Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
rozwaliłam sobie paznokieć, nawet nie mam jak tego obejrzeć porządnie i do tego zadzwonił kolega,k ótry miał nam dać fotelik - byli u lekarza i lakearz nie pozwolił na zmianę, więc nie mamy fotelika.
Fajnie. Ciekawe, kiedy mój opytmizm przestanie działać -
nick nieaktualnyEh nie fajnie. A moze wam sie uda na jakis poczateczek wziac uzywke za kilka zlotych (i tak na poczatku to chyba nie bedziecie z dzieckiem jezdzic poza ze szpitala do domu?)
Na jak dlugo nie pozwolil na zmiane fotelika?
A co zrobilas w palucha?
Poszukaj jeszcze na fb. U mnie na fb oddaja rozne rzeczy za darmo w jednej grupie moze warto popytac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 20:26
-
tylko nie chce uzywki od kogoś obcego ;/
nie wiem co zrobiłam, mam pęknięty paznokieć na poł, a nie uderzyłam się ;/. -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo ale to w ogole wam nie da czy w czasie sie to przesunie?
Paznokiec auc ;( -
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:no ja dzis jechałąm bez pasów i oczywiście policja ale mandatu nie dostałam- bo w ciąży nie ma obowiązku zapinania pasów.
No ja zapinam też ale miałam blisko że leń mnie dopadł heh
Baronowa, a nie macie wśród znajomych jeszcze kogoś, kto mógłby pożyczyć? Kurde, kiszka z tym wszystkim. Jak się wali to na całego ale chyba już wykorzystaliście limit pecha, prawda?
Mój brat ma fotelik dla noworodka. Nie wiem, czy dzieci planują jeszcze, a my pewnie kupimy inny. Jeśli chciałabyś, to mogę zapytać, czy chcą odsprzedać/pożyczyć. Wiem, że jesteśmy dla Ciebie całkiem obcymi ludźmi, ale jeśli się nie mylę to pokrowiec można wyprać.
Cześć, Ewi. U nas słonecznie, ale zimno i straszą jeszcze niższa temperaturą. Też się dziś kiepsko czuje, mam ciężką głowę i oczy mnie bolą od ranaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 09:27
-
nick nieaktualnyLittle tu nie chodzi o to czy od obcych czy znajomych lecz czy powypadkowy jak kupujesz odnobcych nigdy nie wiesz czy nie jest po wypadku bo tego nie sprawdzisz a po wypadku fotelik jest do wyrzucenia tak jak kask
Ja mimo tego ze przespalam cala noc to tez glowa boli i oczy. Bez sensu.
A co do pasow ja zawsze zapinam i w ciazy totalnie mi to nie przeszkadzalo ale uwazalam zbedne kupiwanie adaptera skoro codziennie nie jezdzilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 09:36
-
To mogę zagwarantować, że ten fotelik jest całkowicie bezwypadkowy
Mi właśnie pasy bardzo przeszkadzają, nawet denerwuje mnie szeroki pas od spodni ciążowych na brzuchu tak już mam niestety.
edit: ale łoś ze mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 09:39
-
nick nieaktualnyHej, hej ja się ledwo z łóżka zwlokłam dziś. Ale jeszcze 3 dni pracy.
teraz szkolę moje zastępstwo.
A dziś malujemy sypialnię już z kolorem ciekawa jestem jak wyjdzie.
Little jak póki co nie kupuję pasa, nie planuję, trzymam na dole zapięty i myślę, że wystarczy, zapinać będę na pewno. A dla mnie wydatków i tak jest tyle, że nie będę nic więcej dokładać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej my tez jeszcze w lozku )
Za oknem deszcz i zimno:(
Co do pasow to czasem nie zapinam bo mi przeszkadza, tak jak little nie moge miec nic na brzuchu a czasem zapinam ale owijam wokol ręcznego i wtedy mnie na naciska. O adaptrze nawet nie slyszalam...
Reszte podnosimy dupki i idziemy ogarnac dom bo jade do rodzicow na 3 dni -
nick nieaktualny
-
Ciri, pogoda na nas tak wpływa, ja też przespałam całą noc, a czuję się jakbym nie spała prawie wcale
Magdziulla, o to chodzi, że jeśli czujesz, że Tobie pas nie przeszkadza i macie w tej chwili inne wydatki to decydujesz się tak postępować. Ja też bym nie kupiła adaptera, jakoś dałabym radę jeździć z pasem pod brzuchem (z adapterem pas opiera się na udach), chociaż jak ostatnio jechaliśmy 400km od znajomych to całą drogę trzymałam pas zluzowany ręką pomiędzy nogami. W razie W to też pewnie nie byłoby bezpieczne. A przekonał mnie fakt, że miałam jeszcze trochę kasy z 13-stki, którą zawsze trzymam na takie niezaplanowane wydatki. Na wyprawkę odkładam na inną kupkęciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny