X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekii ;)
    siedze i czytam o wozkach łózeczkach itp. boje sie ze cos sie wydarzy i nie zdarze ze wszystkim

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa ale sie usmialam ;D super ten Twoj synek!
    Ja dzis nagralam Liwie ale telefon mi sie wzial zbuntowal i sie nie zapisalo ;( ale moze jutro sie uda nagrac!

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie dzisiaj na wspominki wzięło i oglądam stare filmiki.

Mi ostatnio sie zbuntowal jak krecilam jak młody kopie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo moze jeszcze uda CI sie zlapac przed rozpakowaniem :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jeszcze to :D
    https://m.youtube.com/watch?v=axgXKILcE4I

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tu instrukcja jak sie patrzy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuwa dziewczyny przyszla lekarka, ze wyniki (micz, morfoligia)mam dobre, to mialam to zapalenie czy nie?? W igole siedziec nie wolno bo skurcze wywolam, smariwac sie po brzuszku tez nie bo skurcze, na lezaco nir moge bo zgaga, no escieklo sie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa super filmiki:) Cudny Twój synio!
    Ewi mnie też panika łapie, ale też muszę najpierw poczytać, posprawdzać na spokojnie co by głupot nie kupować.

A dziś zapisałam się na zajęcia na basenie, miały być dla ciężarnych, ale są takie prawie, bo im prowadząca zaciążyła, ale ponoć dostosowane i w większości ciężarne tam są. Później na tym basenie są zajęcia dla bobasów, na które bardzo, bardzo chcę chodzić.
    Wiecie gdzie można kupić odpowiedni kostium kąpielowy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia po co oni Cię tam jeszcze trzymają? Tylko zapalenie czy coś jeszcze nie tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwykly jednoczesciowy tylko wiekszy musisz kupic, przynajmniej tak moja mama robila :D

Ja we czwartek na szczepienie z Liwia to zapytam pediatre kiedy mozna na basenik :) Mloda tak w wanience plywa ze cos niesamowitego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:15

Magdziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokoik prawie gotowy, brak żyrandola, no i trochę nie udała się firanka chociaż na żywo wygląda dużo lepiej.

Oj korekta coś zły link, jeszcze raz:

723bce8f2c5ed15amed.jpg

103c6f01cf561d6amed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:20

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zwykly jednoczesciowy tylko wiekszy musisz kupic, przynajmniej tak moja mama robila :D

Ja we czwartek na szczepienie z Liwia to zapytam pediatre kiedy mozna na basenik :) Mloda tak w wanience plywa ze cos niesamowitego.
    Jak szukałam info to wszędzie było, że od 3 miesiąca są zajęcia. I ważne, żeby był odpowiedni basen. Podobno te baseny komercyjne nie nadają się, zła temp, środki itp. Tam gdzie ja mam iść jest mały basen przyszpitalny, ponoć dostosowany pod tym względem dla Maluszków.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co kojarzę starczy zeby byl ozonowany nie chlorowany.

Basiunia a dobrze pobralas próbkę do badania?. Mogli tez tak byc ze furagina wystarczyla.

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sa zajecia tez w normalnym basenia z basenikiem dla dzieci ale chodzi o to kiedy lekarz pozwoli jej.

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Baronowa super filmiki:) Cudny Twój synio!
    Ewi mnie też panika łapie, ale też muszę najpierw poczytać, posprawdzać na spokojnie co by głupot nie kupować.

A dziś zapisałam się na zajęcia na basenie, miały być dla ciężarnych, ale są takie prawie, bo im prowadząca zaciążyła, ale ponoć dostosowane i w większości ciężarne tam są. Później na tym basenie są zajęcia dla bobasów, na które bardzo, bardzo chcę chodzić.
    Wiecie gdzie można kupić odpowiedni kostium kąpielowy?
    Pieknamama.pl ;)my mamy pozwolenie po 2 szczepieniu i jak maly będzie głowę trzymal calkiem sam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:01

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak, podmylam sie i ze srodkowego strumienia :/ teraz nery zaczyly bolec, przylecialy z kroplowka:/ jutro usg nerek wiec moze juz mi cos powiedza:/
    Magdziulla a trzymaja mnie zeby dostac kase znfz, 5 dni musisz lezec :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak myślałam Basiunia.

U mnie wszystkie baseny duże odpadają, a tak wydaje się, że ok i cena o dziwo lepsza. Już nie mogę się doczekać, chociaż ja wodna nie jestem raczej, ale wiedziałam, że będę miała z kręgosłupem problemy, już są niemałe, więc liczę na zbawienie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze pilke do cwiczen sobie spraw. Mozesz na niej siedziec w domu.
    Ja raczej plywac nie umiem (znaczy przemieszcze sie z jednego konca basenu na drugi) ale do potrzeb z dzieckiem wystarczy ;D

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla piękny pokoik:). Dzis moj synuś przespal druga noc z rzędu:)!

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri my kupiliśmy tą. Roznica niewielka a masz od razu pompkę. Nie będę musiała od roweru odczepiać na wyjazdy. No i producent robi baseny ogrodowe wiec chyba jakościowo niezla. Zobaczymy.
    http://allegro.pl/dmuchana-wanienka-wanna-basen-pompka-intex-48421-i5848115201.html

atdcj44jlm6ihsh3.png
‹‹ 585 586 587 588 589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ