Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie od czasu do czasu cos za boli, jak nie nerka to na dole brzucha to zoladk a wyniki zajebiste
wiec chyba tak ma bolec do wezesnia byle badania byly ok:D
Ewi ja polowkowe mam 25, juz nie moge sie doczekac
Na pewno bedzie dobrze :*ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Magdziulla, brałaś może nospę?
dziwne w jednej chwili dosłownie zelżało po tylu godzinach, ale pewnie wróci.
Mniej boli jak stoję, a niedawno mega zabolało przy siusianiu. Ostatnio latałam częściej niż nawet na ciąże siku. Czekam do ok 8 i zadzwonię do gin. -
nick nieaktualnyMagdziulla nospa to najlepszy sposob na sprawdzenie czy cos niepokojacego sie dzieje. Moj gin mowil ze jesli po jednej tabletce przejdzie to nic takiego jesli nie to trzeba konsultowac z lekarzem. Sam nawet mi zalecal brac profilaktycznie od ukonczenia pierwszego trymestru ze wzgledu na rozciaganie macicy (ale ja nie bralam, przez cala ciaze 2 razy wzielam tylko).
Dzieki dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 08:13
-
nick nieaktualnyAaa Ciri zmieniłaś fotke
śliczna
ale jakoś do Ciri na fotce się przyzwyczaiłam
Ja wczoraj dostałam @ mam taki potop ze masakra aż mi niedobrze wczoraj było i w głowie się kręciło. .. no i ból w plecach w odcinku lędźwiowym taki ze leżałam nieruchomo. Ani wstać ani chodzić ani noga ruszyć. ..
Magdziulla śliczny pokoik -
nick nieaktualnyMadziulla spoko dzis wracam do Ciri bo tez sie do niej przyzwyczailam ;p ale musze usiasc do kompa bo tam mam tamto zdjecie.
Co do potopu wspolczuje ale nie mysla od razu o tym co pisalas na fb. Moim zdaniem to przez ten wydoki progesteron jego spadek znacznie bardziej odczuwasz dlatego tak jest... I pamietaj my jestesmy nastawione ze podmieniasz Baronowa -
nick nieaktualny
-
Magdziulla, nospę możesz wziąć bez obaw, tak jak Ciri pisze: jest dobra na sprawdzenie, czy dzieje się coś niepokojącego. Mój lekarz na każdej wizycie przypomina, że mogę wziąć i ewentualnie gdyby nie pomogła, to zgłosić się do niego.
Ciri, śliczna mała buźkanad ranem moje na wpół otwarte oczy nie zarejestrowały nowego avatara
Madziulla, tulę mocnoniech to będzie ostatnia @ :*
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny, męczył mnie od 2 i to chwilami naprawdę mocno teraz od godziny cisza, tylko takie napięcie, jakby po bólu. Wzięłam wolne, bo i tak będę za chwilę zombie po nieprzespanej nocy i odpoczywam. Dzięki za radę z no spa, ja ogólnie leków nigdy raczej nie brałam stąd awersja. Ale jak znowu zacznie to wezmę. Nie wiem co to było:/.
I uświadomiłam sobie, że jak serio będzie potrzeba to będę miała problem z wybraniem się na ip, nigdy nie leżałam w szpitalu i jakiś strach mam przed tym.
Madziula współczuję, ale ja też stawiam na podmiankę z Baronową, tylko niech Władek nie bierze tego za ponaglenie:)
Ciri nie zmieniaj awatara jest słodki. -
nick nieaktualnyMagdziulla pamietaj ze ja przed porodem z moim nadcisnieniem tez mialam problem wczesniej z brakami ruchow tez... Ale zawsze lepiej dmuchac na zimne. Wiadomo bez przedady i paniki ale jak sprawdza i wszystko ok dadza Ci magnez czy cos i wysla do domu. Ja uwazam ze w wizycie IP jest jedna najgorsza rzecz...CZEKANIE ;p
-
nick nieaktualnyMagdziulla do mnie to to soe darli jak nospy nie bralam, miga sie skurczr wywolac a nospa zapobiega
Teraz leze w tym szpitalu wiesz ile lekow dostajeale jutro do domciu
I czasem lepiej isc do dr raz woecej niz mniej:) nawet dla samego komfortu psychicznego ze wszytsko ok;) -
nick nieaktualny