Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy z firmy tega - sa w Tesco też. Tadkowa dalej nam śluży. Uzywana codziennie przez 6 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem czy byla ale chyba tak. Wanienke kupilam,przewijak (polke) na niej stwawiam sobie wanienke i takie pojemniki wraz z koszem ktore wisza u mnie na przewijaku.
Magdziulla jak bedziesz w wawie daj znac to sie spotkamy
http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/20045205/
http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/40248443/
http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/30199283/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 18:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Idziesz na l4?
Bo to jest nie za duza szyjka. Może taka twoja uroda. Wczesniej ci mierzyl? -
Nic. Leżeć, nie dźwigać i na l4 od wtorku najpóźniej. Pieprz pracę. Ona musi jeszcze wytrzymac 15 tygodni.
Mozna krążek założyć zeby sie nie skracala.
Ale powaznie- leżenie. Zeby nie bylo placzu albo leżenia 3 miesiące w szpitalu na kroplówkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 19:52
-
Jak byłam w szpitalu to byla laska ktora 2 miechy leżała. Utrzymali ja do 35 tygodnia. Takze juz bylo bezpiecznie, ale leżała na łóżku z podniesionymi nogami i mogla tylko chodzić siku i szybki prysznic.
Takze ewi praca nic nie znaczy. Musisz leżeć i odpoczywać. Zakupy mąż, stanie przy garach tez on, sprzatanie tez. -
nick nieaktualnyEwi musisz lezec, moja kolezanka od stycznia lezala z nogami do goryurodzila tydzien temu w 35 tyg :)ale wszystko w porzadku,takze oszczedzaj sie;))
Magdziulla myslelismy o kredycie dlugo ale jednak stan surowy zrobimy za gotowkr, ewentualnie na wykonczenie sie wezmie:) pitrwa to kilka lat, ale od kad dogadalismy sie z tesciami damy rade -
nick nieaktualnyCześć Kobietki. Ja mam dziś aktywny dzień.
Ewi leż dziewczyno i odpoczywaj. Praca nic nie znaczy w porówananiu do Maluszka. Zdrówka!
Ciri jak tylko znajdę czas na to oglądanie to na pewno, jeszcze musimy się z nimi dogadać.
Ale byłam dziś w sklepie dla bobasów. Oglądałam wózki i wiadomość chyba do Basiuni, bo chyba Ty się zastanawiałaś nad Bebetto Torino - ja je dziś skreśliłam. Matko jakie ciężkie to cholerstwo. Tzn. Ja jestem drobna dla mnie nir do przejścia waga. Ale za to bardzo spodobał nam się Bebetto Luca jakiś lżejszy w prowadzeniu i gondola lżejsza i tańszy. Jestem prawie przekonana. Wybraliśmy fotelik chyba. I dużo innych rzeczy.
Basiunia ważne, że swoje już robicie nieważne ile. -
nick nieaktualnyEwi, bez stresu na marcowkach polowa dziewczyn miala skracajaca sie szyjke z czego polowa z nich miala zalozonego passera, mialy rozne zalecenia, ogolnie sie oszczedzac ale malo ktora miala nakaz lezenia, zadna nie urodzila przedwczesnie, a te ktorym zdejmowali krazek mowili ze zdejma i moga od razu zaczac rodzic, zadnej to sie nie zdarzylo chodzily potem bez niego jeszcze po 2-3 tygodnie
Ogolnie jak bedziesz sie oszczedzac jest szansa ze szyjka sie wydluzy, kilka z nich tak mialo