Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Basiunia. Do aktualnie uzywanego łóżeczka Stoke- razem z łózeczkiem w 3kiwi we Wrocławiu. Mają i stacjonarny i interneowy 3kiwi.pl. Materac Feretti we Wrocławiu w hurtowni Bajka (polecam)- mamy konkretnie ten. Jest dwustronny. Z jednej strony bardziej twardy. Ma silikonowany kokos i siatke wentylujacą. Pokrycie rozpinasz na 2 części dzięki czemu pierzesz tylko jedną część- te osiusianą lub ulaną. mmy konkretnie ten:
https://www.e-feretti.it/materac-baby-climate-aloe-vera,3,2339,2218
U moich rodziców natomiast mamy Badum kupiony w sklepie Bobas w Zielonej górze.
http://sklepbobas.pl/prdid4269,badum_premium_materac_dwustronny_aero_3d_optima.html
-
nick nieaktualnyCiri może w ciąży jesteś
a mamy chorują i wtedy trzeba tatusia angażować.
Madziulla właśnie widziałam, od razu weszłam. Zaciskam, wysyłam moje wirusy.
Basiunia ja wszystko przekładam na zwolnienie, cały risercz, jeszcze niecałe 3 tygodnie! Nic nie wiem o materacykach.
Idę niedługo podglądać Bąbla, mam nadzieję, że pokaże co ma między nogami:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla mozna same lozka kupiwac bez materaca. Jak wejde na kompa to znajde jaki ja mam. Tez dwustronny kazda strona inna a miedzy nimi kokos.
Ja mam taki materac;
https://materace-dla-ciebie.pl/sklep-internetowy/rodzaj_materaca/materac_lateksowy_z_kokosem_i_visco_piotrus.html?wariant=18891&OfertyStandard
Chcialabym ciaze ale na jeszcze sie nie seksilam po tej ostatniej ;p jeszcze nie skonczylam plamic. A ostatnio nawet znow mi intensywniejsze wraca plamienie.
A co do rzeczy ktore sie sprawdzily a ktore nie to podgrzewacz do butelek to moje cudo ktore uzywam do wielu rzeczy ;p chodzi w kolko a ma ta funcje trzymania ciepla wiec np mam w nim rumianek zaparzony i trzymajacy cieplo do przemywania buzi i dupki czy tez ostatnio na szybko mleko do ciasta podgrzewalam bo mialam z lodowki a do drozdzy potrzebowalam ;p a ze dziecko to wlalam do szklanki i do podgrzewacza i nie musialam sie martwic ze mi sie przypaliWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 17:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam wczoraj tak. Wszystko co możliwe w wysokim natężeniu: ból głowy, mdłości, wymioty, senność nie do życia.
Ciri daj znać co to za podgrzewacz ja nie mam mikrofali przyda się.
Ja po usg, najważniejsze, że wszystkie pomiary książkowo, wszystko się idealnie rozwija. Ale moje uparte dziecko wypięło się pupą i nie chciało pokazać co tam ma. Potrząsanie, kaszel nic nie pomogło. Acz miałam wrażenie, że Pani dr ma na myśli bardziej dziewczynkę, ale może to moja wyobraźnia, ponoć siurdolek albo się schował albo go nie ma. Muszę poczekać msc.
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEliza K.vel Picja wrote:CIRI.ja za to się seksilam a tu 13 dni po seksie okres...nie sądziłam ze tak szybko wróci. Pewnie baabym sie bardziej gdybym wiedziała:p
Ja np od 3 tygodnia po porodzie mialam zolte plamienie i juz myslalam ze bedzie po wszystkim a sa takie dni ze mega czuje jeszcze macice (i wcale nie przy karmieniu) i pojawia sie ciemniejsza krew w wiekszej ilosci, tak dwa dni i znow do plamien mi wraca z dniami gdzie jest calkiem czysto. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:A taki to dupiasty? Atest jakiś ma:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5545939827&reco_id=0ccbe4db-e81e-11e5-ac58-02dc9f0d2bc7&ars_rule_id=201
?
mysle ze bedzie spoko ale przygotuj sie na to ze bedziesz musiala kupic nowe lozeczko i materac mniej wiecej po roku czasu. Dziecko roczne ma ok 70cm dlugosci. zasada jest taka ze lozeczko powinno byc minimum 20cm dluzsze od dziecka. po 10 cm (jak sie nie myle bo cos mi sie zdaje ze 20cm ogolnie albo po 20cm z kazdej strony) od doly i gory musi zostac. Wiec jedynie sie na to szykuj bo to lozeczko ma 90cm.
Ja akurat na samym lozeczku tak sie nie skupialam jak na materacyku. Ja mam 15 letnie lozeczko. -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Dziewczyny mam się bać dzisiejszego spadku temp?
-
nick nieaktualny