X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola kiedy masz wyniki?

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dzwonic po 15... nie wiem co juz myśleć. Po badaniu wykluczyl ciaze kednak zaczepił we mbie niepokój ze to ciaza pozamaciczna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 13:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko dziwne bo 40 czy nawet 20 beta to ciaza czemu anty masz wtedy brac...

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie tego nie rozumiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pytalas sie go?

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzial ze po tabletkach powinnam przestac krwawic. I mam je odstawic 30 marca a pozniej powinnam dostac normalnie @.
    Moze w tak wczesnym tyg samo ma sie oczyscic?

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba bylam w zbyt duzym szoku i za bardzo chciałam zeby to byla jednak ciaza... ze wyszlam z gabinetu z placzem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak taki bedzie wlasnie wynik to sie spytaj przez tel czemu anty...tylko jesli beta bedzie duzo poniezej 1000 to nie mogl nic widziec bo na usg jest od 1000 widoczna...hmmm nie wiem moze niech ktos inny sie tu wypowie bo to duzo zaciazonych i mamusiek...ja chyba jedyna rodzynka zostalam.
    ja mialam bete 29 a potem 19 ale ja mialam biochemiczna

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boje sie jak cholera

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stwierdzil ze nie moge byc w ciazy bo scianka macicy ma tylko 3mm grubosci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie dobrze! Ewi Ciri Baronowa Basiunia Magdziulla Picja! Moze wy cos tu poradzicie? Czy to normalne ze przy becie 50-80 podaje sie w takim przypadku antyki? bo ja sie z czyms takim nie spotkalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze tak bo wtedy macica inaczej wyglada. moze i cos Ci sie w cyklach popsulo.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak beta bedzie pozytywna to po 48 powtórz wynik. Jesli bedzie rosla, ale nie tak jak powinna to szybko do lekarza. Ale do innego bo ten wydaje się byc kretynem.
    Jesli masz ciaze pozamaciczna to branie anty bedzie glupota i możesz sobie krzywdę zrobić.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/kalkulatory-ciazowe.html

tola tu w linku masz kalkulator prawidlowego przyrostu bety. bedziesz wiedziala czy masz po 48 godz wlasciwy przyrost

Tola93 lubi tę wiadomość

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle rzeczywiscie mialam bardzo niereularne biarac pod uwage ostatni rok... glupia ze wczesniej nie piszlam do gina ale coz. Czlowiek uczy sie na bledach. Dam Wam znac jak wynik jak yylko bede cos wiedziala

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj znac koniecznie! trzymam kciuki zeby bylo po Twojej mysli

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama juz nie wiem co mysle... po prostu sie boję:( w tej chwili to bym chyba chciala zeby ta beta wyszla na 0

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieee! ja bym nie brała anty, poleciałabym szybko do innego gina, ten też mi się wydaje debilem;/
    jak beta wyjdzie duża to jak anty??
    powtórz ja po 48h i zobaczysz, jak bedzie przyrastać to wtedy drugie usg, no bez jaj...
    jak wyjdzie 0 podleczysz się, wyregulujesz okresy i spokojnie będziesz się strać pod okiem gina :)

będzie dobrze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko, że te Twoje krwawienia, żeby też Tobe się nic nie stało...aa cieżki temat, szukaj szybko inengo gina, bo mi się to dość poważne wydaje

• Tola93 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ten mi powiedzial ze jak wulyjdzie 70 80 lub wiecej to mam skierowanie do szpitala na obserwacje dokladnie wpisane "obserwacja ciąży pozamacicznej"

‹‹ 553 554 555 556 557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ