Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwi jesli Cie to pocieszy ja nie moge siedziec:/macica uciska mi na zoladrk i mi cholernie niedobrze moge chodzic albo lezec
Magdziulla ja chcialam Luce wlasnie, tez dzis bylam w krk ogladalam wozki i wybralam fotelik
W ikei kupilam wanienke chyba ta co Ciri za 18 zeta a z antyposlizgiem kupilam tez pierwsze grzechotki (nie moglam sie powstrzymac) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic specjalnego taka pluszowa zawieszke na wozek czy palak w lezaczku co sie pociaga i ona podjezdza do gory i wibruje.
Poszlismy dzis z nia na spacer i weszlismy do centrum handlowego by kupic jej grzechotke. Nic tam nie kupilismy bo nic ciekawego nie bylo ale mloda sie obudzila i tak byla zachwycona kolorami i calym sklepem. Noo masakra. Zapatrzona na wszystko. -
nie lubię, że musisz być na l4, ale lubię, że jednak wzięłaś. Mądra decyzja
a ja donosiłam ciąże ogarniemy duży pokój i mogę rodzićciri22, littleladybird lubią tę wiadomość
-
w domu tez mogę coś porobić na spokojnie leżąc na łóżku. bez stresu.
No w domu też nie leże całkiem plackiem, ale dużo odpoczywam.
Trochę w domu odpocznę, 6 mce się zaczął ciąży to i tak chyba długo chodziłam do pracy
No to super Baronowa ) Gratulacje
Fajny podpis Tadek i ładek w jednym stali domku..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 09:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByla firma pierwszy raz nie nawalila.
U mnie w miare dzis jest. Ale wczoraj mialam giga lenia i nawet na spacer z mloda nie poszlismy bo spala caly dzien. jak nie ona. Ale coś musialo byc z ciśnieniem bo i ja spiaca bylam. Zreszta mialy byc burze -
nick nieaktualnyHej, a ja w pracy. Ostatni tydzień!
Ja wczoraj też zdechła byłam. A dziś dostałam fantastyczną wiadomość - mam zwrot za wodę i ogrzewanie i nie muszę płacić czynszu w tym msc. Więc już więcej kasy dla bobaska:)ciri22, ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj trochę pracowałam nad wyprawką, jeszcze mi zostały rzeczy do szpitala i ubranka - Ciri mogłabym Ci przesłać jak skończę, oceniłabyś bystrym doświadczenym okiem?
i pytanie o wanienkę z Ikei czy da się do niej dopasować stelaż? U mnie musi być stelaż. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla nie ma problemu wysylaj wysylaj
Co do wanienki na olx widzialam ze sprzedaja ta wanienke ze stelazem wiec znaczy ze mozna ja polozyc
A Liwia dobrze. W przyszlym tygodniu mamy szczepienie (bo ominelam termin szczepienia, wyrodna matka ponylila daty) i ortopede. Codziennie uczy sie nowych rzeczy. Za tydzien 2 miesiace konczy. A co bys chciala 2iedziec? Mam tyle jej zdjec ze masakra ;p -
nick nieaktualnyMagdziulla ja Cie potem błagam o wysłanie tej magicznej listy
Ewi dobrze ze odpoczywasz:)
generalnie podbrzusze boli dlaej no ale tlumacze sobie to rozrastaniem macicy ;/
bąbel szaleje, nawet juz udało mi się nagrac jak mi brzuszek nóżką wypycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 22:20