Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak mnie dzisiaj na wspominki wzięło i oglądam stare filmiki.
Mi ostatnio sie zbuntowal jak krecilam jak młody kopie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa super filmiki:) Cudny Twój synio!
Ewi mnie też panika łapie, ale też muszę najpierw poczytać, posprawdzać na spokojnie co by głupot nie kupować.
A dziś zapisałam się na zajęcia na basenie, miały być dla ciężarnych, ale są takie prawie, bo im prowadząca zaciążyła, ale ponoć dostosowane i w większości ciężarne tam są. Później na tym basenie są zajęcia dla bobasów, na które bardzo, bardzo chcę chodzić.
Wiecie gdzie można kupić odpowiedni kostium kąpielowy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZwykly jednoczesciowy tylko wiekszy musisz kupic, przynajmniej tak moja mama robila
Ja we czwartek na szczepienie z Liwia to zapytam pediatre kiedy mozna na basenik Mloda tak w wanience plywa ze cos niesamowitego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:15
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Zwykly jednoczesciowy tylko wiekszy musisz kupic, przynajmniej tak moja mama robila
Ja we czwartek na szczepienie z Liwia to zapytam pediatre kiedy mozna na basenik Mloda tak w wanience plywa ze cos niesamowitego. -
Z tego co kojarzę starczy zeby byl ozonowany nie chlorowany.
Basiunia a dobrze pobralas próbkę do badania?. Mogli tez tak byc ze furagina wystarczyla. -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Baronowa super filmiki:) Cudny Twój synio!
Ewi mnie też panika łapie, ale też muszę najpierw poczytać, posprawdzać na spokojnie co by głupot nie kupować.
A dziś zapisałam się na zajęcia na basenie, miały być dla ciężarnych, ale są takie prawie, bo im prowadząca zaciążyła, ale ponoć dostosowane i w większości ciężarne tam są. Później na tym basenie są zajęcia dla bobasów, na które bardzo, bardzo chcę chodzić.
Wiecie gdzie można kupić odpowiedni kostium kąpielowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak myślałam Basiunia.
U mnie wszystkie baseny duże odpadają, a tak wydaje się, że ok i cena o dziwo lepsza. Już nie mogę się doczekać, chociaż ja wodna nie jestem raczej, ale wiedziałam, że będę miała z kręgosłupem problemy, już są niemałe, więc liczę na zbawienie:) -
nick nieaktualny
-
Ciri my kupiliśmy tą. Roznica niewielka a masz od razu pompkę. Nie będę musiała od roweru odczepiać na wyjazdy. No i producent robi baseny ogrodowe wiec chyba jakościowo niezla. Zobaczymy.
http://allegro.pl/dmuchana-wanienka-wanna-basen-pompka-intex-48421-i5848115201.html