Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak mnie dzisiaj na wspominki wzięło i oglądam stare filmiki.
Mi ostatnio sie zbuntowal jak krecilam jak młody kopie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa super filmiki:) Cudny Twój synio!
Ewi mnie też panika łapie, ale też muszę najpierw poczytać, posprawdzać na spokojnie co by głupot nie kupować.
A dziś zapisałam się na zajęcia na basenie, miały być dla ciężarnych, ale są takie prawie, bo im prowadząca zaciążyła, ale ponoć dostosowane i w większości ciężarne tam są. Później na tym basenie są zajęcia dla bobasów, na które bardzo, bardzo chcę chodzić.
Wiecie gdzie można kupić odpowiedni kostium kąpielowy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZwykly jednoczesciowy tylko wiekszy musisz kupic, przynajmniej tak moja mama robila

Ja we czwartek na szczepienie z Liwia to zapytam pediatre kiedy mozna na basenik
Mloda tak w wanience plywa ze cos niesamowitego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:15
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak szukałam info to wszędzie było, że od 3 miesiąca są zajęcia. I ważne, żeby był odpowiedni basen. Podobno te baseny komercyjne nie nadają się, zła temp, środki itp. Tam gdzie ja mam iść jest mały basen przyszpitalny, ponoć dostosowany pod tym względem dla Maluszków.ciri22 wrote:Zwykly jednoczesciowy tylko wiekszy musisz kupic, przynajmniej tak moja mama robila

Ja we czwartek na szczepienie z Liwia to zapytam pediatre kiedy mozna na basenik
Mloda tak w wanience plywa ze cos niesamowitego. -
Z tego co kojarzę starczy zeby byl ozonowany nie chlorowany.
Basiunia a dobrze pobralas próbkę do badania?. Mogli tez tak byc ze furagina wystarczyla. -
nick nieaktualny
-
Pieknamama.pl ;)my mamy pozwolenie po 2 szczepieniu i jak maly będzie głowę trzymal calkiem sam:)Magdziulla wrote:Baronowa super filmiki:) Cudny Twój synio!
Ewi mnie też panika łapie, ale też muszę najpierw poczytać, posprawdzać na spokojnie co by głupot nie kupować.
A dziś zapisałam się na zajęcia na basenie, miały być dla ciężarnych, ale są takie prawie, bo im prowadząca zaciążyła, ale ponoć dostosowane i w większości ciężarne tam są. Później na tym basenie są zajęcia dla bobasów, na które bardzo, bardzo chcę chodzić.
Wiecie gdzie można kupić odpowiedni kostium kąpielowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:01

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak myślałam Basiunia.
U mnie wszystkie baseny duże odpadają, a tak wydaje się, że ok i cena o dziwo lepsza. Już nie mogę się doczekać, chociaż ja wodna nie jestem raczej, ale wiedziałam, że będę miała z kręgosłupem problemy, już są niemałe, więc liczę na zbawienie:) -
nick nieaktualny
-
Ciri my kupiliśmy tą. Roznica niewielka a masz od razu pompkę. Nie będę musiała od roweru odczepiać na wyjazdy. No i producent robi baseny ogrodowe wiec chyba jakościowo niezla. Zobaczymy.
http://allegro.pl/dmuchana-wanienka-wanna-basen-pompka-intex-48421-i5848115201.html

super ten Twoj synek!