Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla wrote:Dziewczyny bardzo dobre wiadomości!
Basiunia ważne, że zdrowi! Też chcę to usłyszeć 10cm to już kawał Bąbla.
Ciri nie wiedziałam, że da się dostać refundację na tą szczepionkę. Ona jest mega droga chyba.
Ciekawe co z Ewi.
Drogie to sa meningokoki i pneumokoki - po 300 za szczepienie a szczepi sie w 3 dawkach:/ -
nick nieaktualnyMagdziulla tez nie wiedzialam ze mozna miec refundowana. Wiedzialam ze wczesniaki maja refundowane ale ta babeczka dzis powiedziala ze z zalecenia neurologicznego mam dac kartke do mojego pediatry i z nia bede miala za te 3 tygodnie refundowana szczepionke 5w1.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pij duuuuzo.
Oklady zrób na miejsca gdzie zyly sa widoczne,lydki, kark, pod kolanami
Kapiel może byc o pól stopnia nizsza niz temperatura i powoli jeszcze dodajesz chlodnej wody
I leżenie. Organizm musi to zwalczyć.
Czosnek w dużych ilościach zeby bakteryjne cos sie nie zrobilo.
Duzo zdrowia.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
Jutro lekarz ale inny. Powinnaś może dostać skierowanie do szpitala.
Doszlo do zapłodnienia, ale to niestety ciaza biochemiczna. Tzn w testach krwi wychodzi a na usg nie będzie widać.
W każdym razie trzeba przypilnowac zeby organizm sie oczyścił. Zeby na pewno bylo potwierdzenie ze to nie pozamaciczna. Takze za kilka dni znowu betę musisz zrobić. Póki nie będzie 0.
Antykoncepcja tutaj nie pomożeTola93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:a czemu tak? Jeśłi można zapytac?!
-
nick nieaktualny
-
Eliza K.vel Picja wrote:Ewi, chcemy wykluczyć wszystko co można zanim zaszczepimy. Sprawy neurologiczne czy trawienne lubią sie po szczepieniu umocnić lub wyklarować w tą złą stronę. Nasz lekarz powiedzial nam ze lepiej odroczyć niz szczepić za szybkio. No chyba ze to pneumo lub meningokoki to polecił jak najszybciej bo często podróżujemy. Maly ma alergie i dodatkowo bakterie w przewodzie pokarmowym. Poczekamy aż sobie pójdzie i wtedy zaszczepimy. Jak zbadamy czy to na pewno aergia a nie problem z wchlanianiem.
To zdrówka dla Was kochana
-
nick nieaktualny