Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWode na ulewanie, bo zgage ma potem jak jej sie ulewa, szczegolnie wieczorem, lekarz zalecil...
A koper zeby nie miala problemow z brzuszkiem jak zjem duzo cebuli, czy innych wzdymajacych rzeczy. Ja jem wszystko i czasem w mega duzych ilosciach i profilaktycznie dostaje wieczorkiem jak sie najem czegos. -
O tak. Chusta jest mega ja mam otulacz, wiec nie musze wiekszego swetra miec
Ehm... musze moje chusty powyciagac z pudel, bo do przeprowadzki byly pakowane.
U nas potowki od pampersa... wietrzenie slabo pomaga...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyEliza K.vel Picja wrote:Ja mojemu nie daje narazie spac w chuście. Czasem pól godziny się zdrzemnie jak sprząta a tak to nie zasypia ani na rękach ani w wózku. Choc pewnie by chcial:p
ale u mnie to rodzinne, moja mama tez mowi ze ja nie spalam w ogole w dzien... -
nick nieaktualnymajamia wrote:O tak. Chusta jest mega ja mam otulacz, wiec nie musze wiekszego swetra miec
U nas potowki od pampersa... wietrzenie slabo pomaga... -
Moj tez nie śpi. Na szczęście mamy co robic i dzis nawet upieklismy sernik:) on jest świetny. Tak sluuucha i patrzy na wszystko:). O to nie wiedziałam o tej wodzie. Nam zapisał na ulewanie zageszczacz z humany ale maly przestał ulewac jak tylko przestaliśmy go odbijać po jedzeniu:) tuz po realizacji recepty;)no nasz tez na spacerze kima:) ale co to jest 3 godziny na caly dzień.
Ja w ogóle jestem w szoku jak to wszystko organizuje. Balam sie jak to będzie po porodzie a tu nie dość ze organizacja mi sie poprawila to jeszcze samodzielnons level 10 . I ugotuje posprzątam wypiorę i z kolezanka kawę wypije. I na jogę pójdę i sklep ogarne choc ciągle sie bije ze mi wózek ukradną jak na pocztę idziemy;) bo na pocztę nie da sie wejść z wózkiem. A wczoraj byliśmy na wycieczce autem do parku:) maly byl testowany na dluzszej trasie bo jedziemy nad morze na weekend majowy i nie wiem czy nie ma lokimocyjnej. Musze się przygotować.
Ja tam pierdziele te cale wzdymanie to ściema. Wpadli mi w ręce naukowe opracowanie ze nie ma biologicznej możliwości zeby wzdecie matki przeszlo do dziecka. Smak ok. Alergeny czy ciezkostrawnosc ok k. Ale nie wzdecie. Choc nie sprawdzalam bo pozostalam na cukrzycowej diecie:) -
nick nieaktualnyNoo moja tez slucha i gada i sie smieje, ale potrzebuje takiej uwagi zeby bezpodrednio do niej mowic. i czesto mimo tego ze stawiam ja sobie obok siebie jak gotuje czy cos to jej sie nie podoba ze jestem do niej tylem i jest marudzenie, a przeciez przy samej kuchni jej nie postawie, oczywiscie robie wszystko i sobie radzimy ale czasem jak gorszy dzien ma corka a ma charakterek po mnie juz widze to juz jest kiepsko.
Noo mojej sie ulewa ale i tak jest lepiej.
Co do wzdec ja przetetowalam na kilku rzeczach i bylo roznie, a jak kolejnym razem dalam jej te 30ml nic sie nie dzialo. Ale tez moze to byc dlatego ze dziecko jednak z kazdym dniem jest starsze
A co do wyjazdow moja uwielbia jezdzic samochodem ale to juz w brzuchu lubila A tez na majowke sie wybieramy dalej wiec zobaczymy jak bedzie. -
nick nieaktualny
-
majamia wrote:O tak. Chusta jest mega ja mam otulacz, wiec nie musze wiekszego swetra miec
U nas potowki od pampersa... wietrzenie slabo pomaga... -
nick nieaktualnyNoo a co do dlugosci noszenia w chuscie u nas zwykle jest to godzina. Poniewaz w dzien zwykle je co 2 godziny a nigdy nie wkladam jej zaraz po jedzeniu. Noo i raz dziennie ja nosze.
Raz bylysmy na zewnatrz w chuscie bo akurat byl wypadekz wozkiem a musialam wyjsc zalatwic sprawy... -
Zawsze w lato tak kapalam i sie potowki albo nie robily albo szybko zasychaly.
ciri22, majamia lubią tę wiadomość
-
Cały czas czytam Wasze posty. Zapisuje notatki i zasuwam w pracy.
Wyprawki jeszcze nie robie, zaczne w maju na spokojnie.
Zrobiło mi sie kilka rozstępów na jednej piersi ;/
Picja, Baronowa, Ciri dzięki za rady
Madziulla trzymam kciuki i wysyłam wiruski ******
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:21
-
ciri22 wrote:Ciekawe kiedy bede miala decyzje o macierzyńskim....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny