Tadka. Ja chce Zbyszka: Tadziu i Zbysiu. A mój mąż Władka Tadziu i Władziu
Do nazwiska oba pasują
-
nick nieaktualnyŁadnie Baronowa. Jak bym miała między tymi dwoma wybierać to bliższy mi pomysł Twojego męża, no i takie królewskie;) ciągnijcie słomkę
Ja mdłości mam owszem, ale bez tragedii do opanowania po głębszych oddechach, a przy myciu zębów to zawsze. W ogóle dużo krócej teraz myję z tej przyczyny właśnie, bałam się, że będą tego skutki, ale na przeglądzie wyszło, że póki co jest ok.
Od strony mojego taty, ale tak kilka pokoleń wstecz tzn. Pra dziadkowie itp mieli piękne imiona: Anastazja, Nadzieja, Maksym, a moja babcia była Nina. I właśnie stąd wzięliśmy Maksyma dla syna, choć jeszcze się waham. A dla córki wybraliśmy Karina, szalenie mi się spodobało od podróży poślubnej do Włoch, mieliśmy tam fantastyczną przewodniczkę o tym imieniu i takie ciepłe skojarzenia, ALE osobom z pokolenia ciut starszego imię nieodzownie kojarzy się z...koniem:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Ja czekam na drugi trym jak na zbawienie tylko w nocy czuję się dobrze pod warunkiem, że śpię wymiotuję sporadycznie, chociaż przy myciu zębów odruch wymiotny mam za każdym razem Żołądek mi świruje, cały czas mam wrażenie, że puszczę pawia
ale jest super