Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
basiunia wrote:Ewi z moją manią też bym poszła do drugiego lekarza
a niech popatrzy, potwierdzi
Ciri no Liwia przesłodka:)) to mówisz, ze czas liczy się późniejod cyca do cyca, no ciekawie moje biedne cyce xD
Little ja też nie mogłam patrzyć na zdorwy chleb piekłam swoj, zdrowiusenki od kad w ciazy jestem no nie chyce sie ;/
i wpierniczam to białe dziadostwo ;/
moja waga coś drgnęła, wczoraj nawet zobaczyłam 60 kg, aż mną wstrząsnęło
ale dziś już 59,3
basiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z czekolada to mialam na odwrot ;p najpierw mnie odrzucalo/nie smakowalo mi/ dziwny smak miala a potem bym jadla na zmiane z chipsami ale najgorzej bylo na zelki to bym mogla kilogramami jesc.
Ja na razie sobie nie wyobrazam karmic rok jeszcze ;p na razie mnie to przeraza. chociaz to lubie i to sprawia mi przyjemnosc mam czasem dni zwatpienia. Nie moge sie doczekac jak juz zaczne wprowadzac pokarm staly
Z jednego sie ciesze ze w nocy nie musze sie do niej budzic. Zawsze hypo malo pobudek od 2-3 teraz mamy jedna nad ranem i dalej spi. To odkad przesypia noce na brzuszku. -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Moja tez drgnela. Jak to moje dziecko stwierdziło: Lo jezu ile ty ważysz, zawsze bylo 50 cos . Nie ma jak dobic mamusie z rana
Spoko mi moj G mowi: dopiero jak sie nachylilas widze jaki Ci wor zostal. A potem eh chyba znow przytylas...
Ja to juz na wage nie wchodze...
Baronowa uwielbiam ogorkowa!
To czekam na info po powrocie od lekarza ;d -
ciri22 wrote:Spoko mi moj G mowi: dopiero jak sie nachylilas widze jaki Ci wor zostal. A potem eh chyba znow przytylas...
Ja to juz na wage nie wchodze...
Baronowa uwielbiam ogorkowa!
To czekam na info po powrocie od lekarza ;d -
nick nieaktualnySzkoda mi reki ;p ale kopa dostal
Zamowilam sobie maly glosnik(odtwarzacz mp3). A konkretnie dla Liwii... I teraz musze albo sama rozbroic pluszaka i zrobic w nim miejce na to cudo albo sama uszyc pluszaka albo komus zlecic... Eh nie chce mi sie... Ale wlaczane jej szumu z telefonu jest denerwujace.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 12:29
-
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:Baronowa to Ty też taka drobniutka jestes
jakoś zrzucimy nadmiar -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się dziś. Ewi mamy wizytę w tym samym dniu:)
zrzucicie kg, przy dziecku chyba samo przychodzi, jeszcze się nabiegamy:)
ja mam nadzieję, że basen pomoże z Maluchem.
U mnie od kilku tyg waga stoi ważyłam ok 48 a teraz jest góra 52 z małym kawałkiem. Ciekawe co mi gin na to powie.
A mi się nie chce gotować jak wracam z pracy. Szkoda, że nie moge wbić na tą ogogórkową...mmmewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZamowilam sobie gadzet do wozka zobaczymy czy zda egzamin
Magdziulla spoko. Srednio powinno sie tych 1-1,5kg na miesiac
Ja dzis bede miala na obiad cyca, ziemniaki i mizerie... Zyczenie G.
Ja tez mam nadzieje ze basen pomoze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 15:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOslonke przeciwsloneczna bo parasolka mnie wkurza ;p
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6087931970 -
164. Ja mam chlopieca budowę. Jak nie ćwiczę to zero pupy. Za to uda i lydki takie, ze nie umiem spodni dobrać. Do tego oponka bez wcięcia w talii. Za to ręce jak glodzaca sie anorektyczka . Zaraz moje dziecko bedzie miało wiecej w nadgarstku niz ja.
Za to ja nie mogę nic kupować. Mam nadzieje ze się to szybko odmieni
-
nick nieaktualnyTez mam taka nadzieje ze szybko sie ulozy
Noo tak to na zdjeciach nie widac przede wszystkim rece.
Ja za to nadwage mialam a wszyscy mi nie chcieli wierzyc bo u mnie tak ladnie rownomiernie to sie rozkladalo
Baronowa ja dopiero teraz kupuje i "szaleje" i kupuje tylko przydasie. -
nick nieaktualnyAle Basiunia ja jestem kurdupel, ja mam 159, a serio 158, ale wmawiam nawet sobie, że 159.
Ciri co kupiłaś? Testuj testuj, będziemy miały łatwiej:)
basiunia wrote:Magdziulla 48??????????????????????
Boziuu ja 57
wizytuję 25.04 mam połówkowe
Ciri co zmaowilas?;p -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Tez mam taka nadzieje ze szybko sie ulozy
Noo tak to na zdjeciach nie widac przede wszystkim rece.
Ja za to nadwage mialam a wszyscy mi nie chcieli wierzyc bo u mnie tak ladnie rownomiernie to sie rozkladalo
Baronowa ja dopiero teraz kupuje i "szaleje" i kupuje tylko przydasie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny