Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż wieczorami leżę i próbuję coś wyczuć/poczuć no ale nie wiem
a też jestem chuda
zobaczymy co dziś powie ;p
ja przeczuwam chlopca, mąż też hehe;p
i własnie jesteśmy bardzo ciekawi czy nasza intuicja sie sprawdzi generalnie jest nam to obojętne, byle było zdrowe
propozycje imion są takze teraz tylko niech powiedzą co i moge wpadać w szał zakupów
nie omieszkam się oczywiscie pochwalić
no chyba, że zasłoni przed kamerą no to już nic nie poradzę :dWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 12:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi idź, bo to już niebezpieczna temperatura. Zdrówka!
Ciri ja ani wewnątrz ani zewnątrz i nic. Dziś mąż przykleił ucho, ale też nic i optymistycznie stwierdził, że śpi:)
Oby do soboty jak usłyszę serduszko to się uspokoję.
A ja pomyślałam, że będzie numer jak okaże się, że jednak dziewczyna. A ja już kilka drobiazgów kupiłam, chociaż niebieski się nada;)
byłam taka pewna chłopaka, a teraz zaczynam się wahać -
nick nieaktualnyhehe no to ja aż taka pewna nie jestem, tak czuje po prostu
więc zobaczymy ;p
jeśli chodzi o zabobony że kwaśne, że się ładnieje no to się też potwierdza
ale jak sobie pomyśle o dniu cyklu i owulacji to może być i dziewczynka
no generalnie fifty fifty nie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa i dooopa królewicz\królewna pomachał do kamery zacisnął kolanka na zlosc bo wiedział,ze bardzo chcemy wiedziec, takze odpuszczam
Ale Boziu juz ma 10 cm a z matka w porządku, szyjka dluga zamknieta, wymazy mi porobila grzybow nie ma, bakterii nie ma ) jest super )Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 17:50
littleladybird, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
Ewi, dużo zdrówka. Trzymaj się i wyleż chorobę.
Basiunia, najważniejsze, że z Wami wszystko w porządku. A dziecko może się ujawni na kolejnym usg
Mój brzuch nad ranem jest miękki, a pod wieczór twardy. Mam okropne wzdęcia i to pewnie od tego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny