Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI to jest blad ;p mnie w szpitalu kilku lekarzy i polozne powiedzialy ze jak ktos w czasie ciaxy je wszystko to i dziecko sie przyzwyczaja i potem mozna normalnie wszystko jest. Rzadko sie zdarza ze dziecko ma uczulenia pokarmowe i problu z przyswajaniem czegos. Noo chyba ze ma niedojrzaly uklad pokarmowy to wtedy trzeba przeczekac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 15:03
-
ciri22 wrote:I to jest blad ;p mnie w szpitalu kilku lekarzy i polozne powiedzialy ze jak ktos w czasie ciaxy je wszystko to i dziecko sie przyzwyczaja i potem mozna normalnie wszystko jest. Rzadko sie zdarza ze dziecko ma uczulenia pokarmowe i problu z przyswajaniem czegos. Noo chyba ze ma niedojrzaly uklad pokarmowy to wtedy trzeba przeczekac.
-
basiunia wrote:no ja jeszcze nic nie kupiłam tylko mam to co od siostry dostałam
ale tak powolutku po jednej rzeczy bym gromadziła, żeby właśnie później nie wyłożyć tysiąca
i jak mi powiedziała Baronowa, żebym potem z wilekim brzuchem na zakupy nie chodziła
Ewi jak Twoj żołądek ?
mój zoładek ostatnio świetnie, ciągle głodna jestem
A u Cb jak tam ?
Chodzi mi raczej o swój spokój o pewna formę uczciwości skoro ustaliliśmy ze nie bedziemy zanć płci no to chyb amoralnie byłoby sie tego trzymać.
Cirii przepiękna Liwia
Dzis chyba poczułam pierwsze szturnięcia Bąbelka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 15:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyznaczy ze względu na refluks wsyztskiego nie mmogę, ale syfu sobie nie odmawiam MCdonald chipsy omnomnom Mówiłam wam jak mój mąż się śmieje, ze nasze dziecko jak sie urodzi to pierwsze co powie to cheeseburger
staram sie ograniczyć smazone, bo to zło dla mojego żołądka i mdli mnie nadal na widok kury ;/
nie jadalam jej prawie w ogole od grudnia;/
ale dzięki za cenną uwagę, nie będę teraz tak uważać
Ewi moj żołądek ciagle boli, ciągle mi źle;/ czasem w pracy napodłodze siedzę i probuję dojśc z nim do ładu ;/
taki pewnie urok refluksu, bo leki odstawiłam ;/
ale też zaczynam się robić głodna, tylko jem bardzo malutko po te klka razy, dizś wkońcu zauważyłam wzorst wagi o prawie 1 kg brzusio już też widać i jaramy się z mężem
a co do ruchów, ciągle czuję takie hmm bulgotanie i nie wiem cyz to jelitka czy babel hm...??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 15:56
-
nick nieaktualnyMy to codziennie z G sie rozczulamy nad tym ze dopiero co przezywalismy pierwsze usg i ze ten maly szkrab ma juz wszystko ze tak sie rusza ze jest takie fajne a teraz juz jest z nami takie duze
Ogolnie doszlismy do wniosku ze wiek dziecka nie powinien sie liczyc od porodu tylko duzo wczesniej skoro juz w brzuszku zyje i to co jesmy chociazby wplywa na nie i w ogole to czemu liczymy jego wiek dopiero po wyjsciu na swiat....basiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny