Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka ostatnio mnie tu mało bo tematy typowo ciążowy mamusiowe i ciężko mi się wbić w rozmowę jak ja się jeszcze na tym nie znam i jeszcze nie dotyczy ja w piątek sobotę testuje ale staram się nie nakrecac. Choć po mojej wczorajszej tempce ciężko wczorajsza temp 37.44 a dziś 37.20. Wiec sytuacja wygląda ładnie
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Hejka ostatnio mnie tu mało bo tematy typowo ciążowy mamusiowe i ciężko mi się wbić w rozmowę jak ja się jeszcze na tym nie znam i jeszcze nie dotyczy ja w piątek sobotę testuje ale staram się nie nakrecac. Choć po mojej wczorajszej tempce ciężko wczorajsza temp 37.44 a dziś 37.20. Wiec sytuacja wygląda ładnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Baronowa dzieki za wiruski moga sie przydac
ja rodzę ty zachodzisz, równowaga w naturze zostajeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:50
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak kokos to szukaj tego silikonowanego. Nie uczula i nie śmierdzi w kontakcie z moczem. Pianki sa fajne ale tylko te sztywne. A one sporo kosztują. Materace baduum jako jedne z nielicznych maja vat 7prpcentowy wiec sa wyrobem medycznym i w przystępnej cenie jak na ta jakość tez znajdziesz
-
Eliza K.vel Picja wrote:Hahaha biorę to na siebie. Nie ma sprawy:) po niemal miesiącu plemienia po porodzie 4 dni więcej nie zrobi mi różnicy:)syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Wam. Pijcia ja od początku napaliłam się na Torino, cieszy mnie Twoja opinia. Jeszcze nie macałam, ale mam nadzieję, że będzie ok. Jeszcze nie wiem co z fotelikiem.
Co do materacyków to nie skupiałam się, aż tak na tym miałam kupić taki dołączany razem z lozeczkiem, myślałam, że będzie ok. A tu wyjezdzacie z kokosami;)
Madziula ja tak czułam, że Twój czas nadchodzi, nie zapeszam, ale trzymam kciuki!Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla ja tez chciałam kupić taki do łóżeczka razem, ale wzedzie w sumie dajaą ten gryczano kokosowy albo kokosowy i tak zaczełam czytać no i, ż enie polecają, że lateksowe że takie srakie, już zglupiałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 13:51