X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo :) a co tu taka cisza?:)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robiłąm dziś badania mocz ok. ale krew to większośc wyników albo za wysoko albo za nisko. i wygląda mi na anemie.

W piątek o 17 mam wizytę u gin.
    USG połówkowe :D Mam nadzieję że wszysto będzie dobrze

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie od czasu do czasu cos za boli, jak nie nerka to na dole brzucha to zoladk a wyniki zajebiste :D wiec chyba tak ma bolec do wezesnia byle badania byly ok:D
    Ewi ja polowkowe mam 25, juz nie moge sie doczekac <3
    Na pewno bedzie dobrze :*

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 03:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę od godziny mam bóle w podbrzuszu, dość silne. Już sama nie wiem czy to coś poważnego czy jakaś silna niestrawność:/ chyba poczekam do rana, bo nie wiem czy jest sens jechać z tym na ip:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 04:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla i jak tam?

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, brałaś może nospę?

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIRI, JAKI BOBASEK:)!

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbowałam spać, dalej boli to jednak chyba nie jest niestrawność;( nie wiem co robić.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak niestrawnosc zjedz borówek.

Ciri śliczna Liwia ;)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Magdziulla, brałaś może nospę?
    Nie, nie biorę żadnych leków w ciąży poza euhyroxem i wit.
    dziwne w jednej chwili dosłownie zelżało po tylu godzinach, ale pewnie wróci.
    Mniej boli jak stoję, a niedawno mega zabolało przy siusianiu. Ostatnio latałam częściej niż nawet na ciąże siku. Czekam do ok 8 i zadzwonię do gin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla nospa to najlepszy sposob na sprawdzenie czy cos niepokojacego sie dzieje. Moj gin mowil ze jesli po jednej tabletce przejdzie to nic takiego jesli nie to trzeba konsultowac z lekarzem. Sam nawet mi zalecal brac profilaktycznie od ukonczenia pierwszego trymestru ze wzgledu na rozciaganie macicy (ale ja nie bralam, przez cala ciaze 2 razy wzielam tylko).

Dzieki dziewczyny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 08:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Ciri zmieniłaś fotke ;) śliczna :) ale jakoś do Ciri na fotce się przyzwyczaiłam :)
    Ja wczoraj dostałam @ mam taki potop ze masakra aż mi niedobrze wczoraj było i w głowie się kręciło. .. no i ból w plecach w odcinku lędźwiowym taki ze leżałam nieruchomo. Ani wstać ani chodzić ani noga ruszyć. ..
    Magdziulla śliczny pokoik

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla spoko dzis wracam do Ciri bo tez sie do niej przyzwyczailam ;p ale musze usiasc do kompa bo tam mam tamto zdjecie.

Co do potopu wspolczuje ale nie mysla od razu o tym co pisalas na fb. Moim zdaniem to przez ten wydoki progesteron jego spadek znacznie bardziej odczuwasz dlatego tak jest... I pamietaj my jestesmy nastawione ze podmieniasz Baronowa ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy co jutro gin powie na te moje bóle.. zostałam dziś w domu.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, nospę możesz wziąć bez obaw, tak jak Ciri pisze: jest dobra na sprawdzenie, czy dzieje się coś niepokojącego. Mój lekarz na każdej wizycie przypomina, że mogę wziąć i ewentualnie gdyby nie pomogła, to zgłosić się do niego.

Ciri, śliczna mała buźka :D nad ranem moje na wpół otwarte oczy nie zarejestrowały nowego avatara :P

Madziulla, tulę mocno <3 niech to będzie ostatnia @ :*

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny, męczył mnie od 2 i to chwilami naprawdę mocno teraz od godziny cisza, tylko takie napięcie, jakby po bólu. Wzięłam wolne, bo i tak będę za chwilę zombie po nieprzespanej nocy i odpoczywam. Dzięki za radę z no spa, ja ogólnie leków nigdy raczej nie brałam stąd awersja. Ale jak znowu zacznie to wezmę. Nie wiem co to było:/.
    I uświadomiłam sobie, że jak serio będzie potrzeba to będę miała problem z wybraniem się na ip, nigdy nie leżałam w szpitalu i jakiś strach mam przed tym.

Madziula współczuję, ale ja też stawiam na podmiankę z Baronową, tylko niech Władek nie bierze tego za ponaglenie:)

Ciri nie zmieniaj awatara jest słodki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla pamietaj ze ja przed porodem z moim nadcisnieniem tez mialam problem wczesniej z brakami ruchow tez... Ale zawsze lepiej dmuchac na zimne. Wiadomo bez przedady i paniki ale jak sprawdza i wszystko ok dadza Ci magnez czy cos i wysla do domu. Ja uwazam ze w wizycie IP jest jedna najgorsza rzecz...CZEKANIE ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla do mnie to to soe darli jak nospy nie bralam, miga sie skurczr wywolac a nospa zapobiega :)
    Teraz leze w tym szpitalu wiesz ile lekow dostaje :/ ale jutro do domciu :D
    I czasem lepiej isc do dr raz woecej niz mniej:) nawet dla samego komfortu psychicznego ze wszytsko ok;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia czyli u Cb wszystko wporządku?

Wszyscy stali klienci dostrzegają mój sporawy już brzuszek i są zdziwieni że to piaty miesiąc a oni wcześniej się nie pokapowali :)

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo pochwale sie ze moja byla firma znow nawalila

‹‹ 586 587 588 589 590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ