X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahoj :)))
    Ewi ja za tydzien polmetek :D
    Picja i Ciri a z jakimi pokrowcami bralyscie te materacyki?;)

ewi0808 lubi tę wiadomość

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ma aloes ale wzięłam taki bo taki byl a nie ze jakos specjalnie szukalam.

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nawet nie wiem jaki mam. Chyba bawelna albo poliester taki jaki byl w zestawie.

Brak slonca i brak ludzi w parku....

Tak bedac ostatnio z mloda na spacerze stwierdzialam ze bylam glupia szukajac opini o wozku w necie. O moim bylo naprawde nie wiele. Kilka opini i jeden test. Tak jaby malo kto go jupowal. Bedac w parku w ciagu godziby zobaczylam 5 osob z takim wozkiem. Jesli nie boicie sie pytac jak bedziecie na zwolnieniu idzcie do parku i popytajcie ludzi ;d

Moj G tak robi z samochodami ;p za kazdym razem jak jakis sobie wybral jak tylko kogos spotkal z takim samochodem pytal o opinie i wypytal o co chcial ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:

Tak bedac ostatnio z mloda na spacerze stwierdzialam ze bylam glupia szukajac opini o wozku w necie. O moim bylo naprawde nie wiele. Kilka opini i jeden test. Tak jaby malo kto go jupowal. Bedac w parku w ciagu godziby zobaczylam 5 osob z takim wozkiem. Jesli nie boicie sie pytac jak bedziecie na zwolnieniu idzcie do parku i popytajcie ludzi ;d

Moj G tak robi z samochodami ;p za kazdym razem jak jakis sobie wybral jak tylko kogos spotkal z takim samochodem pytal o opinie i wypytal o co chcial ;D
    Cześć dziewczyny:) Ciri wsumie dobry sposób :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Co tam? Kiedy test?

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba jutro sikaniec i albo jutro albo w sobotę beta. dziś tempka odbiła spowrotem na 37.19

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fajnie. ;)

Trzymam kciuki ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 14:33

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm cóż o tym myślisz? :D ja sie boje :( boje sie znowu negatywa zobaczyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyglada ladnie ;)

Kurde a ja mam problem bo znow sie w mega drogiej rzeczy zakochalam i jade w sobote ja ogladac ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co wypatrzylas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krzeselko dla Liwii. Dwa, ktore sie rozkladaja i jest lezaczek taki dedykowany od urodzenia.

Ja mam lezaczek i jest spoko ale nie lubie jej stawiac bezposrednio na podlodze bo mega wieje od podlogi a druga rzecz ze nie widzi mojej twarzy i sie denerwuje. A krzeselko by lepsze. Jesli nam podpasuje to bede polowac na uzywane. Jesli nie to bede miala zaraz zwrot podatku i lase od rodziny dostalismy to przeznacze to na nowke.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokażesz jak to wygląda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pozniej Ci wysle ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 15:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri mi też wyślij nie kitrajcie się się z tym po privach;)

Też myślałam wczoraj co tam u Little coś ucichła.

Fajnie, że Wasze bobaski się przekręcają już, to chyba dość szybko, nie?

Ja dziś złapałam delikatnego stresa, bo jak zwykle przed wizytą u endo zrobiłam tsh a tu urosło znowu 2,3 mam nadzieję, że nie zaszkodzi Maluchowi, a podwyższałam ostatnio dawkę:/

Ewi gratuluję połówki, ja w sobotę zaczynam 5 msc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 17:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Ciri dobry sposób w sumie :D moze spróbuję :D

a co do pokrowca to cena mega się różni w zalezności od pokrowca, no my smai mamy aloe vere ale na dziecięcym matereacyku tym co Ty masz Ciri to mega różnica :)
    to ile za niego płaciłas ?:)

kupiłam spodnie ciążowe :D z H&M bo jest mega promocja online, jakie boskie, lepsze niż jakiekolwiek moje inne spodnie :D stwierdziłam, ze nawet po urodzeniu będe w nich śmiagc, jakie wygodne :D <3

chyba domówię drugie :D

Madziulla bądź dobrej myśili :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia też sobie z msc temu zamówiłam te spodnie z h&m są super, prawie ich nie ściągam, w inne się już nie mieszczę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się w jedne mieszczę,a le już mi nie wygodnie ;/
    to oblegałam teraz kiecki i spódnice ale musze miec cos na chłodniejsze dni albo nieogolone nogi :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZiewczyny dajcie linka do tych spodni

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę:
    http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0300024008.html
    Tylko chyba jak ja kupowałam to były w promocji. I zapisujesz się na newsletter i wtedy na jeden ciuch masz 25%rabatu przesyłka gratis. Ja wcześniej poszłam zmierzyć do sklepu i wyszło mi rozmiar większe od tych, które nosiłam do tej pory.

‹‹ 577 578 579 580 581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ