Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tam nawet nie wiem jaki mam. Chyba bawelna albo poliester taki jaki byl w zestawie.
Brak slonca i brak ludzi w parku....
Tak bedac ostatnio z mloda na spacerze stwierdzialam ze bylam glupia szukajac opini o wozku w necie. O moim bylo naprawde nie wiele. Kilka opini i jeden test. Tak jaby malo kto go jupowal. Bedac w parku w ciagu godziby zobaczylam 5 osob z takim wozkiem. Jesli nie boicie sie pytac jak bedziecie na zwolnieniu idzcie do parku i popytajcie ludzi ;d
Moj G tak robi z samochodami ;p za kazdym razem jak jakis sobie wybral jak tylko kogos spotkal z takim samochodem pytal o opinie i wypytal o co chcial -
nick nieaktualnyciri22 wrote:
Tak bedac ostatnio z mloda na spacerze stwierdzialam ze bylam glupia szukajac opini o wozku w necie. O moim bylo naprawde nie wiele. Kilka opini i jeden test. Tak jaby malo kto go jupowal. Bedac w parku w ciagu godziby zobaczylam 5 osob z takim wozkiem. Jesli nie boicie sie pytac jak bedziecie na zwolnieniu idzcie do parku i popytajcie ludzi ;d
Moj G tak robi z samochodami ;p za kazdym razem jak jakis sobie wybral jak tylko kogos spotkal z takim samochodem pytal o opinie i wypytal o co chcial
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrzeselko dla Liwii. Dwa, ktore sie rozkladaja i jest lezaczek taki dedykowany od urodzenia.
Ja mam lezaczek i jest spoko ale nie lubie jej stawiac bezposrednio na podlodze bo mega wieje od podlogi a druga rzecz ze nie widzi mojej twarzy i sie denerwuje. A krzeselko by lepsze. Jesli nam podpasuje to bede polowac na uzywane. Jesli nie to bede miala zaraz zwrot podatku i lase od rodziny dostalismy to przeznacze to na nowke. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri mi też wyślij nie kitrajcie się się z tym po privach;)
Też myślałam wczoraj co tam u Little coś ucichła.
Fajnie, że Wasze bobaski się przekręcają już, to chyba dość szybko, nie?
Ja dziś złapałam delikatnego stresa, bo jak zwykle przed wizytą u endo zrobiłam tsh a tu urosło znowu 2,3 mam nadzieję, że nie zaszkodzi Maluchowi, a podwyższałam ostatnio dawkę
Ewi gratuluję połówki, ja w sobotę zaczynam 5 msc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 17:01
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaha Ciri dobry sposób w sumie moze spróbuję
a co do pokrowca to cena mega się różni w zalezności od pokrowca, no my smai mamy aloe vere ale na dziecięcym matereacyku tym co Ty masz Ciri to mega różnica
to ile za niego płaciłas ?
kupiłam spodnie ciążowe z H&M bo jest mega promocja online, jakie boskie, lepsze niż jakiekolwiek moje inne spodnie stwierdziłam, ze nawet po urodzeniu będe w nich śmiagc, jakie wygodne
chyba domówię drugie
Madziulla bądź dobrej myśili
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyProszę:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0300024008.html
Tylko chyba jak ja kupowałam to były w promocji. I zapisujesz się na newsletter i wtedy na jeden ciuch masz 25%rabatu przesyłka gratis. Ja wcześniej poszłam zmierzyć do sklepu i wyszło mi rozmiar większe od tych, które nosiłam do tej pory.ewi0808 lubi tę wiadomość