Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA wtedy to bylo w brzuchu a teraz poza nim... Ale juz nie wazne durny telefon juz 4 raz mi nie zapisal filmiku... a udalo mi sie piekne 5 minut nagrac jak sie bawi w foteliku i jak gada... ;/
chyba pora zrobic na telefonie porządeczek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 16:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybo jest do tego mamy opracowana komunikacje jak zaczyna marudzic i zgadniemy czego chce to zaczyna sie smiac. np jak placze na jedzenie to jak tylko cycka wyciagne sie usmiecha ale jesli nie jest glodna to juz tak nie bedzie, tak samo z przewijaniem, wystarczy polozyc ja na przewijaku, jak jest czysta pielucha oleje to, jak brudna zacznie sie smiac
ostatnio nagralam co wyprawia w wanience to dopiero jaja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi ja nie ogarnięta jakaś jasne no przecież czytałam na bieżąco o Twoim polowkowym i pisałam jakoś nie połączyłam dwóch faktów.
Wyślę Wam listę tylko muszę dokończyć. Ale już napiszę, że zdecydowałam się na komodę z przewijakiem z ikei ooo tą:
http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/spr/69047161/
Bo zwykły przewijak-stelaż nie spełni funkcji, w pokoju zajmie miejsce, a w łazience nie zmieści się. Dlatego chcę wanienkę na stelażu, na kapiele przewijak na pralkę, a w pokoju to, bo i tak potrzebuję komody.
Basiunia naprawdę tak czuć?!, u mnie te ruchy ledwo wyczuwalne o ile w ogóle dobrze interpretuję, że to są one.
Ciri dawaj filmik, wyjątkowo urodziwa ta Twoja śmieszka, chętnie popatrzę
lubię wesołe dzieci, myślę, że to przejmują z rodziców, wyczuwają humory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 18:10
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla bedziesz babla z tygodnia na tydzien coraz bardziej czuc a potem znow bedzie mniej ruchliwy bo bedzie mial malo miejsca
Macie Liwie w akcji ale z mala iloscia pogadanek to juz wieczorem bylo wiec gorsze to skakanie niz rano noo i ma nowa zabawke wiec tez sie inaczej zachowuje
https://youtu.be/iiVAe1lbFIA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 19:47
basiunia, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro postaram sie go jakos wrzucic
Magdziulla no ja swojego pierwszy raz poczulam zaraz po swietach i z dnia dzien co raz intensywniej i teraz moge stwierdzic ze brzuchu mieszka maly waryjot maz tez juz bez problemu wyczuwa jak polozy reke na brzuchu
Ale to zapewne tez indywidualna sprawa;)
A jeszcze Cie dosc nakopie
A co do przewijaka to ja cgce taki mocowany na lozeczko, zeby mi wlasnie miejsca nie zajmowal, ale komoda tez z ikei -
a ja zwlekłam się z wyrka i musze coś przekąsić. pewnie kakao( bo ma żelazo) z jakimś dżemikiem bezcukrowym haha
Dzięki Baronowa że mnie namówiłąś do wzięcia L4, przynajmniej odpocznę fizycznie i psychicznie zanim Bąbelek przyjdzie na świat.
Myślałąm że szyjkę samej mogę sobie zmierzyć ale mi się popierniczyło ze sprawdzaniem czy jest nisko-wysoko itp.
Więc muszę czekać do 29.04 na wizytę.
Szczerze mówiąc jakoś mnie korci pójść jeszcze do innego ginekologa na konsultacje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 11:06
-
Ciri, jaka słodka Liwia ja chcę już urodzić, chcę już październik!
Ewi, odpoczywaj :* zrobiłaś mi smaka na kakao po powrocie z pracy pewnie też sobie zrobię a wczoraj właśnie kupiłam dżem bez cukru
Muszę Wam się pochwalić znowu smakuje mi mój chlebek żytni, twardy, ciemny i przepełniony ziarnami od 6tc nie mogłam nawet na niego patrzeć
-
nick nieaktualnyLittle nie chcij jeszcze pazdziernika. Mimo niedogodnosci ciaza to wspanialy czas uwielbiam to ze Liwia jest z nami ale co jakis czas chcialabym odkleic cycki i miec w dupie ze znow trzeba cyca wywalic na wierzch ;p jesli bedzies karmic i nie odciagac pokarmu to Twoj czas bedzie sie liczył od karmienia do karmienia ;p u mnie to co 1,5-2,5godziny
Noo little to fajnie ze u Ciebie coraz lepiej
Ewi bez stresu przy skracajacej sie szyjce zalecaja badanie co 2 tygodnie. -
nick nieaktualny
-
Ewi, mamy się pomalutku coraz lepiej, dziękuję chociaż zdarzają się akcje podbramkowe. Wczoraj myślałam, że zwymiotuję w pracy, pierwszy raz(!). Jadłam kanapkę i nie wiem, co było z nią nie tak, ale już jej nie dokończyłam do wieczora czułam się kiepsko, na szczęście po nocy jest dużo lepiej piersi już mnie tak nie bolą (mąż wniebowzięty ) i nie ciągnie mnie do słodyczy po każdym cukierku, czekoladce mam dziwny posmak w ustach. Też tak miałyście/macie?
Ciri, wiem, że ciąża to też fajny czas. Pewnie bardziej to odczuję, gdy już będę wyczuwać ruchy no i mam zamiar karmić piersią -
nick nieaktualnyEwi z moją manią też bym poszła do drugiego lekarza
a niech popatrzy, potwierdzi
Ciri no Liwia przesłodka:)) to mówisz, ze czas liczy się późniejod cyca do cyca, no ciekawie moje biedne cyce xD
Little ja też nie mogłam patrzyć na zdorwy chleb piekłam swoj, zdrowiusenki od kad w ciazy jestem no nie chyce sie ;/
i wpierniczam to białe dziadostwo ;/
moja waga coś drgnęła, wczoraj nawet zobaczyłam 60 kg, aż mną wstrząsnęło
ale dziś już 59,3 -
ciri22 wrote:Baronowa a zrobisz i dla mnie? tez cos musze zrobic na obiad a nie wiem co... Kiedy masz wizyte u gina?
Jutro . Dzisiaj walczymy zeby wylazl