Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziula trzymam kciuki, ślę wirusów całe mnóstwo!
Ewi pokaż, pokaż.
Ciri to dobrze, że udało się załatwić, czasem nie takie straszne te urzędy:) a właśnie dziewczyny już zasiłkowe, jestem ciekawa czy to jak liczę zasiłek wyjdzie mi w rzeczywistości czy jednak będzie gorzej. Bo o lepiej się nie martwię:)jak jest u Was?
A ja dziś z mężem położyłam tapetę a pokoju Bobasa:) jutro kupię zasłonki i mam nadzieję skończymy remont, bo jeszcze dwa pokoje czekają. Już nie mogę się doczekać efektu końcowego. Szkoda mi tylko, bo już znalazłam idealną komodę na olx drewnianą za 270 zł, ale mieliśmy dużo wydatków wtedy i posłuchałam P żeby się wstrzymać zapewne przepadła. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI ten i ten. Chociaż macierzyński to chyba łatwo, bo 80% odliczam.
Ja chorobowy liczę tak: ze średniej msc wypłaty z roku brutto mnożę *0,1371, od tego odejmuję 18%, to znowu dzielę przez 30 i mam stawkę dzienną. Tylko tak wychodzi mi trochę więcej niż po prostu średnia netto.
5 miesiąc:) -
Komoda może nie przepadla. Mialam tak z wozkiem. Maz każą sie wstrzymuwac i w końcu jak kupowaliśmy to znowu wystawili.
Wiec pani powiedziałam ze widziałam ze dlugo wystawia wiec może rabat;). I kupilam 50 zl taniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam za tak dlugi czas bez slowa.
Jestem, podczytuje Was z ukrycia u nas wszystko ok (chyba) jutro mam wizyte wiec na pewno napisze co i jak. Ogolnie drugi raz zlapalam infekcje i leczylam sie antybiotykiem, a po antybiotyku dorwala mnie grzybica juz sie z nia uporalam, ale jutro doktorek obczai czy na 100% wszystko wyleczone. Trzymajcie kciuki by bąbel mial wszystko na swoim miejscu i byl zdrowy
Madziulla, przykro mi. Mam nadzieje ze tak jak dziewczyny sugeruja podmienisz sie z Baronowa
Tez mam spodnie z hm i bardzo je sobie chwale, tym bardziej ze trafilam na wyprzedaz i jedne kupilam za 30zl
Ciri, Picja, ciesza mnie postepy Waszych szkrabow jeszcze chwila i beda biegac, czas tak szybko leci. Mi bardzo szybko przelecial ten miesiac od ostatniej wizyty i juz lada moment 2 trym
Wybaczcie brak polskuch znakow, pisze z tel i zajmuje mi to mega duzo czasu
ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość