Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Proszę:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0300024008.html
Tylko chyba jak ja kupowałam to były w promocji. I zapisujesz się na newsletter i wtedy na jeden ciuch masz 25%rabatu przesyłka gratis. Ja wcześniej poszłam zmierzyć do sklepu i wyszło mi rozmiar większe od tych, które nosiłam do tej pory.
Dzięki za inf.
Pewnie kupie
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Beta przyrasta co 48 h wiec najlepiej w niedziele powtorzyc test.
No beta dokładniejsza.
Jaki test robiłas?
Pink wiem ze do dupy test...juz jak go kupiłam to się zorientowałam ze dala mi ten co ma złe opinie a do rosmana mi nie podrodze bylo. Postara się wytrzymać do niedzieli -
U mnie facella z rossmana pokazała bladziocha przy niskim stezeniu bhcg. u mnie ten pokazał bladziocha a inne testy nic.
Nie chce Cie nakrecacx. moze idz na bete z kwi wtedy bedzie pewnosc. a jak cos to powtorzysz w poniedziałek z krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 07:44
-
nick nieaktualnyhttp://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0262277001.html
ja mam takie i w rozmiarze takim jak noszę-M i sa idealne
Magdziulla dziś chyba zamówię te co Ty też super a z wyższą gumką się przydadzą
bo te moje mają taką niższa ale na obecny brzusio myślę, ze jest ok
tak w ogóle pozdrowienia od bąbla, kopie cały czas -
nick nieaktualnyMój nie kopie, ale słodko mizia. Pogłaszcz swojego od Nas:)
spodnie są fajne tylko myślę, że jak będzie cieplej to za bardzo będzie grzało w brzuch.
Powiedzcie mi dlaczego belly pokazuje mi, że jestem w 5 msc jeśli @ miałam 9.12 to liczy tygodniami? -
nick nieaktualnyNo może przesadziłam ze słowem kopie, ale no puka na pewno
czasem aż się zegnę tak mocno, ale nie z bólu tylko tak załaskocze
ej ja też nie ograniam liczenia ciąży, wg okresu jestem w 19 tyg, teoretycznie 5 miesiąc, ale nie wiem czy to liczy 4 tyg na miesiąc czy faktycznie miesiacami ? u mnie łatwa sprawa bo okres pod koniec list. to mogę liczyć jako cały grudzień, styczeń itd.
pozostanie to chyba dla mnie czarną magią -
nick nieaktualnyTak. Liczy tygodniami.
Mam decyzje o macierzynski. Ale nie mam rozpiski kiedy wyplaty. A i jestem cipa bo nie jestem pewna czy wpisalam numer konta a jak nie to bedzie szlo przekazem do mojego miejsca zameldowania ;/
Za to uswiadomilismy sobie z G ze Liwia juz dawno nie miala swoich drzen
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Eliza ja gdybym nie przymierzyła i wzięła w ciemno w swoim rozmiarze to na nos bym mogła sobie założyć
pas u mnie bez zastrzeżeń.
Dostałam większą dawkę euthyroxu, nie jest zły wynik, ft3i4 bardzo dobrze. -
ciri22 wrote:Tak. Liczy tygodniami.
Mam decyzje o macierzynski. Ale nie mam rozpiski kiedy wyplaty. A i jestem cipa bo nie jestem pewna czy wpisalam numer konta a jak nie to bedzie szlo przekazem do mojego miejsca zameldowania ;/
Za to uswiadomilismy sobie z G ze Liwia juz dawno nie miala swoich drzen
No ale nasz kopie przeciez. Tam jest:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 10:05
-
nick nieaktualnyWlasnie na kopi nie mialam wpisane i pamietam ze mowilam do G jak zanosil zeby dal jako oryginal ta konkretna z lepiej odbita piexzatka kartke. Tylko nie pamietam dlaczrgo ;p
Ja listownej decyzji nie mam. Mam wpisane w pue ze decyzja zapasla wczoraj. -
nick nieaktualnyEliza K.vel Picja wrote:Ale ja mierzylam:)! Tylko ze on mi spadal zjezdzal rolowal sie w trakcie chodzenia:/ a w sklepie to się mierzy, przejdzie chwile i do domu. Ta bawelna z pasa jakby wiotczeje w trakcie. No wiecie o co mi chodzi
na razie zaczęłam z nimi przygodę
a które miałaś ? -
nick nieaktualny