Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa przypływ energii i to duży miałam jakiś tydzień przed 2 trymestrem, ale mdli mnie dalej, chociaż trochę mniej. No i spać i spać.
Poza tym nie czuję nic. Mi dalej nie przeszkadzają dolegliwości to jedyny dowód na ciążę póki nie czuję ruchów.
Nie mogę się doczekać soboty mam nadzieję, że gin puści serduszko przez detektor.
Wyliczyłam i postanowiłam, że na zwolnienie idę od maja, odliczam dni.
A to przez to, że byłam chora w styczniu, cholera nie wiedziałam, że to tak działa, że muszą od tego czasu minąć pełne 3 msc:/ -
nick nieaktualny
-
Niech ladnie jajeczko rośnie
Tez mam syf. Ale bez remontu . Ale kupiliśmy wczoraj odkurzacz. W końcu -
nick nieaktualnyMadziulla wspolczuje jestem po remoncie lazienki, gdyby nie mama i siostra chyba bysmy sie nie dosprzatali no ale dla efektu koncowego warto
Magdziula ja sie od kwietnia wybieram na l4 bo meczenie sie na siedzaco w pracy nie ma sensu :%Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 11:53
-
nick nieaktualnyJa też siedzę 8h przed komputerem w stresie, ale finanse nie ma co gadać są ważne, a dla mnie jest różnica, więc dotrwam:)
My też zaczęliśmy jakiś czas temu remont, a że mąż robi po pracy to będzie się ciągnęło. Nawet nie spinam się ze sprzątaniem specjalnie;) -
nick nieaktualny
-
Tak lyzke majeranku wrzątkiem. Calkiem smaczne. A cebule poszatkować zasypać cukrem albo miodem i odstawić w cieple miejsce
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana ewi kochana zdrówka!!
Ja dziś zmierzylam temp i 37.05 ale kurka źle spałam, budziłam się i goraco mi bylo. Narazie wpisałam trochę niższa taka jaka miałam najczęściej na początku cyklu a zobaczę jaka jutro będzie i albo poprawie na podobną z jutra albo wpisze faktycznie taka jaka dziś była tylko zaznaczę żeby wykres ja ignorowal. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny