X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie zawsze kupic cos mozesz i tak jak mowilam wczesniej kazdy jest inny i kazde dziecko jest inne. Jeden ma parcie na markowe inny nie. Tak samo z uzywkami. Jeden nie wyobraza sobie uzywki miec od obcej osoby druga osoba kupi uzywane,wykorzysta i jeszcze sprzeda dalej

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Baronowa, dlatego nie kupuję na razie nic na łapu capu, tylko czekam, aż będę miała czas przemyśleć, wyszukać tanio. Pewne rzeczy takie bardziej do użytku chce kupić dobrej jakości, bo conajmniej dwójce mają służyć. A niektóre drugiemu Maluchowi i tak kupię nowe. Do używek kompletnie nic nie mam.
    Moi znajomi mnie wczoraj przekonywali, że monitor snu to absolutna podstawa i wręcz każą w szpitalu to kkupić. Ja już dawno stwierdziłam, że nie kupuję tym bardziej, że.mam kota. A laktator tylko dobry elektryczny, bo mmanualne nie działają.

ciri22 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat monitor mam ;). Przy pierwszy dostalam, wiec przy drugim tez chce muec. Ale kupilam używke za 100 zl. Takze bez szaleństw ;)
    Laktatora nie mam. Ale nie karmiłam Tadka wiec jakby sie okazal potrzebny to wtedy kupie.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do laktatora, w szpitalach jak i w przychodniach czesto maja kilka do uzytku wyprobowania, propobuje jak sie okaze ze jest ci potrzebny (magdziulla albo baronowa) tam sie wybrac i sprobowac a nie kupowac po opinii bo kazdy co innego potrzebuje, ja kupilam po opinii do rzadkiego odciagania, i dla mnie jest badziewny reka szybciej sciagam niz laktatorem wiec mnie zniechecil do sciagania pokarmy, za to znam kilka osob ktore sa nim bardzo zachwycone.

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam wypasny medeli-za 500 zł i co? uzywałam tylko w nawale...bez sensu. Co do ciuszków to zalezy...Widze, że jednak cena t jakość...Zwłaszcza original Marines czy mothercare...Szlag mnie trafia jak po kzdym praniu musziałam w spioszkach- tam gdzie sa paluszki szukac wystających nitek, które małemu okrecały paluszki...gdzie byle jakie ubranka maa niklowane napy i małyzaraz miał czerwone albo gdzie po2 praniach wszystko jestpomechlane i obablotane i musze to golic ta golarką do ubrań a ubranka sa szersze bardziej niz długie po jednym praniu...jednak kilka takich rzeczy warto miec lepszych...

p.s. Cri..tak mwiłam ,że mój mały nie sięga....jak zaczął bawić sie pałąkiem nad wózkiem to o mało wozka nie rozwalił:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:54

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my bedziemy wyprawke i porzadki z małym remontem robic maj/czerwiuec. teraz to takie pojedyńcze ubranka jak mi cos w rece w padnie ;)

prezent od mamy

2c63592696624134med.jpg

ciri22, Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i pozdrawiam ze szpitala:( ale sa plusy, poznalam plec :D tak jak przeczuwalismy Filipek<3

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia co się stało?

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia. Mów koniecznie co i jak!

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszlam z tym w bolem w podrzuszu a i sikac ciagle biegalam no i lekarz stwoerdzil ze zapalenie pecherza i szpital do piatku, ale na usg czysto, dopiero jutro zrobia kew mocz wymazy i sieokaze :(

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie dali mi rozkurczowa kroplowke, omalonie zaslablam, nie nawidze igiel :D
    Malutki wariuje tam w srodku, chyba z radosci ze juz wiem kim jest :D
    A i dali mi luteine dopochwowo na podtrzymanie ale why skoro wszystko ok??

ciri22 lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 04:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia, luteina pewnie profilaktycznie. Wylecz pęcherz i wracaj do domu ;) gratuluję synka :D

basiunia lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 04:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie moje dziecko przespalo na brzuszku w swoim lozeczku 7,5 godziny ciurkiem! I cholera jedna by nadal spala ale stwierdzilam ze ja obudze bo cycki mi wybuchna. Jeszcze troche to ja w nocy w ogole nie bede budzona na cyca.

basiunia, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little co Ty robilas o 4 rano???:o :D
    Ciri gratuluje :))
    Oby moj bobas byl taki madry :D

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Ciri! Miałam napisać ze maly dzis przespal od 21 do 6!!!! Szok! I choc wyznaje zasadę zeby nie budzic na karmienie to dzis obudziłam tak mnie malutki wystraszyl:)na szczęście on uwielbia bawic sie sam bo po takim maratonie to dzisiejsze przestawianie mebli nusialabym przełożyć:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia gratuluje synka :)

kuruj sie i szybko wracaj do zdrowia.

Ciri, Picja ale macie ekstra dzieciaczki

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny musicie Nam zdradzić metody na takie dzieciaki!:)

Basiunia kuruj się i gratuluję chłopaka. I muszę zapytać, bo mnie od 2 dni też wydaje mi się, że pęcherz zawodzi, najpierw latałam do łazienki z niczym a wczoraj ból w tamtych okolicach. Czy miałaś jakiś intensywny ból? Ja chyba sama zawiniłam, bo przestałam wstawać siusiu w nocy, a rano mi rozsadzało. Głupia ja, ale nie chciałam halasowac, bo wtedy kot głupawki dostaje i budzi wszystkich, sąsiadów z dołu chyba też

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dziewczyny musicie Nam zdradzić metody na takie dzieciaki!:)

Basiunia kuruj się i gratuluję chłopaka. I muszę zapytać, bo mnie od 2 dni też wydaje mi się, że pęcherz zawodzi, najpierw latałam do łazienki z niczym a wczoraj ból w tamtych okolicach. Czy miałaś jakiś intensywny ból? Ja chyba sama zawiniłam, bo przestałam wstawać siusiu w nocy, a rano mi rozsadzało. Głupia ja, ale nie chciałam halasowac, bo wtedy kot głupawki dostaje i budzi wszystkich, sąsiadów z dołu chyba też
    daj do badania. będziesz mieć pewność

a w ogóle dziwne, żeby z pęcherzem do szpitala wysyłać. Zawsze dostawałam furaginę i skierowanie na badania po kuracji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 09:13

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapalenie pęcherza to bardzo boli :/
    jak sikasz to piecze i sprawia to ból.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Little co Ty robilas o 4 rano???:o :D

Dopadła mnie bezsenność :P wczoraj o 20 padłam jak kawka a o 3 nad ranem oczy jak 5 złotych. Rzucałam się po łózko 3 godziny, trochę poczytałam forum, zjadłam coś i o 6 usnęłam :) spałam do 8, więc powiedzmy, że normę snu wyrobiłam. Na szczęście szefowa poszła mi na rękę i teraz jeżdżę do pracy na 9 :D i mogę dłużej pospać :D

Baronowa, Ty jeszcze pracujesz? Ja zamierzam pracować do końca lipca (do 28-29 tc) i zastanawiam się, czy dam radę :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
‹‹ 583 584 585 586 587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ