Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:A macice masz na pewno oczyszczona? jesli cycem karmisz to mnie powiedziala polozna ze takie "okresowe" krwawienia jednorazowe (czytaj jeden dwa dni) moga wystepowac przez 3 miesiace od porodu i z okresem nie maja nic wspolnego, znaczy ma, powoli sie przygotowuje do owulacji
Ja np od 3 tygodnia po porodzie mialam zolte plamienie i juz myslalam ze bedzie po wszystkim a sa takie dni ze mega czuje jeszcze macice (i wcale nie przy karmieniu) i pojawia sie ciemniejsza krew w wiekszej ilosci, tak dwa dni i znow do plamien mi wraca z dniami gdzie jest calkiem czysto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 09:34
-
nick nieaktualny
-
Eliza K.vel Picja wrote:No bo to wygodne:) choc nie powiem...2 tyg bez ani jednej kropki i choćby malej wkladki to luksus byl:P
Ja licze, ze z rok spokoju bede miec, jak przy pierwszym. Chociaz inne ssanie jest, ale na zadanie max co 4h.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyPosprawdzam pozniej te matetacyki;)
Ciri to jaki masz wymiar łóżeczka?
Magdziulla ja już na zwolnieniu wstalam o 10 ah
I tez w pon mialam wizyte, gosc rozwalony z rekami za glowa i lekarz jezdzi glowica po tej dupie ale nic noe widac:D czekam na polowkowe za 3 tyg
Moze sie ujawni -
nick nieaktualnyLozeczko standard to 120x60 lub 140x70
Magdziulla mam taki najtanszy podgrzewacz
http://m.ceneo.pl/Click/Offer/?e=xzxPs_vl_H9o4kUUuzcMCOhwS7FWWm3qyV_3pO-_Uf7DAn1YQSUFJK0Sx8moqbrF1mfK_0ivvKcLqSyWElo5pml2XfmGVfijq8xvJPRpBdDpIvcpfnOboo7g5KwAnArjy18DseD7POaYB1GXvrM0-0dUA1ewvl0hExJmQq02-zaFgtoYFts3vdWBNxFx-jpPpVBMwlkFDd0-xarwB1c26w%3d%3d -
Ciri jak szybko podgrzewa sloiczki? Szukamy czegos tańszego do rodziców. Ja robiłam próbę moim to w kilka sekund wode podgrzewa parą ale nie wiem jak mleko bo tylko raz karmilam z butelki. A malutka pije Ci z butelki czy woli cycek:)? Ciekawe jak zacznę małemu dawać z butelki albo dawać wode albo herbatki czy nie dostanie furii:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 13:11
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Basiunia ja też muszę czekać teraz. Uparciuchy z naszych ;
Ciri nie spojrzałam na wymiary, tam są różne...doradź jaki byłby najlepszy proszę!
Ja czuję, że mi szybko @ wróci, ale pożyjemy zobaczymy.
Zgrzeszyłam jedząc trochę fety? -
nick nieaktualnyTak ja tez z chusty korzystam Juz bylam na spacerze Uwielbiam ja
Wiesz co ja swojej mleka z butelki nie podawalam, ona dostaje koper z butelki i wode (zalecane przy refluksie) Wiec cyc to mleko a koper i woda to butelka, dopiero pod koniec miesiaca bedziemy sprawdzac jak mi podgrzeje mleko. Ogolnie zalezy od temperatury wyjsciowej. Czy z lodowki czy temperatura pokojowa i ilosci pokarmu.
Magdziulla zalezy kiedy chcesz zmieniac na inne, wiadomo ze im wieksze (czyli 140x70) tym dluzej posluzy. -
nick nieaktualnyEliza K.vel Picja wrote:Jesli nasza polska to nie bo ona z pasteryzowanego;). Wiem ze pytanie do Ciri ale ja bym radzila 60x120. Bez trudu znajdziesz przescieradla materace i nakladki na materace. To standardowe i najbardziej uniwersalne:)
Aaaa i jeszcze nie kupuj w ikei wypelnienia (koldry i poduszki) bo one maja niestandardowe rozmiary i tylko ich posciel pasuje na to -
nick nieaktualny
-
Hello. U nas wicie gniazda. Czyli w tej chwili wyglada jak po wybuchu bomby
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny