Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie od czasu do czasu cos za boli, jak nie nerka to na dole brzucha to zoladk a wyniki zajebiste wiec chyba tak ma bolec do wezesnia byle badania byly ok:D
Ewi ja polowkowe mam 25, juz nie moge sie doczekac
Na pewno bedzie dobrze :*ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Magdziulla, brałaś może nospę?
dziwne w jednej chwili dosłownie zelżało po tylu godzinach, ale pewnie wróci.
Mniej boli jak stoję, a niedawno mega zabolało przy siusianiu. Ostatnio latałam częściej niż nawet na ciąże siku. Czekam do ok 8 i zadzwonię do gin. -
nick nieaktualnyMagdziulla nospa to najlepszy sposob na sprawdzenie czy cos niepokojacego sie dzieje. Moj gin mowil ze jesli po jednej tabletce przejdzie to nic takiego jesli nie to trzeba konsultowac z lekarzem. Sam nawet mi zalecal brac profilaktycznie od ukonczenia pierwszego trymestru ze wzgledu na rozciaganie macicy (ale ja nie bralam, przez cala ciaze 2 razy wzielam tylko).
Dzieki dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 08:13
-
nick nieaktualnyAaa Ciri zmieniłaś fotke śliczna ale jakoś do Ciri na fotce się przyzwyczaiłam
Ja wczoraj dostałam @ mam taki potop ze masakra aż mi niedobrze wczoraj było i w głowie się kręciło. .. no i ból w plecach w odcinku lędźwiowym taki ze leżałam nieruchomo. Ani wstać ani chodzić ani noga ruszyć. ..
Magdziulla śliczny pokoik -
nick nieaktualnyMadziulla spoko dzis wracam do Ciri bo tez sie do niej przyzwyczailam ;p ale musze usiasc do kompa bo tam mam tamto zdjecie.
Co do potopu wspolczuje ale nie mysla od razu o tym co pisalas na fb. Moim zdaniem to przez ten wydoki progesteron jego spadek znacznie bardziej odczuwasz dlatego tak jest... I pamietaj my jestesmy nastawione ze podmieniasz Baronowa -
nick nieaktualny
-
Magdziulla, nospę możesz wziąć bez obaw, tak jak Ciri pisze: jest dobra na sprawdzenie, czy dzieje się coś niepokojącego. Mój lekarz na każdej wizycie przypomina, że mogę wziąć i ewentualnie gdyby nie pomogła, to zgłosić się do niego.
Ciri, śliczna mała buźka nad ranem moje na wpół otwarte oczy nie zarejestrowały nowego avatara
Madziulla, tulę mocno niech to będzie ostatnia @ :* -
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny, męczył mnie od 2 i to chwilami naprawdę mocno teraz od godziny cisza, tylko takie napięcie, jakby po bólu. Wzięłam wolne, bo i tak będę za chwilę zombie po nieprzespanej nocy i odpoczywam. Dzięki za radę z no spa, ja ogólnie leków nigdy raczej nie brałam stąd awersja. Ale jak znowu zacznie to wezmę. Nie wiem co to było:/.
I uświadomiłam sobie, że jak serio będzie potrzeba to będę miała problem z wybraniem się na ip, nigdy nie leżałam w szpitalu i jakiś strach mam przed tym.
Madziula współczuję, ale ja też stawiam na podmiankę z Baronową, tylko niech Władek nie bierze tego za ponaglenie:)
Ciri nie zmieniaj awatara jest słodki. -
nick nieaktualnyMagdziulla pamietaj ze ja przed porodem z moim nadcisnieniem tez mialam problem wczesniej z brakami ruchow tez... Ale zawsze lepiej dmuchac na zimne. Wiadomo bez przedady i paniki ale jak sprawdza i wszystko ok dadza Ci magnez czy cos i wysla do domu. Ja uwazam ze w wizycie IP jest jedna najgorsza rzecz...CZEKANIE ;p
-
nick nieaktualnyMagdziulla do mnie to to soe darli jak nospy nie bralam, miga sie skurczr wywolac a nospa zapobiega
Teraz leze w tym szpitalu wiesz ile lekow dostaje ale jutro do domciu
I czasem lepiej isc do dr raz woecej niz mniej:) nawet dla samego komfortu psychicznego ze wszytsko ok;) -
nick nieaktualny